YLLÄTYS

baby, kuulumiset, raskaus

Iltaa <3 Juuri laitoin tytöt nukkumaan ja keitin kupin rooibosteetä. Haha, tulipa kunnon klassikko blogitekstin alku. 😀 Oikeasti oon kyllä ihan loppu. Oon tehnyt viikonlopun töitä ja sitten ollaan paiskittu hommia talolla. Parasta oli, kun tyttöjen isovanhemmat ottivat neidit lauantaiksi yökylään. En varmaan koskaan ole ollut yhtä onnellinen lähipiirin avusta. On vielä niin ihanaa, kun tuntuu että lastenhoito ei ole taakka tai rasite.. päinvastoin. <3 Meillä oli siis ruhtinaallisesti aikaa puuhailla vaatekaappien parissa, siivota sekä selvittää erinäisiä asioita. Uskomatonta ajatella, että meidän talo valmistuu ihan pian!

Lauantain piristysruiske oli myös mulle totaalisen yllärinä järjestetyt mini baby showerit. Me äänitettiin juuri uusia podcast jaksoja ja yhtäkkiä studion ovelle koputettiin. Mulle oli järkätty ihana herkutteluhetki <3! Sain vaikka kuinka paljon lahjoja ja sanoinkin ääneen monta kertaa, että tämä on ihan liikaa. Tuntui ihanalta istua hetki muistamassa raskautta ja vauvaa, kun viime viikot ovat hujahtaneet hulinan keskellä ja taloa/muuttoa miettien.

Tänään päivä meni kotosalla ja iltapäivällä käytiin uimakoulussa. Huomenna tytöt on vielä mun kanssa kotona ja tarkoituksena on siivota sekä käydä tavaroita läpi. Pitää myös tilata muuttolaatikoita ja katsoa mitkä tavarat lähtee täältä kodista myyntiin/lahjoitukseen. Meidän tytöille on tulossa uuteen kotiin uudet sängyt, joten niihin pitäisi myös käydä etsimässä patjat. Ja hei! Huomenna me saadaan meidän uusi auto.. Family size täältä tullaan! 😀 Parasta sunnuntai-iltaa ja uutta alkavaa viikkoa sinne! <3Sara

kuvat / Asennemedia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Tanja 02.02.2020

  Onpa suloista ja onnittelut täältäkin! 🙂 tästä postauksesta tuli hyvä mieli, ihanaa kun on asiat hyvin. Oon lukenut blogiasi vasta alle vuoden verran ja täytyykin sanoa että mukavia postauksia, tätä on kiva seurata 🙂 ja tämä nyt ei ole tärkeä seikka mutta itsekin juuri join kupin kermakaramelli rooibosta, öitä 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.02.2020

   kiva kuulla 🙂 Hei ihan parasta, että oot löytänyt mun blogin ja tykkäät <3
   Oi, kermakaramelli !!!?? kuulostaa NIIN hyvältä 🙂 En ole aiemmin kuullut vastaavasta. pitääpä etsiä kaupasta <3

   Vastaa
   • Tanja 04.02.2020

    Sitä löytyy ainakin nordqvistin afrikka rooibos sekoituksesta, jossa neljää eri makua, pussiteetä siis 🙂

    Vastaa
    • Tanja 04.02.2020

     Ja joo irtoteenä löytyy myös en nyt muista nimeä mutta joku aavikko rooibos tms, se vasta oli herkkua ja sitä suosittelen vielä enemmän!

     Vastaa
     • Sara Parikka 04.02.2020

      namiiii 🙂


 2. Satu 09.02.2020

  Mitä teetä juot raskausaikana? Itselläni ongelma kun yrttiteet kiellettyjä :/

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.02.2020

   Ai en ees tiennyt, että yrttiteet on kiellettyjä.. Oon juonut rooibos ja marjateetä.. ja nyt loppuvaiheessa aattelin ostaa imetysteetä 🙂

   Vastaa