muuttoviikko

kuulumiset, raksa, raskaus

Rumpujen pärinää! Se olisi muuttoviikko käsillä. Voitte vaan kuvitella kuinka ylikierroksilla täällä käydään! Heräsin ekaa kertaa kolmelta ja siitä sitten tunnin välein. Huoh. Tiedän, että lepo ja uni tekis nyt hyvää, mutta kaiken hässäkän keskellä loppuraskauden vaivat alkaa tuntumaan. Myös vauva heräsi masussa aamuyöstä ja hänellä oli hikka jonkin aikaa. <3 Nyt puhelimen sovellus (preglife) näyttää, että 85% raskaudesta on hoidettu ja päiviä jäljellä 42!!! Hullua.

Tämä viikko on aikalailla menoa aamusta iltaan. Hoidettavien asioiden lista on pitkä ja joka päivä tapahtuu paljon. Onneksi Mikolla sattui väljä viikko töissä, joten hän pystyy tekemään ja auttamaan kaikessa. Musta kun ei ihan kamalasti ole hyötyä missään kantamisessa tms. Muutenkin saattaa tulla päiviä, että on vaan pakko päästä lepäämään. Yritän tietty kuunnella kroppaa parhaani mukaan. 🙂

Tänään meiltä haetaan sohva ja lasten kerrossänky. Pitää siis hakea tytöille uudet patjat (he siirtyvät isoihin sänkyihin 90×200) ja valmistautua viettämään viimeiset päivät väliaikaisessa kodissa sohvan sijaan matolla. 😀 Tytöistä tämä kaikki on jännää ja he odottavat kovasti omia huoneitaan. Saapi nähdä miten eka yö uudessa kodissa sitten menee.. 🙂 Vauvasta ollaan myös puhuttu paljon ja pienet odottaa jännityksellä millainen pikkusisko heille syntyy. Mimosaa jännittää vähän enemmän ja Matilda on taas ilmoittautunut hoitamaan jopa yöheräämiset. 😀 Kätevää, hehe.

Postauksen kuvat saavat niin keväisen mielen! 🙂 Odotan, että pääsen ostamaan leikkokukkia uuteen kotiin ja muutenkin haaveilen kaikista isoista viherkasveista. En ole ostanut kukkia moneen viikkoon, joten reissu Plantageniin on pian taattu. Nyt aamupalaa ja kuppi kahvia. Sitten suunnataan kierrätyskeskukseen, ikeaan ja talolle. Mahtavaa uutta viikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Laura 10.02.2020

  Paljon onnea uuteen kotiin 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.02.2020

   kiitos :))

   Vastaa