Kustannussopimus

kuulumiset, me, pohdintaa

Heippa uusi viikko! Meillä alkoi nyt yhdeksän viikon jälkeen uusi arki. Se tosin ehtii pyöriä vain hetken, kun jäädään sitten koko porukka kesälomalle. Mulla on kasa hommia, joita yritän saada tehtyä ennen lomaa. Melina nukkuu pitkät päikkärit noin.3h aina aamupäivällä, joten sinä aikana ehtii tehdä vaikka mitä! 🙂 Haaveena on pitää myös lepohetkiä ja nukkua jopa päikkärit. En tosin tiedä osaanko sitä taitoa enää? 😀 Yritän myös keskittyä siihen, että illat ja viikonloput ovat entistä enemmän vapaana ja vain perhettä varten. Poikkeusaikana rajat häilyi ja töitä tuli tehtyä myös todella outoina aikoina. Nyt saadaan rytmiä päiviin!

Arvatkaa mitä? Kirjoitin viime viikolla WSOY:n kanssa kustannussopimuksen. Ääk! Kirjoitan siis toisen kirjan! 🙂 Luonnollisesti kevään-syksyn suurin työ tulee olemaan kirjan kirjoittaminen. Tämä projekti jännittää, tuntuu kivalta, todella isolta ja samalla omalta jutulta. Mun eka kirja 365 ilon ja inspiraation vuosi julkaistiin 2018 loppuvuodesta ja muistan vieläkin miten epätodelliselta se tuntui. Hienointa koko projektissa on ollut teiltä tulleet viestit. Olen saanut järjettömän paljon palautetta, kuullut ihmisten tarinoita ja kokemuksia. On ihan käsittämätöntä ajatella, että minun kirjoittama kirja on ollut oikeasti jollekin merkityksellinen. <3 Kiitos kuuluu WSOY:lle, jonka porukka on uskonut minuun ja kannustanut eteenpäin. Ilona Räihä (kustannustoimittaja) on nähnyt minussa jotain sellaista mistä itselläni ei ole ollut varmuutta. Innolla lähden projektiin uudemman kerran!

Nyt tekeillä oleva toinen kirja ilmestyy 2021 alkukeväällä. Kirja ei ole jatko-osa, vaan ihan omanlainen kokonaisuus. Se tulee käsittelemään työelämää ja oman jutun löytämistä. Kerron teille pian lisää ja mahdollisesti myös osallistan jollain tapaa. Olisi mahtavaa kirjoittaa juuri niistä asioista jotka kiinnostavat teitä. 🙂 Erityisen innoissani olen myös siitä, että tuleva kirja tehdään myös äänikirjan muotoon. Se on superjees, koska kulutan itse paljon audiosisältöä ja uskon, että kuunteleminen on monelle kiva tapa ”lukea” kirjoja.

Onko teillä uudenlainen viikko edessä, vai miten siellä on maanantai lähtenyt käyntiin. Aurinkoa uuteen viikkoon! <3 Sara

kuvat / Niki Strbian

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

30 kommenttia

 1. Daniela 18.05.2020

  Onnea niin paljon uudesta kustannussopimuksesta. ❤️ Varmasti tekeillä erittäin mahtava kirja, tykkäsin nimittäin paljon sun ekastakin kirjasta. Tuutko itse olemaan äänessä äänikirjassa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.05.2020

   kiiiitos <3 joo, luen sen ehdottomasti itse 🙂 aika jännää, koska en oo noin pitkää aiemmin lukenut 🙂

   Vastaa
 2. Riikka 18.05.2020

  Vau upeeta!! Odotan innolla ❤️ Ostin ekan kirjasi heti sen julkaisun jälkeen ja olen lukenut sitä todella monesti. Silloin kun on sellainen fiilis, että mikään ei suju ja nyt on noustu väärällä jalalla,niin avaan usein kirjasi jostain satunnaisesta kohtaa ja luen muutaman kohdan. Tavallaan ihana tunne, kun et jossain asiassa itse usko itseesi, niin kirja uskoo puolestasi. Se tuo ainekin minulle voimaa. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.05.2020

   oikeesti. <3 et tiedäkkään kuinka paljon tämä merkitsee. Kiitos <333 kaikkea parasta sinulle ihana 🙂

   Vastaa
 3. Johanna 19.05.2020

  Wau!!! Paljon onnea ja antoisia hetkiä uuden kirjan luomiseen ❤️ Mahtavaa, että tulee myös äänikirjana ja toivottavasti kuulemme sen sinun lukemana ☺️?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.05.2020

   kiitos todella paljon 🙂 Joo mä luen sen itse <3 jee!

   Vastaa
 4. Riikka 19.05.2020

  Onnittelut kustannussopimuksesta, upeaa ??
  Edellinen kirjasi on kovasti tykätty ja luettu.
  Varmasti ostan sitten uudenkin kirjan..
  Ihanaa alkavaa kesää sulle ja perheellesi ☀️

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.05.2020

   Kiitos tuhannesti 🙂 <3 kaikkea parasta sinne!!

