HIUKSET

Beauty, kauneus, me, tyyli

Moi! Nyt ollaan taas mun yhden lempiaiheen parissa, eli HIUKSET! Sinänsä ei ehkä uskoisi, kun käyn niin harvakseltaan kampaajalla tai teen mitään muutoksia. 😀 Te jotka olette seuranneet mua pidempään, niin ehkä muistatte kuinka hiustenhoito ja niihin liittyvät asiat ovat mieleeni. Tein yli kymmenen vuotta näyttelijän töitä ja silloin en tietenkään itse päättänyt millaiset mun hiukset oli. Niitä värjättiin säännöllisesti ja viimeiset vuodet annettiin mun oman värin kasvaa. Silti niitä käsiteltiin päivittäin ja rasituksen määrä oli ihan eri luokkaa, kuin nykyään. Ehkä siitä syystä olen antanut hiusten vain olla ja levätä jo aika pitkään. Viimeiset pari vuotta mun hiukset ovat lähinnä roikkuneet päästä 😀 hehe. Viime kesänä leikkasin niitä reippaammin, mutta sen jälkeen niille ei ole tehty mitään.

Alla oleva kuva on napattu extempore tänään aamulla (en harjannut hiuksia kuvaa varten). Pesin hiukset edellisenä iltana ja nukuin kostean tukan kanssa. Varmaan just niin kuin ei sais tehdä.. 😀 En koskaan föönaa mun hiuksia, koska ne kuivuu niin nopeaa. Mulla on tosi hentoinen hiuslaatu, joka menee laineille. Väriltään hiukset taittaa lämpöiseen/punaiseen.. Muuten se on just semmonen maantien harmaa/ruskea. Kauhulla odotan mitä tämä kolmas raskaus tekee hiuksille. Mulla ei ole nimittäin tippunut hiuksia koko raskausaikana, joten jossain vaiheessa pää päästää irti kaikista niistä hiuksista mitkä ovat olleet koko raskausajan päässä.. Nouuuu! Kerrankin kun on edes vähän paksuutta hiuksissa. 😀 Pitää toivoa, että hiustenlähtö ei olisi tällä kertaa paha. Mullahan on kasvanut myös tyylikäs otsatukka aina raskauksien jälkeen, kun baby hair on puskenut kunnolla läpi. OH GOOD!!

Ajattelin jo jossain vaiheessa, että en tule värjäämään piiiitkään aikaan, mutta nyt mua on alkanut houkuttamaan raidat. Eniten kiinnostaisi semmoset muutaman asteen omaa hiusta vaaleammat raidat. Käyn todella harvoin kampaajalla, mutta sen kerran kun menen luotan ammattilaiseen. En vielä tiedä koska pääsen istumaan kampaajan penkkiin (vallitsevan tilanteen takia), mutta suunnitelmat käyvät silti kuumina. Ajattelin varata ajan Tytille, sillä hänellä on niin hyvä silmä ja luotan häneen. Mulla on jäänyt nuoruudesta mieleen kammokokemuksia kampaajilta ja omista värjäilyistä, että oon tosi tarkka kenen penkkiin istun. 😀

Toiveena on siis leikata kaikki huonot osuudet latvoista pois ja saada samalla lisää ryhtiä. Sitten haluaisin just tuollaisia raitoja (alhaalla oleva kuva) jotka painottuvat latvoihin. Ottaen huomioon sen kuinka usein käyn kampaajalla, mun ei kannata laittaa mitään mikä vaatii jatkuvaa huoltoa. 😀 Tyvikasvu ei saa siis häiritä!

Millaisia hiushaaveita teillä on tulevaa kesää ajatellen? Muuttuuko teidän hiukset auringossa?.. ja hei jos olet ollut raskaana, niin mitä hiuksille on tapahtunut sen jälkeen? Kiitos jos jaksatte vastailla! Olisi ihanaa lukea 🙂 Hyvää viikonloppua! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

94 kommenttia

 1. Marika 24.04.2020

  Mulla ei raskaana ollessa tartu väri hiuksiin ollenkaan. Kestövarillä en saanut viime kampaaja kerralla edes tyvikasvua piiloon! Ja käytettiin täysin samoja värejä kuin on useasti testattu hyviksi! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2020

   oikeesti.. niin hassua mitä raskaus teettää :))

   Vastaa
 2. opiskelijamami 24.04.2020

  Mulla lähti ihan sikana hiuksia synnytyksen jälkeen? kalju kohtia ylähiusrajassa ja parturissa kun kävin raskauden jälkeen niin parturi totesi: ”sulla on vissiin vähän lähteny hiuksia… ja näköjään niskastaki myös”

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2020

   jep.. tuttua.. 😀

   Vastaa
 3. Jenna 24.04.2020

  Tosi kivalta kuulostaa sun hiussuunnitelmat, voin kuvitella että noi sopis sulle tosi hyvin! 🙂 Mulla on ollut pitkät hiukset viimeks joskus 2015 ja nyt oon alkanut taas kasvattaa niitä, siinä on ainakin hyvä ettei se maksa mitään, odottelua vaan 😀 Jossain vaiheessa myöhemmin haluisin myös ihan perus vaaleet raidat että hiukset olis yleisilmeeltään vähän vaaleemmat 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   kiitos!
   Hei kuulostaa kivalta :)) <3

   Vastaa
 4. Titta 24.04.2020

  Mulla nyt imetyksen lopettamisen jälkeen (imetin 10kk) lähti varmaan puolet hiuksista. Meni ihan karseen ohueksi. Ja kyllä, babyhair…??

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   hehehe, se on täälläkin edessä kun imettäminen loppuu 😀

   Vastaa
 5. Johanna 24.04.2020

  Mulla raskauden jälkeen alkoi lähtemään hiuksia ohimoilta ja muutenkin ”reunoilta”. En tiedä johtuiko se imetyksestä vai muuten vaan hormooneista.. Mut aika pian ne onneksi alkoi kuitenkin kasvaa takaisin 🙂 se kasvuvaihe vaan oli ärsyttävä, koska niitä minihiuksia törrötti joka puolelta eikä niitä saanut millään kuriin 😀 ja silloin vasta huomasi kuinka paljon niitä oikeesti olikaan lähtenyt sillon.. Ja hei tollaset raidoitetut long bob -tyyliset hiukset olis ihanat! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   joo sama homma 😀
   hei kiitos, kiva kuulla <3

   Vastaa
 6. HL 24.04.2020

  Mulla ei oo kummankaan raskauden aikana eikä jälkeen lähtenyt hiuksia! Päinvastoin! Ei oo hiukset varmaan koskaan voineet yhtä hyvin. Eka raskaus oli 4,5v sitten ja tokasta on nyt 10kk ja edelleen tukka hyvinvoivana päässä ??? ei se välttämättä aina lähde, varsinkaan pahasti!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   OIKEESTI, WAU! Oletpas onnekas 🙂 <3

   Vastaa
 7. Susanne 24.04.2020

  Mulla raskausaikana ollut tukka tosi paksu ja hyvinvoiva. Sitten kun on imettänyt muutaman kuukauden, alkaa hiustenlähtö joka saa säikähtämään että jääkö päähän yhtään. Sitten taas tasottuu tilanne onneksi 🙂
  Haaveilen juuri samanlaisista raidoista kuin sinäkin, ihanat huolettomat ?
  Aurinkoista kesän odotusta sinne teille ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   kiva kuulla, että samat suunnitelmat siellä 🙂 Ihanaa kesän odotusta sinne myös <33

   Vastaa
 8. Jenna 24.04.2020

  Sulla on tällä hetkellä mun makuun just täydelliset hiukset! 🙂 Itse kasvattelen kymmenen vuoden vaalennus(ja viilennys)operaatioiden jälkeen omaa väriä takaisin, joka kutakuinkin on samanlainen kuin sulla. Punapigmenttiäkin löytyy, joten saa nähdä lähteekö sitten punertamaan, toivottavasti haha 😀 en ennen voinut sietää lämpimän sävysiä hiuksia, mutta nyt haluan sellaiset itse? jos ei tule punaisuutta omasta takaa niin täytyy varmaan kanssa käydä raidoottamassa vähän punertavampaa sävyä joukkoon…?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   Voi kiitos!!! 🙂
   Kuulostaa hyvältä!

   Vastaa
 9. Tarppis 24.04.2020

  Mulla on molempien raskauksien aikana kasvanut just tosi paljon hiukset jonka jälkeen ne tippuu ja kun ne alkaa kasvaa uusiks ni tulee taas tosi paksuiksi ja vauva hiuksia on ihan kauheesti. Ekan raskauden jälkeen mun hiukset tummui ja lähti menee just laineille. Ite haaveilen kesäks just tollasta balayage vaalennusta niin kuin säkin 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   tuttua siis sielläkin 🙂 joo siis sellainen vaalennus olisi juuri ihana 🙂

   Vastaa
 10. Jaana 24.04.2020

  Oi, tosi kaunis luonnollinen ja tuuhea tukka sulla! Mulla ei myöskään lähteny raskausaikana hiuksia ollenkaan. Nyt vauva on 8kk ja imetyskerrat on vähentynyt niin lähtee jo jonkin verran, mutta edelleen paksut hiukset. Babyhairia on jo huomattavissa hiusrajassa. Mun unelmahiukset ois just tuollainen Long bob, mutta en ikinä ole tarpeeksi rohkea leikkaamaan pitkiä hiuksia lyhyeksi. Toisaalta taas pitkät hiukset pidettävä vauvan kanssa koko ajan ponnarilla niin ei näistä ole juuri nyt kauheasti iloa. Värjäämätöntä tukkaa voi raidoittaa auringossa sitruunalla. Itsellä on toiminut hyvin (taittaa keltaiseen sävyyn, mutta hopeashampoolla vie vähän pois). Kannattaa kokeilla ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.04.2020

   kiitos paljon 🙂
   hei toi on muuten totta, että pienen kanssa tulee pidettyä tosi paljon hiuksia kiinni 🙂
   Hei huippu tuo sitruuna vinkki.. pitääpä googletella enemmän aiheesta, kuulostaa mielenkiintoiselta <3 kiitos!

   Vastaa
 11. Salla Pekonen 24.04.2020

  Syksyllä syntyi kolmas poika. Omat hiukset tällä hetkellä kuivat ja niin ohuet, kun niitä varisee koko ajan. Ei mulla ole muutenkaan paksu tukka, joten nyt tuntuu ettei jää mitään päähän ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   nonni.. se on täälläkin edessä 😀

   Vastaa
 12. Vilma Autio 24.04.2020

  Oi, miten ihanat hiukset sinulla on? Itse haluaisin kesäksi punaiset hiukset, mutta näin alaikäisenä äitini ei anna? Kunpa kesästä ei tulisi huonoa, tämän koronan takia? Sinuk hiukset on aivan ihanan väriset ja myös kauniin paksut, minä myös haluisin vaaleat latvat, sillä hiukaeni ovat niin sanotusti tummanvaalean ruskeat? Ihanaa viikonloppua koko perheelle? minä jään odottelemaan uutta blogi postausta??

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   kiitos 🙂 Hei ihanaa kevättä sinne ja yritetään pysyä positiivisina kaikesta huolimatta <3

   Vastaa
 13. Anne 24.04.2020

  Kaksi raskautta takana ja molemmilla kerroilla piikkisuorat hiukseni alkoivat vetää laineille, nouu. Tästä johtuen tulee nykyään paljon pidettyä kiinni.. Toisen raskauden jälkeen oli hiusten lähtö niin armotonta, että oli pakko hakea Evoniaa, että rauhoittui vaikkakaan hiustenlähtö haittasi lähinnä kosmeettisesti tyynyllä, muutoin aivan liian paksuissa hiuksissa se ei paljoa näkynyt. Sulla on kaunis oma väri, itsellä paljon haaleempi maantienharmaa, joka ajaa värjäämään tummemmaksi ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   juuh, kuulostaa tutulta. Onneksi hiukset kasvaa takaisin. 🙂

   Vastaa
 14. Milla 24.04.2020

  Siis mä oon unelmoinut sellasista ihanalta kiharoista ja unelmoin edelleen ja sit et ois joku bleiseri ja lyhyt tukka . Omasta mielestäni olin super rohkee ku uskalsin leikata joku 15 – 20 cm pois tuntemattomalla kampaajalla mutta näin tein ja hyvä tuli jee ihanaa viikonloppua sulleki ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   OI mahtavaa :))

   Vastaa
 15. kia 24.04.2020

  Mulla vähän saman väriset hiukset kuin sulla.
  Latvoista ehkä vielä vähän vaaleemmat. Kesällä hiukset värjääntyy auringosta ihan vaaleiksi ja näyttävät silta kuin olisi blondattu värillä. Tätä oon ihmetellyt monena kesänä/syksynä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   hei mullakin vaalenee kyllä kesällä 🙂 Kuulostaa kivalta 🙂

   Vastaa
 16. Sini 24.04.2020

  Hei Sara! Oon seurannut sinua instagramista jonkin aikaa mutta nyt luin vasta ekan kerran blogiasi! 🙂
  Minulla olisi tarkoitus värjätä kahvinruskeaksi ja lisätä kullanvaaleita raitoja kesäksi. Nyt on ollut jo pitempään vaalean kupari, mikä on sopinut kun itsellä tummempi ihotyyppi sekä pisamia, mutta tumma on aina ollut ilo silmälle, joten nyt tarkoitus taas tummentaa ja raidoilla antaa kuitenkin pirteyttä ja kontrastia:) raskauksieni (2) jälkeen hiuksilleni ei ole tapahtunut mitään erikoista tai en ole ainakaan pistänyt merkille mitään sen isompaa muutosta.
  Hyvää viikonloppua sinullekin! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   ihana kuulla <3 tervetuloa blogiin :))
   kuulostaa aivan ihanalta. RAKASTAN pisamia! Olisipa niitä mullakin! <3

   Vastaa
 17. Sofia 24.04.2020

  Moi! Mulla raskaus tummensi tukan. Ennen mul oli vaaleat mut nykyään jo tosi tummat ja onneks myös kivan väriset ? samoin on käyny mun äidillä ja äidinäidillä. Hetken kesti että identiteetti muuttu vaaleahiuksisesta tummahiuksiseksi ? mut oon ollu kyl tosi ilonen tästä muutoksesta enkä oo raaskinu enää värjätäkään ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   oikeesti, onpa jännää 🙂 kuulostaa hyvältä!

   Vastaa
 18. Mary 24.04.2020

  Vauva nyt 5kk ja raskausaikana oli ihanan paksu tukka. Nyt ohut liru kun tuli kamala sulkasato? ratkaisin asian leikkaamalla long bob mittaan ja pesemällä ja kuivaamalla hiukset pääalaspäin. Tyvikohotus ilman aineita ? ja hiukset vaalenee aina kesällä. Tykkään!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   kuulostaa tutulta! 😀 ja hei hyvä ratkaisu 🙂

   Vastaa
 19. Emminkemmi 24.04.2020

  Ihanat hiukset sinulla?Eivät hiukseni muutu kesän auringossa ollenkaan. Lyhyinä pidän kesänkin hiuksia mitä olen pitänyt jo muutamia vuosia. Niin helppo hoitoiset ovat lyhyet hiukset.
  Ihanat työt ja koti teillä. Olette ihana perhe. Koska laitat pihasta kuvia? Mimmoisia kukkia laitatte kesällä pihalle ja mimmoiset kalusteet? Maalaateko talon jossain vaiheessa? Miten hoidatte kaupassa käynnin ja Melinan neuvolan tässä korona tilanteessa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   kiva kuulla 🙂
   Kiitos paljon!
   Pihasta tulee pian juttua lisää 🙂

   Vastaa
 20. Nea 24.04.2020

  Sulle kävis hyvin lyhyemmät hiukset vaikka just raitojen kanssa (long Bob tyylinen)! Itselläni melko hento hiuslaatu jossa hieman lyhyempi malli ja pieni kerrostus nostattaa hiusta ja saa sen näyttämään paksummalta 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   kiitos 🙂

   Vastaa
 21. Anu 24.04.2020

  Mulla lähteny hiuksia ihan hirveesti heti synnytyksen jälkeen. Nyt melkein kolme viikkoo kolmannen tytön syntymästä eikä hiuksia vielä tippunu päästä, et toivo elää jospa tällä kertaa ei lähtiskään. ? Kesä vaalentaa paljon hiuksia ja kunhan kampaajalle pääsee aijon vaalentaa hiuksia kahden värisillä raidoilla niin kuin viime vuonnakin (rohkeus ei riitä kokeilemaan uutta).
  Ihanaa viikonloppua! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   toivotaan :)) ja hei kovasti onnea pienokaisesta <3

   Vastaa
 22. Niina 24.04.2020

  Mulla on normaalisti todella luonnonkiharat hiukset ja raskauden ja imetyksen aikana jostain syystä kasvava hius on suoraa. Aika mielenkiintoisen näköistä kun yhtäkkiä on 10cm suoraa tukkaa ja muut on kiharaa ? hiukset voi raskauden aikana aina tosi hyvin ja paksuuntui juuri kun ei tippunut, mutta kun vauva oli noin 2kk ne alkoivat sitten tippua ihan kamalissa määrin. Nyt vauva on kohta 7kk ja alkaa hiustenlähtö normalisoitua. On tää kyllä ihmeellistä mitä hormonit tekee, eikä vain hiuksille ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   toi on niin jännää!!!! 🙂

