kesäkuun ekat

kidsfashion, koti & sisustus, kuulumiset, lapset, me, ootd, tyyli

Moi! Kesäkuu on startannut vauhdilla. Tuntuu, että ollaan juhlittu koko vuoden edestä ja on ollut ihanaa päästä ihmisten ilmoille. Ollaan nautittu auringonsäteistä, pienimuotoisista juhlista, ravintolan ruoasta ja kesämekoista. Meillä on vielä muutama viikko töitä (lapset jää ens viikon jälkeen lomalle) ja sitten päästään nauttimaan täysillä kesästä ja lomasta. Oon jopa onnistunut ihan oikeasti järkkäämään itselleni lomaa. 😀 Jännää!

Tänään aamusta oltiin jalkapalloturnauksessa ja iltapäivästä saimme osallistua pienen tytön kastejuhlaan. Saimme tämän pienokaisen myötä vahvistuksen kummilasten porukkaamme, joka on UPEA! 🙂 Alla kuvia meidän kesäkuun ekoista päivistä. Mukavaa sunnuntaita! Me tehtiin juuri lämpimiä leipiä ja nyt aletaan jännittämään Suomen peliä. <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Äni 07.06.2021

  Moikka, mistä tuo ihana karkkipaikka on? 🙂

  Vastaa
 2. Anna 07.06.2021

  Hei vähän (tai aika paljonkin 😀 ) random kysymys, mutta teillähän oli osa pihasta tekonurmea niin onko siinä vähemmän ötököitä? Siis näin maalaisjärjellä ajateltuna ötökät ei varmaan viihdy synteettisellä materiaalilla samalla tavalla kuin tavallisella nurmikolla. Pienten lasten kanssa ja punkkien lisäännyttyä sitä tulee miettineeksi kaikenlaista. 😀 Mutta ihana postaus ja ihanaa kesää teille! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.06.2021

   hmm..no nyt kun asiaa mietin, niin on kyllä vähemmän! Muutenkin se pysyy puhtaana ja kuivana tosi kivasti. Ollaan supertyytyväisiä. Mun puolesta kaikki pihalla voisi olla tekonurmea! Niin paljon tykkään! 🙂

   Vastaa
 3. Hertta 07.06.2021

  Mekkohaukka täällä taas kyselee, että mikä on tuo mekkosi kuvissa? Tarjontaa on jotenkin liikaa ja oon vieläkin hukassa, että mikä ois se täydellisen rento kesämekko 🙂 Tuossa on ihanan hempeä kuosi!

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.06.2021

   tää on kyllä aivan ihana! Se on newbien (löytyy Kappahl) mallistoa 🙂

   Vastaa