Uusi tapa luoda kivoja juttuja

DIY, lapset

*kaupallinen yhteistyö / LEGO DOTS

Moikka! Meidän molemmat tytöt on luovia ja rakastaa näpertää kaikenlaista pientä. Nyt uusin suosikki on LEGO DOTS tuotteet joiden avulla pääsee ilmaisemaan itseään ihan uudella ja luovalla tavalla. Oletteko kuulleet näistä uutuuksista? 🙂

Matilda sai kaverisynttäreillä LEGO DOTS bracelets -rannekkeen lahjaksi ja siitä saakka hän on näpertänyt sen parissa. Voitte varmasti myös kuvitella, että Mimosa on kovasti toivonut samaa ranneketta. Mikä siinä onkin, että aina se toisen juttu kiinnostaa eniten.. 😀 Tällä viikolla tytöt ovat päässeet testailemaan ihan kunnolla näitä uutuuksia. LEGO DOTS bracelets -rannekkeita löytyy viidessä eri värissä ja teemassa. Ideana on koristella ranneke pienillä koristelupalasilla oman mielen mukaan. Rannekkeen koristuksia voikin vaihdella loputtomiin. Voin vaan kuvitella kuinka monet hetket näiden parissa tullaan vielä viettämään. On myös ihanaa huomata kuinka pienet käyttää luovuttaan ja kuinka tarkkaa puuhaa rannekkeiden koristelu on. Etenkin Mimosa on äärimmäisen tarkka väreistä ja siitä millainen pala sopii mihinkin. Hän ei todellakaan laita koristeita summamutikassa vaan keskittyy tarkasti. 😀 Niin suloista!

LEGO DOTS tarjoaa omia DIY projekteja, mikä on aika mahtavaa :D. Oon huomannut kuinka lapset alkaa olla siinä iässä, että he tykkää myös tietystä rauhasta ja etenkin silloin jos he keskittyy. Mietin juuri, että LEGO DOTS:it olisi ihan täydellisiä johonkin reissulle tai kun tekemisen puute vaivaa. Meillä näpertelyn parissa vierähtää helposti toista tuntia. Rannekkeiden lisäksi LEGO DOTS sarjasta löytyy pieniä koriste-esineitä joita voi myöskin koristella oman mielen mukaan. Tytöt rakensivat mm. ”pilvi teemaisen” korutelineen ja ”ananas kynäkupin”. Niitä ollaan koristeltu samaan tapaan kuin ”ohjeissa”, mutta kokeiltu myös villejä omia versioita.

Kaikki LEGO DOTS:it ovat designiltaan aluperäisiä ja niitä voi vaihdella sekä näperrellä loputtomiin. Superhyvä lahjaidea synttärisankarille tai askartelusta pitävälle. LEGO DOTS bracelets -rannekkeet on siitä hyviä, että ne eivät kulu kerrasta vaan niiden parissa voi aina uudestaan luoda erilaisia tyylejä. Tykkään myös kovasti LEGO DOTS:ien väreistä ja erilaisista pinnoista. Löytyy erilaisia muotoja, sävyjä, kuvia ja glitteriä. Kaikkea mistä lapsi voi haaveilla! 🙂

Aurinkoista maanantaita ja uutta viikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Seelia 16.03.2020

  Voisitko tehdä jossain vaiheessa postausta tyttöjen huoneista? Onko heillä yhteinen huone vai omat huoneet? Myös tuo kuvissa näkyvä sänky näyttää kivalta, mistä se on?

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.03.2020

   Joo, tulen tekemään tyttöjen huoneista postauksen pian 🙂 Ja sängyistä tulossa myös oma postaus. Ne ovat AVA Roomista. 🙂

   Vastaa
 2. Karoliina 16.03.2020

  Heippa! Meillä on rakennusprojekti käynnissä, ja ollaan tehty näköjään aika samantyylisiä valintoja talon ja pintojen suhteen. Moderni hirsitalo, mm. alakerrassa betonilattia. 😀 Meille tulee omien kuvien mukainen Honkatalo korkean profiilin hirrellä.
  Ootteko ajatelleet laittaa kaihtimia suuriin ikkunoihin? Meille tulee olohuoneen korkeaan tilaan suuret ikkunat ja oon miettinyt, saisiko pystylamellikaihtimista kivat vai tuleeko niistä toimistovibat.
  Kiitti kivasta blogista ja tsemppiä synnytykseen!

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.03.2020

   hei vähänkö hauskaa :))
   Meillä on pystylamellit lamellit ja tykätään kovasti. Se tuo kivaa tunnelmaa ja ei ole yhtään toimistofiilis, etenkään just kun on hirsitalo 🙂
   Kaikkea parasta teille <3

   Vastaa
 3. Annika 17.03.2020

  Moi

  Nämä Lego Dotsit vaikuttavat mielenkiintoisilta. Mietin, että olisi hyvä synttärilahja kummitytölle joka täyttää 4. Kuitenkin Lego itse suosittelee tuotetta yli 6-vuotiaille. Mietinkin, että jaksaako esimerkiksi Mimosa keskittyä näiden tekemiseen ja näpertämiseen kuinka pitkään? Tai koetko, että nämä olisivat hyvät hyvät 4-vuotiaalle? Toki teillä kun on vanhempikin lapsi (ja tottakai kaikki lapset ovat erilaisia) niin mielenkiinto varmasti herää enemmän tämän tekemiseen. Kummitytölläni on 2 isoveljeä, joten toki myös vanhempia lapsia löytyy, mutta ei ehkä ainakaan sieltä suunnalta tule sitä tunnetta, että kun toisella on niin minullakin pitäisi olla.

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.03.2020

   Suositus on tosiaan +6 🙂 Mutta meillä Mimosa kyllä jaksoi hyvinkin tehdä ja näpertää 🙂
   Ainakin omasta kokemuksesta toimii kivasti myös 4.v kanssa. Tietty pitää olla tarkkana pienien osien kanssa ja olla lapsen mukana tekemisessä. 🙂

   Vastaa