luonnossa

kuulumiset

Moi! Ihanaa uutta viikkoa :). Mä oon nauttinut erityisesti näistä aurinkoisista syyspäivistä. Viikonloppuna ei ehditty ulkoilemaan tarpeeksi ja mietin, että tänään olisi ihana tehdä joku iltapalaretki. Raikas syyssää on vaan niin ihana! Tuntuu, että vuosi vuodelta rakastun enemmän tähän vuoden aikaan. Eilen lapset meni siskolle saunomaan ja me suunnattiin Mikon kanssa tontille. Yllätyimme kuinka paljon talo oli edennyt viikonlopun aikana. Nyt alkaa todella hahmottumaan millainen kodista tulee. <3 Palaan kattavammin aiheeseen ensi viikolla, kun saan omat sivut auki.

Viikonloppuna kaivoin pipot ja takit esille, koska ilman niitä ei enää pitkälle pötkitä. Tällä viikolla on sopivasti töitä ja loppuviikosta muutama arkivapaa tyttöjen kanssa. Meillä on edelleen tytöt 15pv kuusta päiväkodissa, joten vapaapäiviä tulee 1-2pv riippuen viikosta ja töistä. Tällä viikolla tosin otan tyttöjä osittain työjuttuihin mukaan, koska kaikkea en osannut ennustaa etukäteen. Ihanaa kun neidit on jo sen ikäisiä, että mukana olo taittuu hyvin (ainakin useimmiten 😀) vaikka en minä sitä kyllä missään vaiheessa ole karttanut.

Mulla on ollut hieman ongelmia polkaista arjen ruuanlaittoa käyntiin ja tuntuu, että olen toistuvasti = joka päivä siinä ”mitä tänään syötäisiin” tilanteessa. Nyt kirjoitin muistioon kasan ruokia mitä tällä viikolla meinaan kokkailla: makaroonilaatikko (ikuinen lasten suosikki!), wokki= riisiä ja kasviksia + tofu, punajuurikeitto, sitruunapastaa, lohta & juureksia. Mitä te meinasitte syödä tällä viikolla? Mieluusti nappaan vinkkejä :). Mä lähden nyt keskustaa kohti ja edessä on kaksi eri tapaamista sekä asioiden hoitoa. Energiaa viikkoon! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. jake 02.10.2019

  Aika korkea asunto teillä ja avara! Yleensä en ite lueskele hirveesti blogeja mutta jostain syystä sinun blogia on ollut kiva seurata. Jatka samaan malliin sara! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.10.2019

   hei kiva kuulla, kiitos :))

   Vastaa
 2. Mari 02.10.2019

  Kannattaa kokeilla joskus tonnikalapastaa maitorahkalla 😉 Tonnikalat ja makaronit sekaisin ja maitorahka sekaan. Maitorahka sopii muutenkin ruokiin esim. ruokakerman sijasta 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.10.2019

   hei joo, pitääpä testaa 🙂 nami!

   Vastaa