Mitä blogeja mä luen

kuulumiset, me, pohdintaa

Moikka! Multa toivottiin listausta siitä mitä blogeja itse luen ja mieluusti jaan ne teidän kanssa. Nämä blogit ovat varmasti monelle teistä entuudestaan tuttuja. 🙂 Olisi ihana myös kuulla mitä blogeja te luette ja jos on jotain hyviä IG vinkkejä niin otan ilolla vastaan. Tykkään eniten kuluttaa kevyttä ja ”turvallista” sisältöä somessa. Blogit ja IG ovat mulle paikka jossa viihdyn, haen inspiraatiota ja niiden avulla pyrin laskemaan kierroksia. Ihanaa kesäkuun ensimmäistä! <3Sara

Homevialaura / Oon viime viikkoina löytänyt paljon inspiraatiota Lauralta ja fanittanut hänen juttuja. Uusimpana postaus jossa hän pohti introvertin ja eritysherkän piireitä, tämä. Samaistuin isosti pohdintaan. <3

Jonna Leppänen / Mun ikisuosikki! Ihailen Jonnan sisältöä IG:ssä ja blogissa. Hänen sisältö on kaunista ja samalla tavallista. Tulee aina iloinen ja inspiroitunut mieli!

Xenia´s Day / Xenian blogia olen lukenut jo miltein kahdeksan vuotta. Muistan, kun odotin esikoista ja yksi kollega vinkkasi Xenian blogista. On ollut ihana lukea hänen juttuja, kun elämäntilanne on ollut samankaltainen. Xenia on kyllä yksi blogiskenen pioneeri! 🙂

Hanna Väyrynen / Hannan blogi tunnetaan nimellä Strictly Style! Hän on yksi ensimmäisistä bloggaajista ja tekee aivan mahtavaa sisältöä. Kaikesta aistii sen kuinka Hannalla on sydän paikallaan. <3 Tykkään lukea hänen kepeitä postauksia sekä syvällisempiä pohdintoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Katariina 01.06.2021

  Mun lemppareita on Iidan matkassa ja On my way, tietty sun blogin lisäksi! <3 Ja ihanaa kesäkuun alkua sinnekin! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.06.2021

   ihana kuulla 🙂 kiitos samoin!!

   Vastaa
 2. Juuli 02.06.2021

  Sun blogin lisäksi luen Sydän vähän kallellaan -blogia. Kertoo kolmilapsisesta perheestä ja on oikea hyvån mielen blogi.

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.06.2021

   oi ihanaa, menen heti kurkkaamaan 🙂

   Vastaa
 3. Henna 03.06.2021

  Moikka! Ihana kuulla, että samastuit myös Lauran uusimpaan postaukseen. Ihanaa kun myös näin blogienkin kautta voi tunnistaa toisissa samanlaisia piirteitä ja herkkyyttä, ja siksi varmaan myös niin paljon tykkäänkin seurata sun blogia. ?<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.06.2021

   samaistuin ehdottomasti <3 Ja tuntuu lohduttavalta, kun tajuaa että ei ole yksin omien fiiliksien kanssa. 🙂 Ihana kuulla, että tykkäät! kiitos<3 Aurinkoista kesää!

   Vastaa