TET

kuulumiset, työelämä

Moi! Sain viime viikoksi mun siskon pojan 14.v meille TET-harjoitteluun ja vitsit miten olenkaan kaivannut häntä tällä viikolla. Nuoren näkökulma, kyseenalaistaminen ja ylipäätään pallottelu teki kyllä hyvää. Monesti sitä on vain omien ajatuksien kanssa ja ei edes lähde miettimään asiaa laajemmin. Oli myös mukavaa kertoa tarkemmin työstäni ja viettää yhdessä aikaa. Oon hoitanut mun siskon poikaa nuoresta saakka ja hän on aina ollut osa meidän perhettä. Hänestä on kyllä kasvanut niin fiksu ja hieno nuori ihminen. <3

 

Esitin muutaman kysymyksen harjoitteluun liittyen ja alla näkyy vastaukset: 

Mitä olet päässyt tekemään TET-harjoittelun aikana? 

Vastannut sähköposteihin, maksanu laskuja, lähettäny laskuja, kirjannu ylös taloustietoja, skannannu kuitteja, kuvannu kaupallisia yhteistöitä, uuden liiketoiminnan ja markkinoinnin suunnittelua, ollu mukana palavereissa ja hoitanu lapsia:)

Onko jokin yllättänyt? 

Se, et miten paljon täs duunis menee aikaa vaa säätöön.

Mikä on ollut kivointa entä epämieluisinta? 

Kivointa ollu se, et oon tehny nii paljo erilaisii ja kiinnostavii asioita. Epämieluisinta on varmaa ollu se miten paljon joutuu torjumaan ehdotuksia.

Opitko mitään uutta työharjoittelussa? 

Opin millasta on vaikuttajan arki (paljon säätöö). Sillee oppihan siinä kans ylipäätää työelämästä, taloudesta ja veroista. Pyörittelin numeroita melko paljon. Työelämässä pitää vaan olla kohtelias, reilu, ahkera ja pitää omat puolet ni menestyy:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *