Näistä en luovu -lista

fashion, pohdintaa

Moikka! Bongasin tämän postauksen Homevialauran blogista ja mietin, että haluan itsekin toteuttaa saman kaltaisen postauksen. Oma lista syntyi nopeasti ja en ole pohtinut näitä sen suuremmin.. Saattaa siis olla, että jotain hyvin oleellista jäi myös pois. 😀

Hei mahtavaa uutta viikkoa! Kuvat vievät lokakuuhun ja Marbellan auringon alle. <3Sara

Auton ominaisuudet – Tietyt ominaisuudet on autossa mulle tärkeät, kuten: automaatti, hybridi, peruutustutka, turvallisuus. Meillä on ollut hybridi auto nyt kolmisen vuotta ja tykkään älttömästi. Sähköautoon voisin kyllä vaihtaa! Automaatti on myös sellainen ominaisuus mistä en halua (=en pysty /osaa enää) luopua. Meillä on myös muita kivoja ominaisuuksia nykyisessä autossa, mutta ne eivät ole NIIN tärkeitä, etteikö niistä voisi luopua. 😀

Podcastit – Kuuntelen paljon podeja ja ne rytmittää mukavasti päivää. Monesti podcast soi taustalla kun siirryn paikasta toiseen, siivoan tai laitan ruokaa. Tykkään myös kuunnella samalla kun teen töitä. Puheensorina rauhoittaa! En lue juurikaan uutisia, joten podcastien ja radion aamuohjelmien (kuuntelen Suplasta) avulla pysyn perillä myös monista asioista! 🙂

Hirsi – Vaikka ei olla vielä asuttu hirsitalossa, niin odotan sitä innolla. Jännä nähdä huomaanko jotain konkreettista eroa sisäilmassa, nukkumisessa tms. Olen edelleen tyytyväinen hirsi valintaan ja hyvä niin, koska projekti muuten ei ole mennyt ihan smoothisti.. 😀 Koen vaikeaksi tämän asian, koska haluan kertoa projektin kaikki puolet ja auttaa mahdollisesti muita rakentajia-tulevaisuuden rakentajia. Mutta samalla en halua valittaa liikaa tai mustamaalata ketään. Ymmärrän, että meidän tapaus on meidän tapaus ja jokaisella on omat kipukohdat. Samalla uskon, että koko rakennusala kärsii tietyistä piirteistä jotka mahdollisen rakennuttajan (maallikko) olisi hyvä tietää. Jos ajattelen meidän projektia, niin kaikki jotka sen ympärillä tekee hommia ovat duunissa. Se on heille työ ja kun työt loppuu on oma elämä elettävänä. Meille rakennusprojekti on elämämme isoin satsaus, meidän tuleva koti ja meidän elämä! Ehkä odotukset asiakaspalvelun, myynnin ja suunnittelun suhteen olivat vain liian korkealla. Samalla ajattelen, että kun summat ovat niin korkeita, pitää odotukset pystyä täyttämään. Huomaatteko miten tunnepitoinen asia, kun piti kirjoittaa hirrestä, eikä jaaritella? 😀

Hiilarit – RAKASTAN: pastaa, leipää, perunoita ja ja ja.. Etenkin pastaruuat ovat nyt suurinta herkkua. Mulla menee syöminen kyllä niin kausissa ja joku tietty ruoka saattaa maistua hyvinkin pitkään, kunnes se vaihtuu toiseen.

Kiropraktia – Käyn säännöllisesti kiropraktikolla. Mun arkeen täydellistä kropan hoitoa. Hieronta tuntuu jotenkin raskaalta, kun sen jälkeen on niin veltto olo ja kroppaa kolottaa. Tuntuu, että kiropraktikolla saan juuri sellaista hoitoa mitä tarvitsen. Ajattelin kyllä varata jonkun ihanan 90min hieronnan alkuvuoteen ja myös jonkun jalkahoidon. Käyn todella harvoin missään hoidoissa, joten nyt loppuraskaudessa pyrin satsaamaan siihen. Haluaisin vikoilla viikoilla käydä myös ehkä jossain stimuloivassa hoidossa tms. Vinkkailkaa, jos teillä on jotain tipsejä! 😉

Arkivapaat – Meillä on ollut mahdollisuus pitää lapsia 1-2 kertaa viikossa kotona ja olen nauttinut siitä tosi paljon. Jatkamme samalla systeemillä myös keväällä ja 2020 syksyä pitää sitten miettiä uudestaan, kun Matildalla alkaa eskari. Nautin siitä, että voidaan käydä uimassa, kirjastossa, kaupungilla jne silloin kun on arki-aamupäivä ja kaikkialla on suht väljää. Tietty tämä aiheuttaa joskus haasteita ja aikatauluttamista, mutta hyvin me ollaan pärjätty. 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Sarppa 17.12.2019

  Arkivapaat on kyllä niin kivoja, itsekkin kun nyt opiskelee ja on pieni lapsi niin etäpäiviä on usein ja pystyy sit hyödyntämään jos saa hommat ajoissa tehtyä! Kiropraktikko kuulostaa hyvältä, en ole koskaan käynyt, onko sulla joku vakkari paikka?
  Ihanaa joulun odotusta! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.12.2019

   hei vähänkö kiva 🙂
   Joo, mä käyn Laura Leinosella. Hänellä on vastaanotto Helsingissä ja Kirkkonummella 🙂 Iso suositus jos on sulle hyvän matkan päässä 🙂
   Ihanaa joulun odotusta sinne myös <3

   Vastaa
   • Sarppa 18.12.2019

    Kiitos vinkistä, tuntuu et yleensä ei sokkona uskalla mennä mihinkään hoitoihin ja joku suositus on kiva. On hyvän matkan päässä kun pääkaupunki seudulla asustellaan 🙂

    Vastaa
    • Sara Parikka 19.12.2019

     Joo hei sama homma 🙂 Kiva kuulla!

     Vastaa
 2. sasssu 21.12.2019

  Moi!
  Tykkään sun blogista kun on monipuolisesti kaikkea:lapsijuttuja,kotihommia,ruokaa,matkustelua jne.

  Iso suositus Lauttasaaren Organic Spirit hoitolalöe ja stimulointihoidolle sekä raskausajan hieronnoille. Kahdessa raskaudessa käynyt stimulointihoidossa,toisella kertaa synnytys käynnistyi 48h sisään ja toisella ei ollut vaikutusta.

  Ihanaa joulun aikaa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.12.2019

   Kiitos, ihana kuulla <3
   Hei super vinkki!!! KIITOS! Tsekkaan tuon :))
   Lämpöisää Joulua <3

   Vastaa