sisustusvimma & Habitare

design, koti & sisustus, kuulumiset

Moikka! Viime viikolla pyörin muutaman tunnin Habitaressa. Olin odottanut tätä kovasti ja etukäteen ajattelin, että nyt olisi juuri hyvä aika vierailla messuilla. Tajusin kuitenkin, että ajoitus oli vähän kehno, koska lähestulkoon kaikki isot/merkittävät hankinnat on jo päätetty ja piensisustus on ajankohtaista vasta myöhemmin. Kiertelyn lomassa bongailin meidän kotiin päätyviä tuotteita ja ihailin erilaisia ratkaisuja sekä huonekaluja. Mitään hankintoja en tehnyt ja en pystynyt hyödyntämään messutarjouksia.. Mutta hyvä näin, koska tavaraa on tällä hetkellä liikaa kaiken tämän muuttohässäkän keskellä. Juuri eilen puhuttiin Mikon kanssa siitä kuinka haluamme, että uuden kodin fiilis pysyy avarana, ilman mitään turhaa.

Messuilta mulle jäi eniten mieleen: erilaiset luonnonmateriaalit, kotimaiset brändit, laadukkaat kylpyhuone ja makuuhuone tekstiilit sekä kuivakukat. Kävittekö te Habitaressa ja jos kävitte, niin mitä jäi mieleen?

Kirjoittelen tarkemmin tämän viikon fiiliksistä huomenna, mutta päivät ovat menneet nopealla sykkeellä ja suurimmaksi osaksi kotitoimistossa. Lokakuun alussa mulla aukeaa sitten uudet omat sivut ja blogi palaa taas säännölliseen rytmiin. En malta odottaa!

Suunnitelmissa oli, että tämä Habitare postaus olisi ollut pitkä ja täynnä ihania yksityiskohtia. Mä meinaa aina erehdyn kuvittelemaan, että saan otettua Habitaressa hyviä valokuvia. Totuus on, että mun valkokuvaustaidot ei riitä kyllä alkuunkaan.. 😀 Tein IG:seen koosteen stooreista mitä kuvasin siellä, joten sieltä kannattaa käydä kurkkimassa lisää, jos kiinnostaa. Ne ehkä kuitenkin toimii tässä paremmin. Messuilla oli myös sen verran paljon jengiä, että oli haaste kuvata ilman, että kukaan joutuisi tänne blogin kuviin. 😀

Hei ihanaa keskiviikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *