kuulumisia

decoration, design, hirstitalo, koti & sisustus, kuulumiset, lapset, me, ootd, pohdintaa, työelämä, tyyli

Moikka! Alla mun kuulumiset. 🙂 Olisi ihana kuulla kommenteissa myös mitä teille kuuluu? <3Sara

Arki rullaa meillä aika perusmeinigillä. Nyt ollaan (kop kop kop) pysytty terveenä koko jengi jo monta viikkoa putkeen. Huhti-toukokuu tulee menemään nopsaa ihan jo kun  kurkkaa kalenteria. Viikot on täynnä töitä ja viikonloput pitkälti varattuja. Meinataan suuntaa myös pitkästä aikaa mökille hengähtämään ja sitä odotan jo kovasti.

Keväältä odotan lumien sulamista (edelleen!!) ja sitä, että pääsen laittamaan pihaa. Edessä on ainakin pensasalueiden huoltoa, joka vaatii tänä vuonna varmasti pari kokonaista päivää. Oon myös miettinyt millaiset ruukkuistutukset tänä vuonna haluaisin toteuttaa ja kerännyt idiksiä pinterestiin. 🙂 Meidän pitäisi myös öljytä terassi keväällä, kun viime vuonna tehtiin lopulta vain etuoven terde (LUE TÄÄLTÄ). Öljy ja tarvikkeet löytyy jo varastosta, joten eiköhän startata homma heti kun sää sallii. Terassien lasitukset ovat osoittautuneet aivan ihaniksi näin keväällä.. Yllättävän lämmin tulee lasituksien sisälle auringon paisteessa, vaikka ulkona olisikin kylmä.

Pääsiäisestä on tullut ihan mun yksi lemppareista. Silloin on monta vapaapäivää, juhla on paineeton ja siihen liittyy vain kivoja perinteitä joista lapset on erityisen innoissaan. Oon jo listannut mitä herkkuja haluan pääsiäisenä leipoa ja millainen menu meillä voisi olla. 🙂

Liikunta maistuu paremmin kuin pitkiin aikoihin. Oon käynyt säännöllisesti juoksemassa, vaikkakin juoksen edelleen maltillisia määriä. Lenkkeilystä on tullut tosi tärkeää mulle ja oon ylpeä siitä että se on pysynyt niin paineettomana tapana harrastaa liikuntaa. Seuraan sykettä ja matkaa, mutta en tavoittele mitään. Oon kyllä miettinyt, että joku juoksukoulu voisi olla superhyvä jotta oppisin oikean tekniikan.

Uutisia sotaan liittyen luen melkein joka päivä ja välillä kahlaan niitä läpi monia kymmeniä putkeen. Oon sanaton kaiken kauheuden äärellä ja pohdin tapoja auttaa. Samalla yritän keskittyä hetkeen ja rauhottaa mieltä.

Työt rullaa mukavasti ja balanssi vapaa-ajan suhteen on kohdillaan. Mulla on menossa aika seesteinen vaihe ja mitään erityisen jännittävää ei ole näköpiirissä. Muutamia uusia kivoja projekteja on tänä keväällä, mutta ne pysyttäytyvät omalla mukavuusalueella. 🙂 Vähän ehkä kaipaisin loppuvuodelle-ensi vuodelle jotain haastetta.. pitää kehitellä.. 😀

Lemppareita tv:ssä on tällä hetkellä: Kotoisa, Suomen kaunein kesämökki ja Bachelor 2022 (TIETTY :)!). Audiona kuuntelen: Bella Table, Mamma Betalar, Uutisraportti podcast, HS Visio -podcast, Aamukahvilla ja Backlund&Lange podcast. Huomaan, että tykkään eniten kuluttaa tällä hetkellä kevyitä ja viihteellisiä sisältöjä.

