podcast

podcast

Moii! Meillä jatkui Papupadan uudet jaksot viime viikolla. Kuukauden joululoma teki hyvää ja nyt tehdään taas ihan uudella puhdilla jaksoja. Pitäisi selvittää asap, että miten onnistuisin äänittämään myös kotona, koska olisi ihanaa tehdä jaksoja myös silloin kun bebe saapuu. Ajateltiin, että keväälle ei tulisi lomia ja pääsisin jakaa ihan tuoreita fiiliksiä uudesta arjesta. Tuo tekniikka on vaan yllättävän haastava kokonaisuus, mutta eiköhän se saada taklattua. 😀

Tämän vuoden ensimmäisessa jaksossa 66. Koulu into ja rakennusstressi juteltiin läpi kuulumiset ja avauduin meidän alkuvuoden fiiliksistä. Tämän päivän jaksossa  67. Reissun päällä jutellaan Johannan Argentinan reissusta ja kurkataan miltä 2020 näyttää reissujen osalta. Ensi viikolla meillä on ihan superkiva jakso, kun päästään auttamaan meidän kuulijoita heidän kysymyksissä. 🙂

Papupata-podin löytää helposti:

 1. Lataa puhelimeen Acast-sovellus, (voit myös kuunnella I phonella – Applen oman podcast sovelluksen kautta, Papupata löytyy sieltä vuorokauden sisään) etsi Papupata. (voit kuunnella myös tästä), Papupata löytyy myös Spotifystä.
 2. Klikkaa meidän ohjelma seurantaan, niin saat jatkossa aina tiedon kun uusi jakso ilmestyy. ?
 3. Olisi huippua, jos seuraat meitä Instagramissa @papupatapodi sinne päivitetään rentoa sisältöä, välillä vähän kieliposkella.. Pysyt myös hyvin kärryillä siitä mitä milloinkin Papupata meinaa. ? JA usein myös otetaan seuraajat ”mukaan” sisällön tekoon ja kysellään erilaisia asioita! <3

Tässä myös mun suosikki podcastien lista ja muutama uutuus: 

Tuplakääk

Hei baby

Sohvaryhmä

Backlund & Lande podcast

Perjantain parhaat

Ruuhkavuosirakkautta

Afterwork

Lasten sadut / Meidän pienet rakastaa

Äiti treffit / Pian alkaa uusi podcast! Odotan innolla! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Kyllästynyt 11.02.2020

  Miksi tuota mahaa täytyy kädellä aina esitellä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.02.2020

   haha, varmaan kun olen siitä niin ylpeä :)!

   Vastaa
 2. Ninni 11.02.2020

  Ihanaa kun taas podijaksojakin tulee! Niin mielenkiintoista sisältöä sulla kun on talosta ja bebestä ja kaikkea ihanan arkista! <3

  Oletko muuten kiinnittänyt ennen raskautumista huomiota tiettyyn ruokavalioon tai suosinut tiettyjä vitamiineja tai vältellyt kemikaaleja yms? Ja onko kaikki ”sujunut kun strömssössä”? Kirjoja lueskellessa tuntuu että kaikki vaikuttaa kaikkeen ja huhheijaa… :/

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.02.2020

   kiva kuulla <3 kiitos viestistä!

   Hmm.. en ole kyllä mitenkään älyttömän tarkka ruuan suhteen. Meen aika pitkälti omien fiilisten ja mieltymysten mukaan. Jouduin jättää vitamiinit alussa pois, koska oksensin niin paljon. En värjää hiuksia, mutta meikkaan ja silleen ihan normisti käytän kosmetiikkaa.. Oon vähän sitä mieltä, että ei kandee liikaa stressaa, kun maalaisjärjellä pärjää aika pitkälle. 🙂

   Vastaa
  • Sara Parikka 12.02.2020

   ääh.. niin kysyit ENNEN raskautta. Anteeksi, vastasin huonosti. Ennen raskautta söin kyllä foolihappoja, mutta mitään muuta ihmeellistä en 🙂

   Vastaa
   • Ninni 12.02.2020

    Niinhän se taitaa olla, että maalaisjärki paras järki 😉 zemppiä loppurutistukseen<3

    Vastaa
    • Sara Parikka 12.02.2020

     Kiitos paljon <3 🙂

     Vastaa
 3. Satra 15.02.2020

  Anteeksi negatiivisvireinen kommenttini. En ole mikään äidinkielen opettaja, mutta arvostan suuresti oikeinkirjoitusta. Tässä tekstissä ensimmäisen ja toisen kirjoitusvirheen vielä kestin. Loppuun asti en pystynyt lukemaan, kun alkoi ottaa päähän,kun mietin vain miten tuo ja tuo pitäisi kirjoittaa. Lähinnä tällä kommentilla tarkoitan sitä, että huolellisesti kirjoitettu ja mahdollisimman kirjoitusvirheetön teksti on minusta myös lukijan arvostamista. Tällöin tietää, että tekstiä ei ole kirjoitettu vain vähän sinne päin vasemmalla kädellä. Varsikin, jos blogin kirjoittajalle, blogi on leipätyö.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.02.2020

   Heippa Satu!
   Saan samankaltaisia viestejä aina muutaman kerran vuodessa. :/ Ymmärrän harmituksen.
   Kirjoitan blogiin aina yhdellä istumalla ja kukaan ei tarkasta tekstejä.. Lukihäiriö tuo myös tietyt haasteet.. Olenkin kirjoittanut monta kertaa, että jos kaipaa virheetöntä ja äidinkielellisesti rikasta tekstiä, niin ei kannata lukea mun blogia 😀 Tää on vaan tämmöstä hetkessä rustailua ja en halua ottaa tästä painetta.
   Kaikkea parasta kevääseen ja ikävää, että tuli epäarvostettu olo :/ <3

   Vastaa