   Vastaa
 23. Tiia 24.04.2020

  Raskausaikana tukka voinut paremmin kuin koskaan. Molempien raskauksien jälkeen sekä 4kk että 8kk kohdalla tullut järkyttävä hiustenlähtö. Omat hiukset on muutenkin normaalisti juuri hentoiset ja ohuet, niin tämän jälkeen päässä ei ole juuri mitään.:D Lisäksi raskausaikana mun oma hiusväri on tummunut selkeästi ja vaalentunut raskauden jälkeen. Itseä houkuttelisi kanssa kasvattaa oma väri päähän, kun vaalennus ei oikein toimi enää oman hiusvärin tummuessa vuosi vuodelta. Sulla on ihanat hiukset!:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   kuulostaa hyvältä suunnitelmalta :)) ja kiitos <3

   Vastaa
 24. Mila 24.04.2020

  Hyvältä kuulostaa tuo suunnitelma liukuvista vaaleammista raidoista. Saa tuon sun oman sävyn näyttämään syvemmälle ja tuo kontrastia, jos raitoja ei vaan laiteta liian tiheästi. Omalla kohdalla on myös ollut oman sävyn kasvatusta jo yli vuoden, toki välillä värjätty osuus kaipaa sävytystä (noin 6kk välein) ja valitettavasti sävyn osuessa omaan väriin ja haalistueassaan, se tuo omaan sävyyn ei-toivottua lämpöä. Komppaan kuitenkin että oma sävy pohjalla on kyllä helpoin ja sopii ihonväriin parhaiten. Raskauden jälkeen tuli myös otsis sekä ihan järkyttävät pulisongit ?. Onneksi nyt kasvaneet pois, mutta olipa ärsyttävät. Muutenkin raskauden jälkeen olis parasta pitäytyä jossain tietyssä mitassa ja tasaisin väliajoin leikata latvoja, jolloin sellaista ohutta hiirenhäntää ei pääse syntymään. Sen jotenkin aina huomaa hiustenleikkuun jälkeen miten hyvältä hiukset näyttää ja tuntuu. Kunnes sitten taas alkaa joku kasvatusprojekti ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.04.2020

   kiitos 🙂
   siis niin samoja ajatuksia täällä 😀

   Vastaa
 25. Emilia 24.04.2020

  Hiukset paksuuntuivat ja tummenivat tosi paljon raskauden aikana. Ne menivät myös mielestäni entistä enemmän laineille. Harjatessa ei jäänyt hiuksia hiusharjaan, eikä edes suihkussa kammatessa. Harmi että kotona vauvan kanssa ollessa ei tajunnut nauttia enemmän hiuksista, koska sulkasato alkoi 5kk synnytyksen jälkeen. Suihkun jälkeen viemärikaivoritilän päällä oli aina järkyttävä kasa hiuksia. Hiusten massaputoaminen päättyi siinä 8kk synnytyksen jälkeen ja nyt on minullakin hieno 3cm laikkuotsatukka ja sama hento ja kevyt tukka 🙁 kiinnostaisi kovasti, mitä tapahtuu kun saa kaksi lasta pienellä ikäerolla. Paksuuntuuko hiukset toisenkin raskauden aikana ja tuleeko sulkasatokin heti perään uusiksi ja miltä hiukset sitten näyttää???

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.04.2020

   kuulostaa niin tutulta 😀 Itseasiassa mulla ei lähtenyt Mimosan kohdalla yhtään niin paljon hiuksia, kuin ekalla kerralla Matildan kanssa. Saapi nähdä miten kolmannen kohdalla menee. 😀

   Vastaa
 26. Sofia 24.04.2020

  Hieno postaus! 🙂 mulla on oma väri alunperin vaalea maantienharmaa ja mulla on ollu tosi paljon eri hius värejä mm. Pinkki, punanen, latvat liilasiniset, harmaat, blondit ja vaikka mitä 😀
  Puol vuotta takaperin värjäsin sitten bruneks ja aloin sitten jossainvälissä vaalentamaan kun kyllästyin oleen prunette. Oon aina ennen värjännyt itse hiukseni, mutta menin sitten parturiin, kun kaupan vaalennusaineet pistää hiukset hautaan. Aika monta kertaa sain käydä vaalentelemassa tukkaa, ennenkun saatiin sitä ees vähän vaaleemmaks. Sitten se projekti loppu kun tulin raskaaksi niin ei viittinyt värjäillä. Nyt hiukset ovat vaaleat mutta ärsyttävästi taittaa keltaseen sävyyn, vaikka käytän hopea shampoota (se toki jonkun verran auttaa, mutta ei niin kuin haluisin) mun hiukset on värjäilystä menny aika huonoon kuntoon, esim hiuksia on katkeillu ihan mukavasti. Käytän hius öljyjä yms mut ei ne tietty sitä voi korjata. Sittenkun hiukset ovat vähän paremmassa kunnossa niin jatkan taas hius projektia. Tarkotuksena ois ainakin kerran vaalentaa vielä ja sitten värjätä kaupan väreillä hopea tukka takasin mikä mulla joskus olikin. Odotan kyl innolla et sais kesäks ihanan hopean hiusvärin:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.04.2020

   Kuulostaa tosi kivalta 🙂 tsemppiä oikean värin metsästykseen <3

   Vastaa
 27. Kjk87 24.04.2020

  Minulla ei tosiaan raskausaikana lähtenyt hiuksia, mutta lapsen ollessa noin 2-3kk välillä, alkoi aivan jäätävä ”sulkasato”.. Jokikisen suihkuttelun jälkeen lattiakaivo täynnä hiuksiani, plus sohvat, lattiat.. 🙁 nyt menin kampaajalle, kun poitsu 6,5kk ja otettiin latvasta 15cm pois ja värjättiin just oma väri kauttaaltaan. Ei tartte hetkeen nyt käydä.

  Ikuisuuksia mulla ollut lapojen alle pituus ja vaaleita raitoja päällisosassa. Tuli tosi kiva long bob,nyt on paksu latva ja niin ihanan simppeli, kun ei takkuunnu tää pituus! <3 Ja silti yltää ponnarille. Suosittelen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   hei jee, kuulostaa tosi kivalta 🙂 <3

   Vastaa
 28. Kirsi 24.04.2020

  Mulla on raskauden ajan pysynyt hiukset oikein hyvin päässä, mutta synnytyksen jälkeen aina tippunut tukoittain hiuksia ? Toinen hiustenlähtökausi on ollut siinä 6kk kieppeillä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   kuulostaa tutulta 🙂 ääK!

   Vastaa
 29. Gyli 24.04.2020

  Kolmas raskaus menossa(34+2) ja hiukset sen kuin paksuntuvat.Minulla on aina ollut paksut hiukset mutta nyt tuntuu että niitä on liika.Viime kesänä viimeksi värjätty joten odottan innolla synnytystä pois alta että pääse värjämään ja leikkamaan niitä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   Kuulostaa kivalta 🙂 onnea loppuraskauteen <3

   Vastaa
 30. Saga 24.04.2020

  Allekirjoitan täysin tuon lauseen ”Oon tarkka siitä kenen penkkiin istun”.? Oma luottokampaajani on huippu!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   se on niin tärkeää, että luottaa 🙂

   Vastaa
 31. Riikka 24.04.2020

  Moi! Onko heillä ollenkaan kodinhoitohuonetta? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   on meillä! 🙂

   Vastaa
 32. Hanna 24.04.2020

  Miulla kans oli tuo otsisongelma, apuaaaaa. Nyt jätkä vuos ja 3kk nii alkaa olla sen mittainen etutukka et pysyy jo sivussa ? mut se oli jossain vaiheessa ihan jäätävä, ku törötti taivasta kohti!
  Ja ihanat hiushaaveet siulla, tuollainen ”huoleton” on kyllä super kun ei vaadi jatkuvaa kampaajalla käymistä, nimimerkillä mustahiuksinen (omalta ammatiltaan parturi-kampaaja, muut työt leipätyönä) ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   hehehe, siis joo, mulla tuo sitten edessä 😀

   Vastaa
 33. Elina 24.04.2020

  Mulla pysyi myös ekassa ja tokassa raskaudessa hiukset hyvin päässä. Esikoisen kohdalla sulkasato ryöpsähti kolmen kuun imettämisen jälkeen, mutta lähti koko päästä tasaisesti ja kasvatti sitten vauvatukkaa. Toisen kanssa kolme kuukautta lähenee, joten odotan, kuinka käy ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   hehe, tsemppiä :))

   Vastaa
 34. Eve 24.04.2020

  Itse olen ollut värjäämättä hiuksiani kolmisen vuotta. Oma luonnollinen hiusvärini on aika lähellä sinun väriä, ehkä hieman vaaleampi ja harmaaseen taittavampi. Olen myös ajatellut tulevan kesän kunniaksi kampaajalla käyntiä mutta haluan ehdottomasti pitään hiusten yleisilmeen luonnollisena. Haluaisin huolettomia ohuita vaaleita raitoja niin että hiukset näyttävät huolitelluilta mutta luonnollisilta. On ollut ihanaa kun ei ole tarvinnut miettiä juurikasvua ja hiusten kunto on parantanut. Itselläni ei myöskään ole kaikista vahvin hiusrakenne joten en halua jatkuvilla käsittelyillä turhaan rasittaa hiuksiani.

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.04.2020

   Kuulostaa hyvältä 🙂 Mulla sama homma, että haluan luonnollisuutta 🙂

   Vastaa
 35. Emmi 24.04.2020

  Mulla hiusten oma väri muuttui tosi paljon tummemmaksi ja punertavammaksi ekan raskauden aikana! Nyt reilu vuosi toisen raskauden jälkeen oma väri kasvaa taas vaaleampana ja ilman punertavuutta??‍♀️ ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   oikeesti, hauska kuulla 🙂

   Vastaa
 36. Laura 25.04.2020

  Mulla on aina ollut hyvät hiukset vaikka värjännyt elämän aikana useasti mutta silti hyvänä pysyneet, raskausaikana ei lähtenyt hiuksia mutta väri ei pysynyt ollenkaan 😀 itse suosin lyhyttä malla tukassa, helppo laittaa ja hoitaa. Monta vuotta pidin punaiset hiukset mutta nykyään on violetti ja ihana väri ? antaa vähän piristystä tyyliin

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   ihana kuulla! :)Kuulostaa hyvältä!

   Vastaa
 37. Milla 25.04.2020

  Haaveena pitkät, puoleen selkään olevat hiukset, joihin saa hienoja lettejä. Nyt hiukseni ovat aika lyhyet, eikä letit oikein tahdo onnistua…

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   ymmärrän 🙂 Toivotaan, että kasvaa pian 🙂

   Vastaa
 38. Eva 25.04.2020

  Sinun inspiroimana annoin hiusteni levätö noin 5 vuotta. Tänö aikana syntyi kuopus ja tukka olikin sen näköinen. Punaiseen taittava, ohut maantienharmaa. Nyt riitti! Juuri raidoitin hiukset ja olen NIIN tyytyväinen. Minulle laitettiin vaaleita raitoja korvien takaa päälaelle asti vapaalla kädellä sutien. Ah, mikä raikkaus, vaikkei muutos olekaan suuri. Suosittelen, tuli niin raikas olo. Raidat tulevat vielä kirkastumaan auringosta. Hiukset eivät menneet huonoon kuntoon ja saan ne edelleen helposti selvitettyä. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   oikeesti!??? Vitsit miten kiva kuulla 🙂 ja vielä mahtavampaa on että olet tyytyväinen, ihanaa. MÄ HALUUN SAMAN!!!! 🙂

   Vastaa
 39. Jensku 25.04.2020

  Mulla on raskaus ja imetys vaikuttanut jokaisen lapsen kohalla jotenkin hiuksiin, ensimmäisen kanssa hiuksia tippui jonkun verran ja rasvottuivat hyvin nopeasti, toisen kanssa hiukset alko kasvaa paljon paljon nopeammin (siis oikeasti mulla kasvoi hiukset raskauden ajan pidemmäksi kun sitä edeltäneiseen 5vuoteen), se raskaus teki todella hyvää mun hiuksille. Kolmosen kanssa hiuksia tippui todella paljon ja alkoi kuivumaan, nyt nelosen jälkeen hiuksen on ihan kamalat tae kunnossa todella kuivat, menee takkuun ihan heti ja meinaa rastottua kokoajan, täytyy käyttää hiusöljyä päivittäin ja vähintään kerran viikossa, tehä kosteuttava ja ravitseva hiushoito, mitään lakkoja vaahtoa yms en ole käyttänyt moneen vuoteen enkä lämpökäsitellytkään, tällä hetkellä jos hiukset eivät ole letillä, niin se tarkoittaa sitä että seuraavat 30min menee hiusten hoitoon, kun takkuuntuu heti, ihan tyvestä asti… Niin odotan myös että vois mennä kampaajalle johonkin teho hoitoon ja ottaa latvoista pahimmat pois