Vaatekaapista on päätynyt useimmiten päälle leveä lahkeiset vaaleahkot farkut, neule ja lenkkarit. Oon kyllä alkanut miettimään vaatteita uudella tavalla nyt kun olo on palautunut synnytyksistä ja inspiraatiota pukeutumiseen löytyy.. Muutenkin kevään tullen tekee enemmän mieli värejä, kuoseja ja persoonallista pukeutumista. Mun pitää joku päivä testailla eri komboja ihan uudesta kulmasta, jospa vaikka löytyisi uusia yhdistelmiä ja suosikkeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia

 1. Jonna 29.03.2022

  Hei, mielelläni pääsiäisen menustanne kuulisin jo ennen pääsiäistä, jos saisi vaikka ideoita itsellekin 🙂 hyvää keväänjatkoa! Ja pukeutumiseen postauksia on kans kiva selailla läpi.

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.03.2022

   Hei kiva kuulla 🙂 mä postailen!! <3

   Vastaa
 2. Sanna 30.03.2022

  Hei! Kiitos blogista! Kirjoitat mukavalla tavalla ja kaikista aiheista on kiva lukea. Tänne kuuluu kevään odotusta ja parhaillaan lomailua ihan kotona oleillen, ruokaa laittaen, leipoen, päiväunia ottaen, ulkoillen, lukien, teiniä ” palvellen” ( ?) ym. ihan tavallista. Kesällä olisi kiva piipahtaa ulkomailla, katsotaan ?. Ihanaa kevättä teille ☀️☀️☀️???

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2022

   Hei ihania kuulumisia 🙂 Ai että, tuli hyvä mieli! 🙂 <3 kiitos samoin sinne!!

   Vastaa
 3. Noora 30.03.2022

  Oijoi miä just rakastan joulua, pääsiäistä ja juhannusta. Ja lasten synttäreitä.
  Saa tehdä ja askarrella, kortteja ja koristeita. Istuttaa rairuohot, ostaa tulppaaneja ja narsisseja.
  Juhannuksena tehdä vastat ja kerätä kukkia.
  Miettiä ruokia ja herkkuja 😛
  Pääsiäisenä ollut tapana aloittaa grillikausi. Pekonin sisään parsaa, grillattua ankan rintaa… Joku charlottekakku persikoista houkuttelisi.

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2022

   nami nami nami! IHan parasta 🙂 kiitos vinkeistä <3 niin ihana vuodenaika meillä edessä 🙂

   Vastaa
 4. Katariina 30.03.2022

  Ihana terassi, kutsuu nauttimaan auringosta. Kaunis tuo roosa-valkoinen asukokonaisuus. Meillä kevät alkaa siitä, kun tehdään uusia linnunpönttöjä, uusille asukkaille..

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2022

   kiitos paljon 🙂 Kuulostaa aivan ihanalta nuo teidän linnunpöntöt! wau 🙂

   Vastaa
 5. Marine 30.03.2022

  Meille iski korona ja voi miten tää onkaan kamala tauti eneegisen 2v ja 6kk vauvan kanssa. Et voi itse vaan jäädä sängyn pohjalle vaikka on kuumetta 38,8.
  Ja minä odotan myös että lumet sulaisi ja pääsisi puutarhaterapian pariin. Ja sitä että paranee niin pääsisin jatkamaan kaappien siivousta.
  Ihanaa kevättä ☀️

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2022

   voi ei :/ paljon halauksia ja voimia sinne <33 toivottavasti saat apua joltain läheiseltä. Kaikkea hyvää <3

   Vastaa
 6. Henriikka 30.03.2022

  Ihana hyvän mielen postaus ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2022

   Kiitos :)) <3

   Vastaa
 7. Niisku 30.03.2022

  Täällä valmistaudutaan nuorimmaisen ensi viikon1v synttäreille ??. Uskomatonta, että siitä on jo pian vuosi ??! Vitsit, miten nopeaa on aika mennyt. Tavallaan haikeaakin, kun ei oo sit enää vauvaa talossa ja kun tiedän, ettei taida enää tullakaan. Mutta koskaan ei voi sanoa ehdotonta eitä ?.

