IG kuvien takana

kuulumiset, me, päivä mun kanssa

Moikka! <3 Toivottavasti sinne kuuluu hyvää! Mä istun juuri terveysaseman aulassa, koska tänään aamulla on sokerirasituskoe.. blaaah.. Onneksi tämä on pian ohi. Tämä ei ole kyllä lempipuuhaa, etenkin kun taipumusta on pahoinvointiin. Toivon vaan, että saan tämän kokeen tehtyä ilman keskeytystä.

Nyt IG:n maailmaan. 🙂 Päivitän instagramia lähestulkoon päivittäin. Tykkään myös stooreista hurjasti, koska koen sen niin matalan kynnyksen kanavana. Kumpaa te seuraatte enemmän IG kuvia vai stooreja?

Kivaa päivää! <3Sara

 1. Satoi lunta!!!! <3 Napattiin toppavaatteet päälle ja suunnattiin ulos. Oli niin hyvä tuuri, että tytöt sattuivat olemaan vapaapäivänä tuolloin. Päästiin nauttimaan yhdessä talvipäivästä. (kuva on kaupallisessa yheistyössä Polarn O. Pyretin kanssa)
 2. Tehtiin tyttöjen kanssa savitöitä ja laitettiin ne kuivumaan ennen maalausta.
 3. Kuvasin viimeisen kerran kodissamme ennen muuttoa ja olin iloinen kauniista auringonpaisteesta joka tuli auttamaan! 🙂 Auringolla ja luonnonvalolla on mielettömän iso rooli kun yrittää ottaa kuvia. Siksi tämä marras-helmikuu on aika vaikeaa sisällöntuotto mielessä. 😀
 4. Tämä kuva on viime vuodelta! 🙂 Olin matkalla Nenäpäivään ja infosin siitä miten hyväntekeväisyyskampanjaan pystyy osallistua. Oli muuten mieletön kokemus olla vastaamassa lahjoituspuheluihin. Sain kuulla niin mahtavia juttuhetkiä ja tarinoita. Tuli äärettömän nöyrä olo illan aikana. <3 (kuva: Amanda Aho)
 1. Tämän kuvan on napannut Amanda Aho, kun olin neljännellä kuulla raskaana ja halusin ottaa vielä muutamat asukuvat talteen. Pian pitääkin kuvailla juttua raskausajan pukeutumisesta. 🙂
 2. Saimme kuulla, että odotamme pientä tyttöä. <3<3<3. En malta odottaa elämää trion kanssa!
 3. Herkutteluhetki suklaan, glögin, torttujen ja suolaisenpiirakan kanssa. Meille oli tulossa muutama kaveri kylään ja oli kivaa höpötellä hetki ihan rauhassa. Tuntuu, että kavereiden näkeminen on ollut viimeaikoina erityisen tärkeää.  <3 (tämä kuva on kaupallisessa yhteistyössä Fazerin kanssa)
 4. Meillä oli Mikon kanssa viime viikolla 10 vuotta siitä kun alettiin olemaan yhdessä.. <3 Siis KYMMENEN VUOTTA!!! Ihan hassua ajatella, että oon ollut Mikon kanssa lähestulkoon koko aikuisikäni. Parasta!
 1. Oltiin matkalla tyttöjen serkun 4.v synttäreille. Nämä juhlat ovat koko perheelle ihan parhaita ja on aina mukavaa nähdä läheisiä sekä tuttuja. Pian päästään juhlimaan Mimosan 4.vee synttäreitä. Hän juuri keksi eilen teeman ja toivoisi ”pupu” ja ”kisu” synttärijuhlia.. 😀 Hehe!
 2. (kuva on kaupallisessa yhteistyössä Matsmartin kanssa) Tilasin ennen muuttoa säilykkeitä ja juurikin Mimon synttäriherkut Matsmartilta. Vinkkasin myös heidän Green Weeks kamppiksesta ja jaoin alekoodin. 🙂
 3. Viime vuoden auringonnousu New Yorkissa. Meillä oli Mikon kanssa ihan mieletön matka, jota muistellaan varmasti pitkään.
 4. Maanantai-ilta kaverin luona. Aino oli tehnyt suolaisen piirakan ja salaattia. Muutama tunti katkaisi kaiken arjen hälinän. Näitä lisää! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Martta 21.11.2019

  Moi! Olenko nyt aivan väärässä, mutta eikös tuo Nenäpäiväkuva ollut viime VIIKOLTA? Ainakin Ig:n puolella se lähiaikoina oli?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.11.2019

   Kuva on otettu vuosi sitten ja julkaisuhetkellä olin menossa nenäkulmaan 🙂

   Vastaa
 2. Sarppa 21.11.2019

  Ihania kuvia! Toivottavasti sulla onnistuu sokerirasitus testi, itsellä tuli yrppä ekan litkun jälkeen… Ja hei kiinnostaa postaus raskaus ajan pukeutumisesta, ja sitten taas näin talven tullen niin joku meikki/ihon hoito postaus olis mukava! Kivaa loppu viikkoa❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2019

   hei joo, mä kirjoittelen aiheesta pian 🙂 kiitos vinkistä! ihanaa uutta viikkoa sinne <3

   Vastaa
 3. Marja 21.11.2019

  Seuraan kuvia ja stooreja yhtä paljon. Sinulla varsinkin ihanat kuvat ja stoorit, iloa silmälle ja mielelle 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2019

   Kiitos mielettömän paljon <3

   Vastaa
 4. P 21.11.2019

  Hei!sinulla oli blogissa piparkakku-puolukka jäädyke ohje.nyt en enää löytänyt sitä.julkaisetko lähempänä joulua sen tai olisiko mahdollista kirjoittaa se tänne boksiin.Oli tosi hyvää,tehtiin sitä viime vuonna 🙂 hyvää joulun odotusta! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2019

   Julkaisen sen viimeistään 01.12 🙂 Ihanaa joulunodotusta sinne myös!!

   Vastaa