terkkuja kesälomalta

decoration, design, koti & sisustus, kuulumiset, lapset, loma, me, muoti, ootd, resepti, ruoka, tyyli

Moi! Toivottavasti sinne kuuluu hyvää 🙂 Oon viime viikkojen aikana alkanut ikävöimään blogia ja nyt päätin istua hetkeksi koneen äärelle, kun Melina nukkuu päikkäreitä ja isommat kuuntelee äänisatua. Tykkään itse lukea iltaisin blogeja ja ehkä sekin saa aikaan kaipuuta omaan kirjoittamiseen ja erilaisiin postausideoihin.

Meidän kesä on sujunut aika vauhdikkaasti ja tuntuu, että tekemistä on riittänyt melkein jokaiselle päivälle. Heinäkuuhun on varattuna monta täysin vapaata päivää, mikä tulee kyllä tarpeeseen. Omalla pihalla leikkiminen ja extempore tehdyt suunnitelmat kunniaan! 🙂

Kasaan tähän alle kesän kohokohtia tähän mennessä: 

 • Ilta-uinnit. Hellepäivinä ollaan käyty joka päivä uimassa. Meidän kodin lähettyviltä löytyy meri ja järven äärelle pääsee myös autolla 10min, joten ollaan vaihdeltu rantoja fiilikseen mukaan. Uimassa käynti auttaa yllättävän paljon helteen sietokykyyn ja illalla myös nukahtamiseen. Tosin ollaan tämän kesän aikana tultu päätökseen, että hankitaan viilentävä ilmalämpöpumppu.
 • Reissu Naantaliin oman perheen kesken oli aivan ihana. Oltiin yksi yö Naantalin kylpylässä ja käytiin tietty Muumimaailmassa. Siellä tosin oli todella paljon porukkaa ja porottava aurinko. Ei paras kombo! Lapset rakasti, mutta oltiin kyllä koko jengi aika puhki sen päivän jälkeen 😀
 • Brita-kakku, oman pihan raparperien hillo, jäätelö (meidän pakastin on täynnä jäätelöitä) ja kesäruoka. Uudet perunat, erilaiset soossit, salaatit ja kala. <3
 • Päivä Linnanmäellä Matildan, Mimosan ja Mikon kanssa nelisteen. 🙂 Oli tosi kivaa mennä lasten kanssa laitteissa ja vietettiin Lintsillä yhteensä kahdeksan tuntia. Melina pääsi päiväksi mun äidin luokse ja heillä oli ollut myös tosi kiva ja touhukas päivä. <3 Oli arvokasta viettää aikaa vain isompien kanssa ja antaa heille täysi huomio. 🙂
 • Lomarytmi. Melina herää edelleen aikaisin. Tänään 06.30 😀 Vaihdellaan kumpi aikuinen herää hänen kanssa ja syödään aamupala yhdessä vasta puoli kympin maissa. Ollaan siis todellisessa lomarytmissä verrattaen meidän normaaliin arkeen. Lapset saa myös valvoa pidempään ja se on heistä ihan parasta :). Illat on edelleen ihanan valoisia ja tuntuu että yö ei tule melkein ollenkaan.
 • Ollaan vietetty aikaa kavereiden kanssa enemmän kuin koko alkuvuonna. Se on ollut ihanaa. <3 Meillä on käynyt paljon ystäviä ja perhettä. Ihania kiireettömiä hetkiä.

Aurinkoa heinäkuuhun! <3Sara

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Titta Valli 06.07.2022

  Aivan ihania lomakuvia, kiitos. <3 Melina näyttää kasvaneen kovasti kesän aikana. Suloinen kesäkeiju <3
  Ihanaa kesänjatkoa teille kaikille. Blogiasi on aina kiva lukea ja kuvat ovat parhautta!

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.07.2022

   voi miten ihana kuulla 🙂 Kiitos <3 Samoin sinne, parasta kesää! 🙂

   Vastaa
 2. Päivi 11.07.2022

  Ihania kuvia ja niin kivoja kesäjuttuja teillä! Minua kiinnostaisi mitkä ovat nuo puut teidän pihalla? 🙂 Mukavaa kesän jatkoa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.07.2022

   Kiitos ihana kuulla 🙂 <3 ne on runkosyreenejä! <3 Aivan ihania kyllä, etenkin keskikesällä kuin kukkii 🙂

   Vastaa
 3. Anne 15.07.2022

  Moikka! Sulla on niin kiva blogi, jota on mukavaa lukea ja seurata😊 Oon lukenut blogia noin 3 vuotta ja nyt luin arkistosta myös vanhempia blogitekstejäsi. Luetko ite niitä koskaan?

  Kerroit yhdessä tekstissä itseäsi inspiroivasta henkilöstä seuraavasti:
  ”Tiedättekö ne tyypit joilla on kaikki hanskassa. Hymy naamalla, hiukset nätisti, kauniit vaatteet, ihana perhe ja mieletön duuni. Tietty tämä kaikki on sitä mikä näkyy muualle, mutta uskon silti että myös somen perusteella voi aistia ihmisistä juttuja ja aitoutta.” (Girl crush / 22.8.2016).

  Tuli heti mieleen, että tänä päivänä tuo kuvaus sopiikin juuri suhun itseesi täysin!♥️😊 Oot ihanan aito ja rento, ja samalla tiedän myös että sulla on tarkka raja sen suhteen mitä tuot esiin Suomessa.

  Kiitos, kun jaat arkeasi meille muillekin!😊
  Ihanaa kesää!🌻

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.07.2022

   hahhaha en kestä miten ihana viesti <33 Kiitos ihan älyttömästi <3 🙂 kaikkea parasta ja aurinkoista kesän jatkoa!

   Vastaa