uusia suunnitelmia

decoration, design, koti & sisustus, kuulumiset, me, pohdintaa

Moikka! Onpahan ollut viikko. Meillä jää nyt sitten väliin perheen pikkujoulut Lapissa. Harmittaa kyllä tosi paljon, kun ei nähdä siskon perhettä ja juuri vuoden täyttänyttä Fridaa. <3 Meillä oli majoitus hommattuna todella kivasta paikasta ja piti fiilistellä Lapin tähtitaivasta sekä lunta. Lapset oli odottanut lomaa paljon ja lahjat oli pakattuna valmiiksi. Onneksi saatiin majoitusta siirrettyä ensi vuodelle. Mielummin mennään sitten, kun pystyy kunnolla nauttimaan.

Ollaan joka vuosi vietetty mun puolen perheen kanssa pikkujoulua yhdessä. Usein ollaan käyty Tukholman risteilyllä ja niiltä reissuilta on paljon kivoja muistoja. (On muuten ihan absurdia ajatella, että oltiin risteilyllä kaveriperheen kanssa tämän vuoden tammikuussa. Vietettiin päivää Tukholmassa ja matkustettiin metroilla ristiin rastiin. Miten paljon voikaan vuodessa tapahtua.) Perheen isot pikkujoulut jää nyt väliin, mutta meinataan järjestää kotona omat. Musta on ihanaa, kun lapset ovat jo siinä iässä, että he nauttivat yhdessä tekemisestä ja kaikki juhlat on heille iso juttu. 

Mietittiin eilen Matildan kanssa, että mehän voidaan hyvin kattaa pöytää koreaksi, pukeutua kivasti, kuunnella joulumusaa ja leipoa joulutorttuja.

Tilasin eilen joulukuusen ja sen pitäisi saapua alkuviikosta. Päädyin nyt aitoon kuuseen, joka on varmasti aamusta iltaan vahdittava. 😀 Melina on semmoinen vauhtihirmu, että silmät on hyvä löytyä myös selästä. Koko rakennusajan haaveilin nimenomaan joulusta täällä uudessa kodissa. Nyt on ihanaa elää sitä todeksi ja saada iso kuusi korkeaan tilaan. Tietty harmi, että ei voida fiilistellä sitä läheisten kanssa. Olisi ollut kiva nähdä kaveriperheitä joulun alla. <3 Oon itseasiassa kerännyt tätä varten omaa muistioita kivoista tarjottavista, esim. härkispiirakka, juustotarjotin, joulutortut nutellalla jne. Voin tehdä näistä oman postauksen pian!

Tämä viikonloppu menee osittain myös läppärillä, kun viimeistelen mun kirjaa. Itse tehty – lähtee alkuvuodesta painoon (ilmestyy 03.03., yritän saada teille myös jonkun ennakkotilaus mahiksen) ja kaikki työ sen osalta pitäisi saada pian valmiiksi. Olen muokannut kirjaa ja miettinyt miten siitä saisi entistä paremman. Välillä mulla on hyvä fiilis sen suhteen ja välillä toivon, että kukaan ei lukisi sitä ikinä. 😀 Jotenkin nolottaa oma teksti ja jännitän, että löytyykö kirjasta mitään lisäarvoa kenellekään. Pakko vain uskoa ja luottaa, että kirja kantaa. Luen sen myös äänikirjaksi ja uskon, että siitä tulee kiva kokonaisuus.

Tämä mun ensimmäinen 365 ilon ja inspiraation vuosi -kirja sopii muuten kivasti joululahjaksi. Selailin sitä juuri yksi päivä ja mietin, että onpa kiva kun kaikki lempparit löytyy yksien kansien välistä. Kirja on täynnä vinkkejä, sitaatteja ja erilaisia ajatuksia, jotka lisää päiviin mielenrauhaa ja rakkautta. Kirjaa voi lukea monella tapaa: voi aloittaa kirjan alusta ja edetä päivä kerrallaan, valita päivittäisen mietteet satunnaisesti tai hakea voima-ajatuksia tarvittaessa.

