heinäkuun parhaat

fashion, kuulumiset

Heippa! Oho, tulikin puoli vahingossa pidettyä lomaa täältä blogista. Mulla oli kone viime viikon reissulla mukana, mutta avasin sen vain muutaman kerran. 🙂 Oli ihana nähdä sukulaisia ja viettää aikaa perheen kanssa. Meillä on vielä muutama pidempi reissu edessä tänä kesänä, joten nyt on parasta olla vain kotona. Oon kyllä niin kotihiiri. <3 Alla listattuna heinäkuun parhaat! Mitkä nousee sulla mieleen? <3Sara

Pussukka / Ostin addun pienen pussukan, koska sinne mahtuu hyvin kaikki tarpeellinen mukaan. Säilytän pussissa kännykkää, lompakkoa ja avaimia. Siellä saattaa bonuksena olla myös huulirasva ja purkkaa. 😀 Superkätevä lasten kanssa, kun kaikki tarpeellinen pysyy mukana ja sitten taas vaippakassi on erikseen.

Korttikotelo / Oon miettinyt korteille jo pitkään siroa koteloa. Mikolla on ollut Louis Vuittonin vastaava käytössä jo monta vuotta. Nahka on pysynyt hyvässä kunnossa, joten tiesin ostavani laatua. Olin miettinyt alunperin eri kuosia, mutta myyjä sai minut vakuuttuneeksi tästä ja olen ollut tyytyväinen.

Maalaus / Meidän talo maalataan nyt heinäkuussa. JEEEEEE!

Sipsit / Mikko osti meille muutama viikko takaperin Estrellan Salt & Vinegar Chipsejä (eli suolan ja viinietikan makuisia perunalastuja) ja alkuun ne ei toimineet mulle yhtään. Nyt oon totaalisen koukussa. Parhaita sipsejä ja plussana se, että ei kaipaa edes dippiä! 😀

Valkoinen oversize huppari / Rakastan pehmeitä huppareita ja sellaisia isoja mihin voi kääriytyä.. Olenkin usein lainaamassa Mikon huppareita. 😀 Nyt löysin pehmoisen hupparin h&m ja olen käyttänyt sitä lähestulkoon joka päivä. Luonnonvalkoinen väri vähän jännitti, mutta ainakin vielä toistaiseksi se on pysynyt puhtaana.

Kynsilakka / Diorin kynsilakat pysyy mulla todella hyvin. Varpaissa monta viikkoa ja kynsissä max yhden viikon. 🙂 Vaalea väri on suosikkini. Oon miettinyt josko ottaisin geelilakkauksen toistuvasti syksyllä. Ainoa asia mitä siinä speksaan on huolto ja se, että saanko järkättyä siihen säännöllisesti aikaa.

Kinderkeksit / Öööööö, nämä on ihan liian hyviä. 😀 Mä oon ollut nuoresta saakka Kinder Buenon suuri ystävä ja maistanut lähes kaikkia erilaisia kindertuotteita. Tämä keksi on uusi suosikki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Ninni 06.07.2020

  Heips! Mitä oot tykännyt Stokken vaunuista? Itse mietin niiden ja Cybex priameiden välillä… Onko sulla suosituksia? ? Onko ollu hyvät esim hiekkateillä, metsäpoluilla? Saako helposti kasaan autoon? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.07.2020

   me ollaan tykätty kyllä tosi paljon 🙂 eihän nämä siroimmat ole, mutta käytössä tosi kivat ja näppärät. Kirjoitan vaunuista pian oman postauksen 🙂

   Vastaa
 2. ChocoFresh 09.07.2020

  Ai että.. hulluna Kinder fanina voin sanoa, että sun täytyy maistaa Kinder Choco Freshiä!!! Sitä ei valitettavasti saa Suomesta, mutta jos ikinä koskaan törmäät jossain niin ai että… aivan hullu? heittämällä yli muiden! Edelleen himoitsen??

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.07.2020

   oikeesti, pitää muistaa tämä 🙂 <3

   Vastaa
 3. Ems 10.07.2020

  Minkä niminen toi korttikotelo. Ostitko ihan liikkeestä? En löytänyt äkkiseltään netistä tollasta ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.07.2020

   löysin athlets footista 🙂 niitä on myös eri väreissä!

   Vastaa
 4. Hidas Tauko 01.08.2020

  Hyvä pitää välillä lomaa somesta. Keskittyä olennaiseen eli kesästä nauttimiseen.

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.08.2020

   🙂 just näin!

   Vastaa