marraskuun ensimmäisen päivän kuulumiset

decoration, hirstitalo, koti & sisustus, kuulumiset, lapset, me, pohdintaa

Moi! Ihan hassua, että on jo marraskuu. Tuntuu, että viikot vaan vilisee silmissä. Viime viikon meillä asusti mun isosisko + hänen kaksi pientä lasta, joten tämä on oikeastaan ensimmäinen viikko Kreikan reissun jälkeen, kun päästään kunnolla arkeen kiinni. Rutiinit tuntuu nyt kyllä erityisen hyviltä ja se, että voin keskittyä töihin, urheiluun ja ihan vain meidän normi-arkeen.

Tällä viikolla äänitetään Papupata podcastiin uusia jaksoja, kuvaan ja kirjoitan muutaman kamppiksen. En muista koska olisin ollut samalla tavalla innostunut töistä. Tuntuu, että töitä on sopivassa suhteessa ja projektit joissa oon mukana ovat innostavia ja antoisia. Haluaisin pian alkaa suunnittelemaan myös vuotta 2022 ja kirjata asioita sekä tavotteita ylös. Nyt kaikki on vielä sekalaisina ajatuksina mun päässä. 😀 Haettiin (elokuussa) Melinalle päiväkotipaikkaa alkuvuodesta alkaen, mutta siitä ei ole kuullut mitään. Oon aika 99% varma, että Melina ei pääse sinne minne toivomme. Taitaa olla pk-seutu aika tukossa ja päiväkotipaikat kiven alla. :/ Nooh, vielä en menetä toivoa sen suhteen.. Samalla täytyy kyllä myöntää, että edes 3pv viikossa täysiä työpäiviä meille molemmille helpottaisi koko meidän palettia ihan älyttömästi. Toivotaan siis parasta ja säädetään sitten tarpeen tullen. 🙂

Lasten kanssa on mennyt mukavasti ja koululainen sekä eskarilainen jaksavat hienosti uusien haasteiden äärellä. Välillä iltaisin heitä väsyttää todella paljon ja pyritään tarjoamaan tarpeeksi vapaata-aikaa sekä syliä. Harrastukset kuuluvat moneen arki-iltaan ja on ihana huomata kuinka niiden parissa on ihan omat kaveripiirit ja tärkeät aikuiset. <3 Mikko ilmoittautui juuri tyttöjen futikseen apuvalmentajaksi, joka on musta ja tytöistä aivan ihana juttu. Vaikka päivät ja viikot on täynnä vilskettä, niin samalla tiedän että nämä on jollain tapaa niitä elämän parhaita vuosia. En halua unohtaa sitä arjessa vaan vaalia pienissä arjen hetkissä. Nyt syksyllä mulla on tapana sytyttää kynttilä aamu- ja iltapalalle luomaan tunnelmaa. Ihan pieni juttu, jolla on ilahduttava vaikutus.

Melina on nyt reilu puolitoista vuotias ja puhuu taukoamatta. Iskä taitaa olla lempparisana ja viime viikon aikana hän on alkanut puhumaan myös kahta sanaa peräkkäin. Tuntuu, että Melina kehittyy vauhdilla isosiskojen opastamana. Temperamenttiä löytyy edelleen ja voin  vain aavistaa millainen uhma-aika meillä onkaan vielä edessä. 😀

Vielä en ole kavanut joulukoristeita tai valoja, mutta mieli tekisi. 😀 Voin hyvällä verukkeella asetella ne joulun työkuvioita varten jo hyvissä ajoin! Meillä tosin Mikko on astetta enemmän jouluihminen kuin minä, joten hänen puolesta koristeet saisi varmaan jo saapua. Mun viikon to do -listalta löytyy kuusen ja joulupukin tilaus, joten hommat etenee. Onko teillä muuten jotain toiveita loppuvuoden postauksia ajatellen. Millaisia joulupostauksia tms? Ihanaa uutta viikkoa ja halaus pimeään marraskuuhun! <3Sara

Postauksen kuvat ovat eiliseltä kävelyltä ja aamun puurohetkestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Kata 01.11.2021

  Tuntuu kyllä tosiaan että tämä syksy on mennyt aivan hirveällä vauhdilla ja outoa että on jo marraskuu. Mä olen kyllä jo laittanut jouluvaloja ja koristeita kotiin ja polttanut kynttilöitä ihan kunnolla. Ja nyt etenkin kun kelloja käännettiin ja pimeä tulee tuntia aikaisemmin, niin on kiva kotona tunnelmoida. Ja glögiä oon juonut myös jo koska miksipäs ei ?? ja hei ihana uutinen että äänitätte papupata jaksoja lisää, oon viime aikoina entistä enemmän hurahtanut podcastien maailmaan ?? pidetään peukkuja Melinan hoitopaikan suhteen, ne taitaa olla vähän joka paikassa kiven alla :/

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.11.2021

   hei ihanaa! Kynttilät luo kyllä niin paljon tunnelmaa <3 kiva kuulla, että siellä odotetaan jo! Meillä on tosi kivoja jaksoja tulossa. ihan peru höpöttelyä jne. 🙂 Lämpöisää loppuvuotta sinne <3

   Vastaa
 2. Viikot menee nopsasti ja nyt alkaa pimeimmät ajat. Mutta ens kuun jälkeen on tammikuu ja päivän pidentymisen jo huomaa! Mukavaa marraskuuta sinne!

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.11.2021

   noniinpä!! Onpa kreisi ajatus 😀 Hei kiitos samoin sinne 🙂 <3

   Vastaa
 3. Niisku 01.11.2021

  Olis tosi kiva lueskella mitä perinteitä teidän jouluun kuuluu, onko teille ehtinyt jo muodostua omia perinteitä perheen kesken? Lasten lahjatoiveet, niistä olis kiva lukea vaikka ihan oma postaus tai sitten ig:n puolella stooreissa. ?

  On todella nopeaa mennyt tämä kuluva vuosi ja ennen kaikkea tämä syksynaika ?. Meidän pieni poika on jo kohta 7kk ja odotamme ekaa yhteistä joulua todella innoissamme. Pipareita ja joulutortut leivotaan tottakai, ja sinun joulutorttujen innoittamana kokeillaan myös tänäkin vuonna niitä nutellatorttuja. Ne uppos meidän esikoiselle niin hyvin ettei perinteiset joulutortut kelpaa enää ?. Heiiii, tietty joku joulun leivonta -postaus vois olla kans kiva!

  Ihanaa alkanutta marraskuuta teidän perheelle!❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.11.2021

   Hei joo, kivoja idiksiä, ehdottomasti toteutan 🙂

   Oi että, eka joulu <3 miten spesiaalia!! Kiitos samoin, kaikkea parasta teidän perheelle ja tunnelmallista loppuvuotta! <3

   Vastaa
 4. Saaga 02.11.2021

  Täällä ilmoittautuu aamu ja ilta kynttilän sytytyttelijä ?‍♀️ Oon myös antanut periksi (yksille) jouluvaloille, tai oikeastaan ne on kausivalot ? Mukavaa marraskuuta

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.11.2021

   oi ihanaa 🙂 <3 mä kans eilen asettelin ensimmäiset kausivalot 🙂 Tunnelmallista marraskuuta sinne <3

   Vastaa
 5. Jenni 08.11.2021

  syksy on kyllä kiitänyt hirveetä vauhtia :0 Tsempit sinnekkin loppuvuoteen!

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.11.2021

   no äläpä muuta sano 😀 Kiitos samoin sinne <3

   Vastaa