kuivakakkua ja kuulumisia

kuulumiset, resepti

Moi! Leivottiin Mimosan kanssa kuivakakku hänen synttäriaamua varten ja sitä herkuteltiin jo samaisena iltana sekä monena seuraavana päivänä. Kuivakakusta tulee mieleen lapsuus ja tykkään nauttia sitä erityisesti kylmän maitolasin kanssa. Leivottiin kakku tämän reseptin mukaan. 🙂 Oon pikkuhiljaa alkanut oppia miten meidän väliaikaisen kodin uuni toimii. Enää en polta ruokia, vaan olen tarpeeksi ajoissa skarppina. 😀

Eilen oli ihana päivä, kun käytiin siskon kanssa aamusta pitkällä kävelyllä ja illalla tytöt meni hänen luokse yökylään. Me käytiin Mikon kanssa hoitamassa talo-asioita ja syömässä Tapiolan Bistro O Matissa. Oli muuten todella kaunis miljöö, hyvää ruokaa ja passelit annoskoot 😉! Löydettiin eilen meidän kotiin ruokapöytä ja tuolit. Jeee! Oon nimittäin speksannut tätä asiaa todella paljon, sillä se on yksi tärkeimmistä hankinnoista. Kirjoitan sisustusjuttuja pian lisää! 🙂

Tänään meillä oli saunavuoro ja nyt illan oon vaan siivonnut. On käsittämätöntä, miten täällä on koko ajan sotkuista. Tuntuu, että meidän tavarat ei ole ihan asettunut tänne ja koko ajan vaan odotetaan muuttoa. Onneksi ei ole enää montaa viikkoa. <3 Kiitos hei kaikista viesteistä liittyen raskausaiheeseen. Kirjoitan postauksen huomenna. Nyt palaan mun to do– listan pariin, joka tuntuu loputtomalta.. Huomenna tosin on vielä pyhä, joten saan hommat hyvin kiinni. Hyvää yötä! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Maija 07.01.2020

  Melissa, Mikaela, Melina, Melinda, Minea, Moona, Monika, Maisa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.01.2020

   <3

   Vastaa