Miksi tehdashuollettu puhelin uuden sijaan?

koti & sisustus, kuulumiset, me, pohdintaa

Kaupallinen yhteistyö Swappie 

Moikka! Ehkä muistatte mun surkuhupaisan juhannuksen viime vuonna. Mun puhelin tippui aattoiltana veteen (oltiin just saatu lapset nukkumaan ja ajateltiin käydä Mikon kanssa soutelemassa) ja vietin sitten matalikossa seuraavat tunnit. En löytänyt puhelinta. Nyt osaan jo nauraa koko episodille. 😀 Tilasin mökiltä heti samana iltana Swappien verkkokaupasta uuden puhelimen.

Käytän puhelinta joka päivä ja teen lähestulkoon 80% kaikki mun työt puhelimella. Tästä syystä päädyin valitsemaan uusimman (siis kesällä 2020, nyt toki löytyy iPhone 12) iPhone 11 pro. Swappie varmistaa myymiensä puhelimien laadun kunnostamalla kaikki puhelimet omalla tehtaallaan ammattiteknikoiden toimesta, joten uskalsin huoletta ostaa tehdashuolletus puhelimen. Mikko oli myös ostanut Swappien kautta puhelimen ja olin päässyt seuraamaan vierestä kuinka vaivattomasti se onnistui. Koen, että tehdashuollettu puhelin on parempi valinta kuin uuden ostaminen, sillä suoraan sanoen en huomaa mitään eroa verrattuna täysin uuteen. Tehdashuollettu puhelin on edullisempi, siihen kuuluu 12kk takuu ja samalla tukee kestävää kehitystä.

Swappie:n paras kuntoluokka on “kuin uusi”  ja se tarkoittaa sitä, että puhelin on myös kosmeettisesti täysin samanlaisessa kunnossa kuin uusi. Me olemme ostaneet molemmilla kerroilla juurikin tuon parhaan kuntoluokan puhelimen. Tarjolla on myös muita kuntoluokkia, joissa on hieman enemmän käytönjälkiä. Luonnollisesti hinta laskee alemmas kuntoluokkien myötä. Kuntoluokka kertoo kuitenkin vain puhelimen ulkoisesta kunnosta, kaikki puhelimet vastaavat toiminnoiltaan uutta. Swappien nettisivut ovat todella kattavat ja niitä on helppo käyttää. Sieltä pystyy helposti tsekkaamaan erivaihtoehtoja. 🙂

Meidän lapsilla ei ole vielä puhelimia ja meinataan siirtää puhelimen hankintaa vielä vuodella-parilla. Kun puhelimen osto tulee vastaan, niin aiomme ehdottomasti hankkia sen Swappie:sta ja veikkaan, että kuntoluokkassa menemme alemmas. Olen ymmärtänyt, että lasten käytössä puhelin saattaa kokea hieman kovempaa käsittelyä. 😀 iPhone on meille tuttu ja tuntuu luontevalta, että myös lapset jatkaa saman merkin kanssa. Meidän puhelimien myötä Matilda ja Mimosa osaa käyttää iPhonen perustoimintoja. On kyllä käsittämätöntä kuinka nopeasti lapset oppivat käyttämään ja hyödyntämään tekniikkaa.

Kuluneen vuoden aikana ollaan puhuttu paljon videopuheluita läheisten kanssa. Melina on nähnyt serkkua enemmän facetimen välityksellä kuin kasvotusten. Onneksi nykytekniikka mahdollistaa videoyhteyden. <3 Puhelin ominaisuudet parhaillaan helpottaa arkea ja niiden avulla moni asia hoituu näppärämmin. Vaikka teen puhelimella paljon töitä, niin samalla sieltä löytyy rentouttavaa sisältöä kuten äänikirjat, pinterest ja erilaiset blogit. Tykkään tietty myös selata vanhoja valokuvia ja videoita lapsista. <3
Täytyy muuten vielä vinkata, että Swappien kaikki tuotteet pakataan huollon jälkeen  kauniisiin laadukkaisiin laatikoihin. Uuden pakkauksen ulkonäkö ja avaaminen on siis täysin sama käytetyn ja kunnostetun puhelimen kohdalla kuin uuden laitteenkin tapauksessa, osti puhelimen sitten itselleen, lapselleen tai kaverilleen. 🙂
Alekoodilla –sara10– saa 10€ alennusta Swappie.comista ja koodin voi hyödyntää myös aletuotteisiin. Kannattaa siis hyödyntää koodi, jos puhelimen osto on ajankohtainen. 🙂 Täältä pääset selaamaan Swappien valikoimaa. Ihanaa päivää! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Katariina 08.06.2021