   Vastaa
 5. Elli 19.05.2020

  Aivan ihana uutinen?Minulta löytyy sinun ensimmäinen kirja ja pitää tämäkin kirja ostaa, kunhan se tulee?Tykkäsin todella paljon ensimmäisestä kirjasta ja odotan tätä toista kirjaa innolla?Onnea ihana Sara?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.05.2020

   hei jee, ihan mahtavaa, kiitos äärimmäisen paljon <3 🙂

   Vastaa
 6. Katariina 19.05.2020

  Oi vitsit onnea ! <3 odotan innolla mitä on tulossa! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.05.2020

   kiitos <3 🙂

   Vastaa
 7. Riikkauuu 19.05.2020

  Vau!! Onneksi olkoon sopimuksesta?? hyviä kirjoitushetkiä, ehdottomasti haluun lukee teoksen sitten kun se tulee?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.05.2020

   kiitos paljon 🙂 hei jee, ihan mahtava kuulla <3

   Vastaa
 8. Petra M 19.05.2020

  Onpa kiva uutinen ja ihan tosi, tosi paljon Onnea uuden tulevan kirjan johdosta! Bongasin blogisi ihan vasta äsken ja ihastuin 🙂 Ja samaten bongasin, että olet kirjoittanut jo yhden kirjan, haluan sen ehdottomasti saada käsiini ja lukea!
  Ja heti ensimmäinen ajatus äänikirjasta oli se että, sen on pakko olla sun lukemana 🙂 Ja jes se on, eli suurella todennäköisyydellä tulen ostamaan sen äänikirjaversiona, jota voi sitten lenkillä tms. kuunnella! 🙂
  Kivaa viikkoa sinne!

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.05.2020

   oikeesti! voi miten huippua 🙂 <3 Kiitos mielettömästi viestistä 🙂 Ihanaa!
   Kiitos samoin mukavaa viikkoa <3 ja niin kiva kuulla, että olet löytänyt blogini pariin 🙂

   Vastaa
 9. Jokke 19.05.2020

  Moikka. Voisitko itse lukea sen kirjan? 🙂 Itseä vähän harmittaa kun se sun eka kirja on enemmän tehty naisille. Olisi mukava että se kirja olisi molemmille sukupuolille sopiva…Ja sitten kun se julkaistaan niin sitä olisi heti saatavilla signeerauksella. Kivaa viikkoa sulle ja hyvää kesää! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.05.2020

   joo mä luen sen itse! 🙂 Tämä tulee olemaan kirja ihan kaikille 🙂 Kiitos samoin sinne!!

   Vastaa
 10. Sofia 19.05.2020

  Hei, vaihdoitteko autoa nyt perheen kasvaessa? Muistan että mainitsit joskus asiasta ja nyt kiinnostaisi kuulla mihin päädyitte, sillä auton vaihto meilläkin edessä yllätyskolmosen pian saapuessa ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.05.2020

   joo vaihdettiin 🙂 Meillä on nyt Toyota prius+, mutta vaihdetaan pian takaisin rav4 kun mahdumme taas siihen 🙂
   Oi miten ihanaa, onnea kovasti <3

   Vastaa
 11. Kaisu 19.05.2020

  Onneksi olkoon kustannussopimuksesta! <3 Odotan mielenkiinnolla uutta kirjaa, ja haluan vielä sanoa että oot niin inspiroiva nainen monella tavalla <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.05.2020

   jihuuu, ihanaa! voi kiitos tuhannesti 🙂 <3

   Vastaa
 12. Anniina 19.05.2020

  Sun kirja on hyvä

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.05.2020

   kiitos <3

   Vastaa
 13. Katariina Lehtinen 19.05.2020

  Olenkin lukenut tuon sinun kirjan❤️ Oli tosi kiva lukea sitä?? Nyt menen heti ostamaan uuden kirjan kun se tulee kauppoihin, haluan ehdottomasti se kirjakokoelmaani? Minulla viikko lähtenyt käyntiin ihan normaalisti, laittelin aamupalaa tytöille, mieheni oli jo lähtenyt töihin? Vietän tämän viikonlopun aikana Äiti-Tytär päiviä, huomenna olen Saran kanssa, ja seuraavina päivinä Seelan ja Siljan kanssa, odotan innolla? Iloista kesän odotusta? ONNEA PALJON MYÖS UUDESTA KUSTANNUSSOPIMUKSESTA❤️❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.05.2020

   ihana kuulla! Kiitos todella paljon <3

   Vastaa
 14. ida ihana 20.05.2020

  Isot onnittelut!:) Kuulinkin tästä blogista, ja on kyllä upea juttu! Sun eka kirja on tarjonnut mulle monta ihanaa ja piristävää rentoutumishetkeä <3 Nyt se on lainassa siskolla!:)
  Mukavaa vapaapäivää,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.05.2020

   jee ihana kuulla, kiitos 🙂 <3

   Vastaa
 15. Oletpa hurjan toimelias ja oikea energiapakkaus. Ihana perhe antaa varmaan virtaa. Aurinkoista viikonloppua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.05.2020

   kiitos samoin sinne :))

   Vastaa