aika pauselle

koti & sisustus, raskaus

Moi! Mulla on menossa nyt 31+ raskausviikot ja vauvan liikkeet tuntuu aivan uskomattoman paljon. En muista, että meno olisi ollut läheskään tällaista edellisissä raskauksissa. Mikko on myös nauranut sille miten friikiltä tuntuu koskettaa ihan selvästi pientä selkää, jalkaa tai peppua. Jännä nähdä jatkuuko tämä liikkuminen loppuun saakka vai loppuuko tila kesken. 😀 Herään välillä myös yöllä siihen, että vauva on hereillä ja riehuu mahassa.. Ennustaakohan tämä pienen tempperamenttia. Haha.

Taloprojekti on vienyt sen verran ajatuksia, että tämä alkuvuosi on aivan hujahtanut käyntiin. Meillä on muutto KOLMEN viikon päästä! Myös raskausviikot käyvät vähiin ja tajusin tämän, kun mietin monta kertaa ehdin käydä vielä kiropraktikolla. En olisi koskaan uskonut, että toivoisin ajan pysähtyvän. Varsinkaan raskaana. 😀 Olen niin iloinen siitä, että tämä raskaus on mennyt hyvin ja sain myös tämän kokemuksen odotuksesta. <3 Kannan sitä ikuisesti mielessä. On parasta tuntea pienen potkut, fiilistellä tulee vauva-aikaa, lukea tietoa synnytyksistä ja perehtyä milloin mihinkin aiheeseen. En tällä hetkellä edes odota omaa vaatekaappia, vaan tykkään pukeutua mahan kera.

Aikaa ei saa pysähtymään, joten yritän parhaani mukaan keskittyä hetkeen.

Ei oltaisi (vaikka kaikki varoitteli) koskaan osattu ajatella, että rakentaminen ja tämä väliaikainen asuminen olisi niin hajottavaa.. 😀 Hyvin me pärjätään, mutta vireystila on koko ajan päällä. Silti ajatellaan, että joskus tulevaisuudessa voisi rakentaa ehkä uudemmankin kerran.. Joskus sitten.. Ehkä.. 😀 Menee varmaan hetki (=vuosia :D) palautuessa. En malta odottaa muuttoa ja uutta elämän tilannetta. Innostus on niin suuri!!

Työt ovat toistaiseksi hyvässä balanssissa ja nyt pyrin vaan rauhoittamaan elämää mahdollisimman paljon. Tämä on niin spesiaalia aikaa, että en halua juosta sitä läpi pää kolmantena jalkana. Monet ovat kysyneet multa, että pidänkö äitiyslomaa blogista ja IG:stä? En usko! 🙂 Blogia on edelleen kiva kirjoittaa, podcastia on jo ikävä ja IG kulkee mukana arjessa. Lähestyvä synnytys, muutto ja vauva-arki antavat vain kivaa elämää myös kaikkiin kanaviin. Kaupallisen sisällön puolesta nyörit ovat entistä tiukemmalla ja mulla on aika selvät sävelet tämän vuoden suhteen. 🙂

Kiitos teille jotka luette, kuuntelette ja seuraatte IG:ssä. Olen niin iloinen siitä millaista jengiä täällä on <3 Ilmapiiri on mulle tärkeässä roolissa ja se on teidän kanssa omaa luokkaansa. Kiitos kun jaatte hyvää, annatte vinkkejä ja vertaistukea. <3

Kuvat eiliseltä brunssilta. Kiitos Kauniisti Kotimainen kutsusta. Ihanaa väri ja kukka terapiaa. Kivaa viikonloppua! <3Sara

kuvat / Sam Jamsen & Asennemedia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. Suvi 24.01.2020

  Sun blogi on kyllä ehdottomasti yks mun suosikeista ja oon jo pidemmän aikaa seuraillut tätä! Sun tyyli tehdä tätä on ihanan aito ja aiheet on aina tosi mielenkiintoisia ja niistä saa hurjasti inspiraatiota!:) Tsemppiä tulevaan muuttoon ja ihanaa vauvan odotusta koko teidän perheelle!?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.01.2020

   Kiitos super paljon, aivan ihana kuulla! 🙂 Kiitos myös tsempeistä <3 ja mukavaa kevättä sinne myös!!

   Vastaa
 2. kaisu 24.01.2020

  Tulipa keväinen fiilis näistä kukka kuvista 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.01.2020

   eikö vaan :))

   Vastaa
 3. ida ihana 24.01.2020

  Oi miten kauniita kukkia!!<3
  Ja ihana lukea, kuinka huomaat, kuinka ainutlaatuista aikaa elät <3
  Mukavaa viikonloppua,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.01.2020

   Eikö 🙂 Hei kiva kuulla! Ihanaa viikonloppua sinne myös <3

   Vastaa
 4. Hanna85 25.01.2020

  Meidän tyttö (nyt 4kk) kans melskasi masussa aivan tajuttomasti ja myös öisin, ja hänellä ainakin on tempperamenttiä vaikka muille jakaa? Ihanaa loppuodotusta teille <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.01.2020

   noniin 😀 heheheh <3 Kiitos paljon!

   Vastaa
 5. Johanna 26.01.2020

  Moi! Oon sun blogia lukija ja bodgastisi kuuntelija. Teettekö vielä Papupata bodgastia Johanna Puhakan kanssa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.01.2020

   joooo! Meillä on tammikuu taukoa 🙂 jatketaan helmikuun alusta taas aina tiistaisin uusi jakso <3

   Vastaa
 6. Marde 27.01.2020

  Moi! Aihe ei nyt liity varsinaisesti tähän postaukseen, mutta mua kiinnostaisi kovasti teidän perheen nukkumajärjestelyt vauvan kanssa ja miten nukuitte, kun Matilda ja Mimosa olivat vauvoja. Oliko teillä perhepeti vai nukkuiko tytöt omissa sängyissään jne.? 🙂 Itselläni on kuukauden ikäinen tuhisija kotona ja aihe kiinnostaa siksi. Ihanaa loppuodotusta sinne! ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.01.2020

   Kiitos paljon <3 hei joo, kirjoitan aiheesta viimeistään helmikuussa 🙂 Kiitos vinkistä!!

   Vastaa
 7. Upea pöydässä:)

  Vastaa