muutto ja iltapalaresepti

koti & sisustus, resepti, ruoka

*postaus sisältää kaupallisen linkin

Moi! Nyt ollaan uudessa kodissa. Ajatelkaa! Tuntuu, että oon viime viikot (varmaan kuukaudet) taas toistanut itseäni ja höpöttänyt joka välissä tulevasta muutosta. 😀 Pahoittelut siitä! Nyt se on taputeltu ja saatiin katsottua kaikki tavarat läpi sekä sanottiin hyvästit vanhalle kodille. <3 Muutot ja elämän isot muutokset on aina aika haikeita, vaikka tykkäänkin mennä eteenpäin. Silti kyynel silmässä lähdimme meidän rakkaasta kodista. On ihana ajatella, että uudet asukkaat saa taatusti hyvän kodin. Koko hommaa helpottaa myös alkuvuosi ja se, että meidän hirsitalo häämöttää jo lähitulevaisuudessa. Jos kaikki menee hyvin, niin päästään hyvissä ajoin ennen vauvan syntymään muuttamaan. <3

Meillä oli muutossa apuna Grabbarna Flytt (*palvelu saatu) niminen muuttofirma ja odotin ihan perus apua, mutta saatiin paljon parempaa! Lauantai-aamuna pihalle kurvasi kaksi autoa ja monta muuttomiestä. Meidän kaikki tavarat SUOJATTIIN ja kerrostalossa suojat napattiin mukaan ja kysyttiin mitkä huonekalut asennetaan. Mikkoa helpotti hurjasti, kun pesukone saatiin samantien käyttövalmiiksi. Ollaan aiemmin muutettu omilla (ja kavereiden) voimilla ja juteltiin Mikon kanssa, että jatkossa mieluusti maksaa hyvästä palvelusta. Stressi ja työmäärä olisi ollut ihan eri ilman Grabbarna Flytt:in apua. Iso kiitos kuuluu myös äidilleni, joka otti tytöt yökylään ja vietti pienten kanssa lauantai-päivää, niin että saatiin rauhassa muuttaa. Lila pääsi myös Mikon porukoille, joten hänen täytyy tottua kerrostaloelämään vasta myöhemmin. En kyllä pysty tarpeeksi kiittää tukiverkkoa, joka auttaa ilman pyytämistä.

Täällä on saatu isoimmat tavarat paikoilleen ja tyttöjen huone on kutakuinkin valmis. Vielä on paljon jätesäkkejä ympäriinsä ja kestää hetki, että kaikki löytää omat paikkansa. Koristeltiin tänään kuusi ja tein äsken iltapalaksi lämpimiä leipiä. Joulu saa nyt tulla meidänkin kotiin. <3

Lämppäreiden ohje: 

Kasaa ruisleivälle: tomaattipyre, tonnikala, paprika, sipuli, gouda-raaste ja laita uuniin 200 astetta kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä. Lisää tuore basilika ja nauti. 🙂 Tein myös oliiviöljystä ja valkosipulimurskasta seoksen jota ripottelin leipien päälle. Pysyy pöpöt poissa ja leipä saa ihanasti makua! Kandee kokeilla, jos tykkäät valkosipulista! 

Ihanaa iltaa ja mukavaa pian alkavaa uutta viikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 kommenttia

 1. Laura 24.11.2019

  Ilmeisesti vähän jäänyt kesken tai ei ole latautunut oikein tämä 🙂 innoissani etin reseptiä muttei ollutkaan 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.11.2019

   tänään myöhemmin tulee 😀 PAhoittelut <3 Tuli kiire! heh 😀

   Vastaa
 2. kaisu 24.11.2019

  Muuttamisessa on kyllä aina niin iso homma, itsekin myös miettinyt että seuraavassa muutossa varmaan käytetään muuttofirmaa apuna 🙂 Onnea uuteen kotiin vaikka väliaikainen onkin <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2019

   Niin on! Iso suositus 🙂 en ymmärrä miksi aiemmin oon miettinyt, että siihen palveluun en satsaisi 😀 Just juteltiin Mikon kanssa, että jatkossa kyllä mieluusti otetaan ammattilaiset apuun. 🙂 Kiitos paljon <3 eiköhän täällä pari kuukautta mene kivasti 🙂

   Vastaa
 3. Laura Katariina 24.11.2019

  Olisi ihan mielenkiintoista nähdä tämä kolmio (?) kokonaisuudessaan kuvina, sitten kun tavarat ovat löytäneet aika lailla paikkansa (vaikka väliaikainen ratkaisu se teillä onkin).

  Ihanaa joulunodotusta. ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2019

   Hei joo, varasti tulen jotain kuvia täältä postaamaan 🙂 <3

   Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2019

   ..ja ihanaa joulunodotusta sinne myös :))

   Vastaa
 4. Heini 25.11.2019

  Hei,

  Mistä teidän uusi takka on? Näyttää hyvältä

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2019

   Heippa, kyseessä on Tulikivi / AAPA. 🙂

   Vastaa
 5. Riikka 25.11.2019

  Moi! Pidän paljon blogistasi, ja käyn päivittäin katsomassa oletko kirjoittanut taas. Seuraan sinua aktiivisesti myös instassa, ja on pakko sanoa, että skippaan nykyään usein storejasi, koska teet niissä nykyään niin usein yhteistöitä. Satunnaiset ja edes viikottaiset yhteistyöt on täysin ok, mutta harmittaa jos niitä tehdään päivittäin. Kiitos kuitenkin ihanasta blogistasi ja ihanaa joulun aikaa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.11.2019

   Heippa! Kiva kuulla 🙂 En millään pysty pitämään näitä kanavia yllä ilman kaupallisia kumppaneita. Nyt joulun alla ja loppuvuonna on tietty vielä loppukiri, kuten useilla aloilla 🙂 Sosiaalisen median kanavat ovat mulle työtä ja päivittäin teen niiden parissa hommia. Mutta hyvä just toi, että skippaa jos ei halua katsoa sisältöä 🙂 Ihanaa joulun aikaa sinne myös! <3

   Vastaa
 6. ida ihana 25.11.2019

  Oi, nyt alkoi kyllä tehdä niin mieli lämppäreitä!:) Tonnikala on kyllä niin hyvä idea niihin, ja toi valkosipuliyhdistelmä kuulostaa ihan täydelliseltä, nam!
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.11.2019

   oli kyllä herkkua 🙂 <3

   Vastaa
 7. SENNI 26.11.2019

  Ihana kuulla, että muutto sujui hyvin 🙂 Olisi kiva nähdä kuvia myös sieltä väliaikaiskämpän huoneksta sitten, kun olette paremmin ehtineet asettua! ?

  Lämppärit sopii tosi hyvin syys- ja talvi-iltoihin iltapalaksi. Usein tyytyy vain omiin suosikkeihin lämppäreitä tehdessä, mutta vaihtelun vuoksi aion kyllä kokeilla tätäkin reseptiä! 🙂

  Ihanaa viikkoa koko perheelle <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.11.2019

   Hei joo mä kuvailen heti kun saan tänne edes vähän valoa ja tavarat paikolleen 😀
   Toi on muuten niin totta, että aina tekee ne omat vakkari lämppärit 🙂
   Kiitos samoin, ihanaa viikkoa <3

   Vastaa