  Kevät on minunkin mielestä parasta aikaa ja on niin hämmästyttävää tää lisääntynyt valon määrä, joka tuo kyllä ihan erilaista virkeyttä erityisesti aamuihin. Ei yhtään harmita herätä kuuden-seiskan aikaan, kun aurinko on jo ilahduttamassa aamukahvilla ☀️☕.

  Pääsiäisestä on viime vuoden myötä tullut enemmän merkityksellinen, kun nuorimmainen syntyi toisena pääsiäispäivänä. Vaikkakin pääsiäisen aika vaihtelee vuodesta toiseen, niin silti tämä ihana tapahtuma jää mieleemme ikuisesti. Saimmehan silloin perheestämme kauan puuttuneen palasen osaksi elämäämme ?.

  Ihanaa ja aurinkoista kevättä sinulle ja perheellesi. Odotan myös pääsiäisen menupostausta ja jokin kiva sisustuspostaus jossain kohtaa olisi kiva ?.
  Ps. Nämä sinun postaukset täällä ja ig:ssa ovat aivan ihania ja saa aina hyvälle tuulelle ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2022

   IHANAAAA! Ensimmäinen vuosi on jotenkin niin konkreettinen ja iso juttu <33 onnea valtavasti pienielle!

   No sanoppa muuta 🙂 On ihanaa kuinka valo antaa energiaa!

   Kiitos mielettömän paljon <3 kaikkea parasta teidän perheelle ja ihanaa spesiaalia pääsiäistä sinne 🙂 <3

   Vastaa
 8. Maiju 31.03.2022

  Kiitos mukavasta blogista ja ihanaa, että kirjoittelet aika tiheään. Huomaa, että moni muu blogi on hiljentynyt, harmi 🙁 Uusi blogitekstisi on aina yksi päivän kohokohdista ja tuo hyvän mielen 🙂 Olisi kiva, jos kirjoittaisit, että miten te pyöritätte lapsiperhearkea? Välillä ihmettelen, että teillä on kuitenkin kolme lasta ja molemmat yrittäjiä, niin miten ihmeessä ehdit(te) tehdä niin paljon asioita (omat ja lasten harrastukset, kokkailet ja leivot ym). ? Meillä on vain yksi lapsi, mutta tuntuu, että mitään ei ehdi tekemään. ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.04.2022

   ihana kuulla, kiitos <3 heheh, onhan tää aikamoinen paletti. 😀 Koen, että se yrittäjyys auttaa tässä tosi paljon, koska asiat voi hoitaa silloin kun on hyvä hetki ja työt joustaa jos lasten kanssa tulee säätöä. Toki siinä on se puoli, että "saikkua" ei ole ja illalla kymmeneltä saattaa aueta kone. Mutta hei joo voisin hyvin kirjoittaa tästä joku päivä 🙂 kiitos ideasta <3 ihanaa kevättä sinne teidän perheelle :)!

   Vastaa
 9. Amanda 03.04.2022

  Saako udella, että milloin Papupata jatkuu? Kovasti odotan teidän höpöttelyjä ☺

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.04.2022

   Meidän piti aloittaa nyt 05.04. mutta se siirtyi sairastapauksen takia viikolla.. eli voisin sanoa varmaksi, että uusia jaksoja kuullaan 12.04 eteenpäin ainakin kahdeksan tiistaita putkeen, JEEEEE <3 ihana kuulla, että siellä odotetaan jo!

   Vastaa
 10. Noora 03.04.2022

  Heippa! Olen monesti ihastellut tuota pientä pallomaista ruukkupuuta teidän terassilla. Mikä se mahtaa olla? Kevään edetessä tekee mieli jo suunnitella omaa uuden kodin pihaa. Siinä on aika homma, joten ajattelin aloittaa helpoista ruukkuistutuksista terassille ensin ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.04.2022

   ihan samoja pohdintoja täällä kans 🙂 Ihanaa kun kevät on ihan ovella 🙂 Se taitaa olla puksipuu. Pitää tsekata jäikö se henkiin talven jäljiltä. Toivottavasti <3 tykkään paljon! Hei ihanaa viikkoa sinne 🙂

   Vastaa