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.04.2020

   kiitos viestistä <3 Toivotaan, että pian pääsisi istumaan kampaajan penkkiin 🙂

   Vastaa
 40. Katri 25.04.2020

  Raskauden aikana hiukset oli kuin unelma, mutta 4kk synnytyksestä alkoi sitten lähteä ja reilusti. Nyt jo parikuukautta lähtenyt ja sen huomaa. Asiaa ei auta puolivuotias tyttö joka nappaa niskahiuksista tiukan otteen aina tilaisuuden tullen ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   heheh, voi pieni :))

   Vastaa
 41. Hanna85 25.04.2020

  Mun hiukset voi paksusti vielä neljä kuukautta synnyttämisen jälkeenkin, mutta sitten alkoi ihan hervoton hiustenlähtö? Onneksi on luonnostaan paksu tukka, joten en sentään kumminkaan kaljuuntunut vaikka sitä pelkäsin? Nyt kun tyttö on 7 kuukauden ikäinen, niin mun hiukset on taas palannu normaaleiksi?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   hei ihana kuulla, että noin nopsaa palasi :))

   Vastaa
 42. Nina 25.04.2020

  Olen haaveillut itse tuollaisesta samantyylisestä hiusmallista ja raidoista, joista laitoit kuvat. Toivottavasti pääsisi pian ammattilaisen käsiin!
  Mulla on molempiem kahden raskauden jälkeen lähtenyt järkyttävä määrä hiuksia. Nyt kun kuopus on kohta 3v.mun pää on täynnä 10cm mittaisia hiustuppoja uutta hiusta. Onneksi sentään kasvaa takaisin 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   kiva kuulla 🙂
   joo sama homma täällä 😀 totta, onneksi kasvaa takaisin!

   Vastaa
 43. Annika T. 25.04.2020

  Viime raskauden jälkeen mulla kans lähti parin kuukauden päästä ihan älyttömästi hiuksia, ihan tupoittain, sen huomasi kun kävi suihkussa ja viemäri täynnä hiuksia ?? Vaikka mulla on varmaan keskimääräistä paksumpi tukka, niin kyllä sen hiustenlähdön silti huomasi. Ja kun menin vielä vaalentamaan hiuksiani samoihin aikoihin, niin oli lisäksi ihan takussa suihkun jälkeen. Sellaista ”vauvahiusta” kasvoi tosi pitkään mullakin ja yritin niitä saada tainnutettua hiuslakalla ? Mä tykkään kans panostaa ”hiusmömmöihin”, enkä osta perus markettituotteita juuri lainkaan. Hiusöljy on mun yks luottotuote ? Kiinnostaisi myös kuulla millaisia hiustuotteita sä käytät? Ja tosi hyvä sulla toi oma värikin ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   kuulostaa tutulta 😀 Hei joo, voisin postata aiheesta joku kerta tarkemmin 🙂
   Kiitos paljon <3

   Vastaa
 44. Katariina Lehtinen 26.04.2020

  Onpa kauniit hiukset sulle? Itselläni on kanssa kolme lasta nuorin on 6kk keskimmäinen 5v ja esikoinen 6v, täytin tossa eilen just 30? Huomasin tossa kun odottelin kuopustani ja keskimmäistä lastani, niin hiuksiini ei väri tarttunut, aikaisemmin väri oli toiminut? Hassua mitä raskaus teettää?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2020

   kiitos <3
   Teillä tosi saman ikäiset lapset <3 🙂 On se joo hassua!!!

   Vastaa
 45. mm 27.04.2020

  Pitkät hiukset sopii sun tyyliin ja olemukseen paremmin ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.04.2020

   kiitos 🙂

   Vastaa
 46. Henni 27.04.2020

  Raskaus ei vaikuttanut hiuksiin millään tavalla, mutta imetys veikin si kaikki. Puolipitkistä hiuksiat tuli nopiasti lyhyet kun tuntu ettei mitäkään jääny jälelle ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.04.2020

   vau, ihanaa 🙂

   Vastaa
 47. Sanna 29.04.2020

  Mitä pesuaineitta käytät hiuksillesi? Terveisin, täällä kans hentoinen hiuslaatu

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.04.2020

   vaihtelen usein! Nyt on käytössä MayBeautyn tuotteet 🙂

   Vastaa