  Mulla puhelimen osto olis ajankohtaista ja oon miettinyt swappielta ostamista, sillä juurikin tuo kestävän kehityksen näkökulma kiehtoo mua, miksi ostaa uutta kun käytetty on ihan saman veroinen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.06.2021

   no siis just se!! 🙂 Ja ei ainakaan kannata yhtään jännittää, että tehdashuollettu puhelin olisi yhtään sen huonompi tms. 🙂

   Vastaa
 2. Anni 08.06.2021

  Ompa ihanan kesäinen mekko! Mistä ostettu? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.06.2021

   Kiitos paljon 🙂 Se on Odd Molly merkkinen. 🙂

   Vastaa
 3. Jenni 08.06.2021

  En tiennyt swappiesta mitään tätä ennen ja tekstin perusteella oletin, että sielä olisi ollut eri merkin puhelimia, mutta siellä olikin ainoastaan iphoneja ? mahtavatkohan laajentaa toimintaansa eri merkin älypuhelimiin?

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.06.2021

   okei 🙂 voi pahoittelut, kun olin epäselvä. Tosiaan he myy nimenomaan tehdashuollettuja iPhoneja. 🙂 Meillä ne just käytössä, kun tuttu merkki 🙂

   Vastaa
 4. Liisa 09.06.2021

  Hei Sara! Kirjoitit että Swappiessa kaikki puhelimet vastaavat toiminnoiltaan uutta… Miten tämä on mahdollista, mihin tämä perustuu? Siis vaihtavatko kuluvia osia, akun jne huollossa? Jos ei niin eihän kenenkään puhelin noin niin kuin teoriassa vanhenisi ? Kysyn siis ihan aidolla mielenkiinnolla kun innostuin harkitsemaan itselleni luuria Swappielta.

  Kiitos kivasta blogista, sun postaukset on tosi inspiroivia ja teillä on ihana kauniisti sisustettu koti. Hyvää kesää koko perheelle ☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.06.2021

   Moikka! 🙂 Kiva kun laitoit viestiä!
   Hei joo tässä alla infoa aiheesta:
   Ennen huoltoa Swappien omat teknikot tarkastavat ja testaavat jokaisen puhelimen 52-vaiheisella testausprosessilla. Teknikko tarkastaa yksi kerrallaan kaikki puhelimen toiminnot. Mikäli puhelimessa on rikkinäisiä osia, ne joko vaihdetaan uuteen tai huolletaan, jonka jälkeen on uuden tarkastuksen aika. Kun puhelin on valmis ja uutta puhelinta vastaavassa toiminnallisessa kunnossa, se laitetaan myyntiin Swappien verkkokauppaan.

   ..ja hei tuo alla oleva teksti löytyy Swappien sivuilta.. liittyen akkuun. 🙂

   ”IPhonen litiumioniakut on suunniteltu säilyttämään vähintään 80 % alkuperäisestä kapasiteetistaan lukuisien lataussyklien ajan, tuotteesta riippuen. Applen akkuihin rakennetaan ylimääräistä kapasiteettia, mikä tarkoittaa, että laite ei käytä koko potentiaaliaan toimiessaan 100% teholla. Vaikka kapasiteetti olisikin vain 80%, toimii puhelin silti optimaalisesti. Tämän takia vaihdamme akut kaikkiin puhelimiin, joiden kapasiteetti on alle 80 % alkuperäiskapasiteetista. Tällaisen akun pitäisi kestää lähes päivän käytössä.”

   Toivottavasti näistä oli apua 🙂 Ihanaa kesää myös sinne ja kiitos paljon kauniista palautteesta <3

   Vastaa