pienimmän vaatteet

baby, decoration, design, koti & sisustus, kuulumiset, lapset

Moi! Menipä viikonloppu nopeasti, vaikka ei tehty mitään ihmeellistä. Nämä aurinkoiset kevätpäivät on jotain niin parasta. Tytöt jaksaa leikkiä toista tuntia ulkona ja uni maistuu illalla ihan eri tavalla. Kokeiltiin tänään ekaa kertaa päiväkodin etätuntia ja jatkossa osallistutaan ehdottomasti. 🙂 Ihanaa miten paljon on kaikkea yhteistä ja luovaa, vaikka ketään ei voida tavata.

Eilen kävin läpi Melinan vaatteita ja nappasin jo muutaman 50 koon vaatteen pois. Nyyh! <3 Vaippakoko on 2 ja ne ihan ensi vaiheen päivät on ohi. Ensimmäistä kertaa koen suurta haikeutta siitä miten nopeasti vauva kasvaa ja aika lipuu.. Vaikka nyt jos koskaan on ollut pelkästään aikaa pienen kanssa. Hetket ei ainakaan ole menneet ohi, kun kiireestä ei ole tietoakaan. Mietin, että en edes muista koska olisin elänyt näin rauhallista elämää.. Näissä viikoissa on ollut niin paljon hyvää, vaikka läheisiä ja kavereita on toki ikävä. Pitää napata tästä ajasta monta ajatusta tulevaisuuden varalle. Tuntuuko teistä, että olisitte oppineet/tajunneet jotain uutta tästä poikkeusajasta? <3

Me ollaan suunniteltu terassia, pihaa ja grillin ostoa. Olisi ihanaa saada grilli vapuksi kotiin, niin voitaisi vaikka grillata omalla terdellä. Jaan taas pian reseptejä, kun viime viikkoina on tullut kokattua ihan älyttömän paljon. Jos teiltä löytyy hyviä grillireseptejä, niin mielellään otan vastaan! 🙂

Nyt me lähdetään ulos! Näyttäisi olevan +13 astetta! IHANAA!.. ja hei! Tänään jatkuu taas meidän podcast Papuapata jaksolla 72. Mitä kuuluu juuri nyt? Kevätkauden jaksot tulee joka tiistai ainakin heinäkuun loppuun saakka. Jos on mielessä jotain jaksotoiveita, niin saapi kertoa ;). Meidän podi löytyy Spotifystä, Acast sovelluksesta ja iphonen omasta podcast sovelluksesta. Nautitaan lämmöstä! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 kommenttia

 1. Mary 21.04.2020

  Voi että onpas pikkuruisia vaatteita, ihanaa <3
  Olisi kiva kuulla millaisia tämän hetkisiä ennakko suunnitelmia teillä on pihan ja terassin suhteen 🙂
  Että sitten myöhemmin voi vertailla miten suunnitelmat toteutui loppujen lopuksi.
  Aiotteko tehdä lapsille leikkimökkiä?
  Onko ns. julkisivu teille miten tärkeää, aiotteko esim. istuttaa puita?
  Kysyn tämän siksi, että kun itse haaveilen isosta hirsi/puutalosta, juurikin tuon muotoisesta mikä teillä, niin olen miettinyt että puut tai pensaat jotenkin virkistäisi ulkonäköä, kun talo muuten aikalailla ns. laatikkomuotoinen, ettei ole paljoa eri muotoja. Niin että miten niitä pihalle kannattaisi laittaa ja mihin kohtiin teidän mielestänne 🙂
  Olisi kiva kuulla tarkempia tämän hetkisiä ajatuksia pihan suhteen muutenkin, että mitä haluaisitte toteuttaa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.04.2020

   <3
   Hei joo! Haaveilen leikkimökistä ja julkisivut on tosi tärkeitä, koska meillä on pieni tontti ja haluan että tulee semmoinen "oman pihan tuntu". Kirjoittelen tänne heti tarkemmin kun saadaan projekti eteenpäin :) Aurinkoa!

   Vastaa
 2. Ella 21.04.2020

  Maksaako iphonen oma podcast sovellus?? ihan mielenkiinnolla vain kyselen sillä olisi ihana kuunnella niin teidän kuin muidenkin podcasteja ettei ne huku spotifyn musien sekaan?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.04.2020

   ei maksa 🙂

   Vastaa
 3. Henriikka 21.04.2020

  Oon huomannu tässä ajassa positiivista sen, että on aikaa tehdä asioita, mitä ei normaalisti olisi ?? esim tänään kävin roadtrip-pyöräilyllä ja se oli ihanaa ku ei ollu mitää tiettyy reittii tai kiirettä, vaa sai rauhassa mennä ja ihastella kevään tuloa! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.04.2020

   hei ihanaa! Kuulostaa niin hyvältä 🙂

   Vastaa
 4. Minna 21.04.2020

  Aiotteko laittaa pihalle nurmikon? Olisi kiva kuulla tämän hetkisistä ajatuksista ja suunnitelmista pihan suhteen.

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.04.2020

   kyllä varmaan vähän nurmikkoa ainakin 🙂 Voisin kirjoittaa aiheesta pian!

   Vastaa
 5. Voi kuinka pieniä on pienen vauvan vaatteet. Ja söpöjä. Mukavaa loppuviikkoa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.04.2020

   eikö <3 Kiitos samoin 🙂

   Vastaa
 6. Ninni 21.04.2020

  Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin. Tässä poikkeusaikana ollut ihan eri tavalla aikaa perheen kanssa, kun ei ole voinut eikä tarvinnut samalla tavalla mennä paikasta toiseen. Toivottavasti edes osa arjen rauhallisuudesta on tullut meille jäädäkseen <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.04.2020

   Samaa toivon minäkin <3

   Vastaa
 7. Sarppa 21.04.2020

  Tää kiireettömyys on ihan parasta. Jotenkin nyt sen tajuaa herkemmin kuinka tärkeetä on viettää aikaa perheen kanssa ja jotenkin on enemmän tilaa omille ajatuksillekkin.. Hektisessä elämässä monet asiat unohtuu helposti. Pitääkin kuunnella teidän podi jakso 😉 Aiheena podissa olis kiva esim. Kesäsuunnitelmat, ja hei olis ihana joskus kuunnella joku lapsuuden muistot jakso!

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.04.2020

   juuri samoja fiiliksia <3
   Hei joo, mä nappaan nuo idikset heti ylös!

   Vastaa
 8. Ilta 21.04.2020

  Just kaverin kans puhuttiin että tää olis täydellinen aika olla raskaana/ juuri synnyttänyt. Ei paineita mistään, saa vaan olla oman perheen kanssa ja tutustua vauvaan ♥️ tottakai inhottavaa että läheiset ei pääse katsomaan pientä, mutta sen aika tulee 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.04.2020

   tuo on kyllä niin totta <3

   Vastaa
 9. ida ihana 22.04.2020

  Kyllä se on niin ihanaa, että kaikesta huolimatta kesätulee kyselemättä!:) Ja oma piha ja terassi on varmasti paras paikka nauttia siitä nyt!
  Kuuntelin myös teidän papupadan jakson, kiva kun olette palailleet podin pariinkin!:)
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.04.2020

   juuri näin 🙂 hei ihana kuulla <3

   Vastaa
 10. SonjaK 22.04.2020

  Ihan parasta grillattavaa on jo vähän kuivahtanut maalaisleipä tai patonki, jonka leikkaa paloiksi ja sivelee oliiviöljyllä? Meidän perheen ehdoton grillisuosikki monen vuoden ajalta jo!

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.04.2020

   Hei NAMI! Pakko kokeilla 🙂

   Vastaa
 11. Vilma Autio 22.04.2020

  Oi, onpas söpöjä pieni vaatteita? Itse olin aika pitkä kun oli ihan pikkuinen, niin minun vauva vaatteeni eivät olleet noin suloisen pieniä??? On kiva kuunnella sinun ja Johannan podcastia✨ Se piristää vähän jos on tylsää? Mitä Mimosalle ja Matildalle kuuluu?❤️ Tsemppiä teille tämän korona kriisin keskellä, kohta se on ohi, ja elämä jatkuu? Onko viikko sujunut kivasti??Toivottavasti? Kaikkea hyvää Parikan perheelle❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.04.2020

   Hei ihana kuulla 🙂 <3 Meidän tytöille kuuluu hyvää ja viikko on sujunut mukavasti.
   aurinkoista päivää sinne 🙂

   Vastaa