tämän hetken suosikkileivät ja kuulumiset

kuulumiset, resepti

Moikka! Aloitin kirjoittamaan tätä postausta jo muutama päivä sitten. Piti kertoa siitä, että meillä on tämä viikko vielä lomaa ja lapset ovat kotosalla. Nooh, sain sitten jonkun ihme vatsapöpön ja kiemurtelin 24h sen kourissa. Onneksi kukaan muu meidän perheestä ei ole saanut tartuntaa ja onneksi se meni mullakin ohi. Ehdin jo vähän huolestua vauvasta ja siitä, että jos huono olo vaan jatkuu ja jatkuu.

Tämä olisi kyllä voinut tuntua enemmän lomalta ilman rakennusprojektia ja jos olisi lunta. Loppuviikon suunnitelmat meni uusiksi, mutta alkuviikosta ehdittiin tehdä kaikkea kivaa yhdessä. Käytiin sealife:ssa ja askarreltiin tusseilla posliini pupuja. Meidän lapset jaksaisivat askarrella monta tuntia putkeen. Ihan heidän lempipuuhaa. Mietin juuri, että viikonloppuna pitää nyt keskittyä rytmin kääntämiseen. Meidän koko perhe valvoo ihan liian myöhään ja herää myös vasta 8-9 maissa. 😀

Hei ihanaa viikonloppua! Mä yritän raahat itseni tänään tontille, jotta pääsen näkemään miten siellä sujuu. Mikko on hoitanut kaikki viime päivien ajan ja lähettänyt mulle kuvia. En malta odottaa, että pääsen itse fiilistelemään. Kotijuttuja tulossa asap! <3Sara

Tämän hetken suosikki SNACK! 

Vaasan kauraleipä  = paahdettuna

maustamaton tuorejuusto

avokado

+ salaatti

+ tomaatti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Noora Manninen 08.01.2020

  Tämä on tainnut lipsahtaa keskeneräisenä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.01.2020

   jep.. pahoittelut <3

   Vastaa
 2. Sarppa 10.01.2020

  Voih, nyt on liikkeellä vatsapöpöjä, lapsen päiväkodissa siitä varoitus mutta ei vielä itse olla saatu (ja toivottavasti ei saada). Ihana kun teillä tytöt säästynyt ja sun vointi nopeasti parempi, inhottavaa aina pienien kanssa se oksu rumba. Leivät näyttää niin hyviltä, taidan itse myös koklata 🙂 Ihanaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.01.2020

   Just se, onneks ei muut saaneet 🙂 Kiitos, kivaa uutta viikkoa sinne <33

   Vastaa