meidän arki

me, työelämä, tyyli

Moi! Oon aina tykännyt arjesta. En kaipaile useinkaan lomaa tai reissuja, vaan koen oloni parhaimmaksi juuri arjen vilskeessä. Tietty lomailu on välillä paikallaan, mutta arki tuo kivaa rytmiä ja säännöllisyyttä. Oon tehnyt koko aikuisikäni töitä epäsäännöllisen säännöllisesti. En ole koskaan ollut töissä viittä päivää viikossa 8-4, vaan päivät ovat vaihdelleen muutamasta tunnista kellon ympäri kestäviin työpäiviin. Olen jollain tapaa kasvanut epäsäännöllisyyteen ja pidän siitä. Koen, että se on yrittäjyyden parhaita puolia.

Mä olin virallisesti äitiyslomalla 3kk ja sen jälkeen Mikko on jäänyt isyyslomalle. Osan viikosta pidän mammalomapäiviä ja osan viikosta teen tiiviimmin töitä. Välillä nappaan Melinan työjuttuihin mukaan ja sumplitaan aina päiväkohtaisesti mikä olisi järkevintä. Ensi vuoden suhteen jatketaan suht samalla meiningillä. Meillä olisi haaveena pitää Melina kotona vielä 1,5-2 vuotta.

Marraskuu ei tänä vuonna tunnu niin pahalta kuin viime vuonna. Muistan kun istuin aamuisin maha pystyssä meidän pimeässä vuokra-asunnossa ja haaveilin, että vuoden päästä tilanne olisi toinen. Nyt talo on valmis ja kotona riittää valoa. Marraskuu on tarjoillut upeita aurinkopäiviä enemmän kuin olisin osannut toivoa. Samalla on pakko todeta, että olen aika VÄSYNYT. Melina on alkanut heräilemään paljon ja tällä hetkellä pidetään (tai Mikko pitää) hänelle unikoulua. Siihen yhdistettynä eskari, viskari ja harrastukset + se, että töiden osalta on vuoden kiireisintä aikaa..

Tänään Mimosa on kotona ja Mikolla on muutama palaveri. Me mennään Melinan kanssa treffaamaan kavereita pitkälle kävelylle ja sen jälkeen käyn hakemassa Matildan sekä hänen kaverin eskarista. Illalla on tyttöjen futis ja pizzaperjantai. Aikamoinen setti, mut just ihanaa sellaisenaan. Oon miettinyt, että vilske tuntuu mulle luontevalta varmaan myös sen takia, että oon isosta perheestä. Vilske on parasta <3. Huomenna isommat tytöt menee Mummalle yökylään ja me juhlistetaan ministi 11.v yhdessä oloa. Miltä teidän viikonloppu näyttää? Voikaa hyvin! <3Sara

kuvat / Sam Jamsen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Juulia Rupponen 15.11.2020

  Ihana lukea tämmösiä arki juttuja! Tykkään myös paljon vilskeestä ja tuntuukin että jos ei oo puuhaa nii taantuu johonkin ihne kooma tilaan, mutta itselläni puskee helposti stressi myös jos on liikaa asioita. Onko sulla joku miten saat pidettyä stressin ja kiireen tunnun pois vaikka olisikin vilskettä? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.11.2020

   Kiva kuulla :)) Välillä stressi kyllä nousee ja sitten mulla on eri keinoja sen ehkäisemiseksi. Voisin palata tähän vaikka oman postauksen kera 🙂 Kivaa viikkoa sinne! <3

   Vastaa
 2. Minna 16.11.2020

  Kuulostaa rennolta,mutta kiireiseltä.Millaista unikoulua pidätte Sara?Syökö Melina jo paljon kiinteitä?Meillä kuukautta nuorempi poika joka on myös kova heräilemään yöllä ja nyt pohdinnassa unikoulu,mutta tyyppi vetää kiinteitä sen verran huonosti vielä että ei ihan vielä voida koulua pitää.:(

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.11.2020

   Heippa! Melina syö hyvin päivällä ja puuroa illalla 🙂 Tehdään pistäytymiseen pohjatutuvaa unikoulua! TSemppiä hurjasti <3

   Vastaa