Nyt alan tekemään meille aamupalaa. Tein eilen banaanileipää, joten syödään ainakin sitä.  Ihanaa viikonloppua ja pysykää turvassa. <3Sara

kuvat / Carla Bock 

yökkäri / Cubus / saatu

joulutähti / Clas Ohlson

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. R 28.11.2020

  Harmillista, kun Lapin matkanne ei onnistunut, mutta olen samaa mieltä, että mielummin lähtee, kun matkasta voi nauttia turvallisesti ja rajoituksitta.Olisin halunnut lähteä Tukholmaan joulutoreja ja kaupunkia ihastelemaan, mutta ehkä ensi vuonna… ?
  Uskon, että uusi kirjasi tulee olemaan hyvä! Luin hetki sitten ensimmäisen kirjasi ja se oli ihanan positiivinen❤️Aion lukea myös tulevan kirjasi ❤️
  Ihanaa joulun odotusta ja pikkujoulua ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2020

   samaa mieltä <3 toivottavasti pääset ensi vuonne Tukholmaan 🙂
   Hei ihana kuulla, kiitos paljon tsempistä <3 ihanaa joulun aikaa myös sinne 🙂

   Vastaa
 2. Anna 28.11.2020

  Nää sun postaukset on niin ihania: inspiroivia, samalla arkisia ja samaistuttavia. Ihanaa joulunaikaa <3 PS. Onko tietoa milloin Papupata palailee tauolta? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.11.2020

   Hei ihana kuulla, kiitos <3 Papupadan jatko on vielä mietinnässä.. katsotaan 😉

   Vastaa
 3. Kata 28.11.2020

  Tää on kyllä niin harmillista, kun kivoja juttuja joutuu perumaan, mutta niinkuin itsekin sanoit, parempi on että tekee taas kaikkea sitten kun se on kaikille turvallista ❤️ nyt pitää vaan keksiä muuta tilalle! Ihanaa viikonloppua ja pysykää terveenä! ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.11.2020

   Just niin <3 Kiitos samoin sinne 🙂

   Vastaa
 4. Elli 28.11.2020

  Kauniita kuvia?Todella harmillista, että teidän Lapin matka ei onnistunut, mutta kuulostaa hyvältä viettää pikkujoulua kotona yhdessä perheen kanssa ja toivottavasti pääsemme ensi vuonna viettämään joulua sekä näkemään läheisiä.?Minä uskon siihen, että sinun uusi kirjasi tulee olemaan hyvä ja sinun ensimmäinen kirja löytyy omasta kirjahyllystä. Tykkäsin ensimmäisestä kirjasta todella paljon ja siitä tuli minun yksi suosikkikirja.?Rauhallista joulunodotusta teidän koko perheelle?
  Ps.Jokos muuten tytöillä on joulukalenterit??

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.11.2020

   niinpä <3
   Kiitos, onpa ihana kuulla :)) tämä valaa minuun uskoa!!
   Kaikkea parasta teidänkin joulun aikaan. <3 Täältä löytyy kalenterit. kirjoitan niistä vaikka vielä myöhemmin 🙂

   Vastaa
 5. A 30.11.2020

  Hei, osaatko sanoa mistähän johtuu kun monesti illalla alan (klo 22-23) lukemaan blogeja mihin siis kuuluu myös sun blogi, mut todella usein kun yritän sun sivulle päästä, tulee semmonen ”error” ja että sivulle ei jostain syystä pääse ? Eilen illalla tuli taas sama homma ja sit yritin paria eriä kauttakin tulla sivuille mut ei päässy! Päivisin ei yleensä oo tätä ongelmaa ? Lähinnä mietin et onko sulla itellä mitää hajua tästä ja onko se ees korjattavissa oleva asia ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.11.2020

   en tiedä tarkasti.. :/ mulla juuri siirretään sivujen palvelinta.. (en siis tiedä yhtään mistä puhun) ja siellä edellisessä on ollut ongelmia. Tämän pitäisi korjaantua asap <3 Kiitos kun tulet lukemaan ja ei missään nimessä pitäisi olla normaalia tämmönen! 🙂

   Vastaa
 6. Sisko virolainen 04.02.2021

  Katsoin eilen kotoisa ohjelman.sinulla sara oli tosi kaunis villatakki/kauniin sininen minun lempi väri.mistäköhän noita saisi ostettua.kiitos etukäteen.

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.02.2021

   Kiitos 🙂 Se on h&m!

   Vastaa