mutkatonta & maukasta

kuulumiset, me

Hei tätä mä oon odottanut!! <3 Mun oma ruokakirja julkaistaan tammikuussa! 🙂 Jos oot seurannut mua pidempään, niin ehkä tiedät että tää on ollut jo pidempään mun haave. Oon jakanut vuosien varrella paljon reseptejä blogissa ja lapsuudesta mukana kulkeneista vihkoista löytyy läjä aivan ihania reseptejä. Nyt oon kuluneen vuoden kasannut reseptejä kokoon

Kirjasta tulee semmonen arjen ja juhlan paraskaveri johon voi aina luottaa! Matalan kynnyksen kokkaamista ja leivontaa, jossa ei voi muuta kuin onnistua. Vihdoin kaikki meidän aidosti käytetyimmät reseptit, tarjottavat, vinkit jne on yksien kansien välissä. 

Kirjan julkaisee WSOY joiden kanssa olen työstänyt myös kaksi aiempaa kirjaa. Olen niin kiitollinen heille, että he uskovat mun visioon ja tekemiseen. Ei ollut nimittäin ihan helppoa esitellä idea isolle kustantajalle ja luottaa itse siihen, että se kantaa. Ensimmäinen palaveri tähän liittyen oli vuosi sitten elokuussa ja siitä homma lähti etenemään.

Kirjan kuvaajana on ollut mun ystävä Carla, jolla on todella visuaalinen ja tarkka silmä. Oli ihana tehdä Carlan kanssa hommia, koska kuvattiin pääosin meillä kotona ja pystyin olemaan ihan rennosti. Kuvauspäivät kaksin oli vauhdikkaita, tehokkaita ja tietty niin kivoja. Saatiin myös syödä niin paljon herkullista ruokaa kun vain jaksettiin syödä 😀 Mulla oli tavoitteena, että hävikkiä tulisi mahdollisimman vähän ja niin me onnistuttiin homma hoitamaan.

Oon ollut niin onnellinen ja ylpeä siitä, että pääsen tekemään tämän kirjan. Se tulee olemaan mulle poikkeuksellisen rakas ja varmasti jatkuvassa käytössä meillä kotona. Vihdoin kaikki meidän aidosti käytetyimmät reseptit, tarjottavat, vinkit jne on muistissa. Se, että kirja säilyy ja kulkee lapsilleni on myös herkistävää..<3 Sieltä tulee löytymään meidän vanhempien ja isovanhempien lempparit sekä suvussa kulkeneet reseptit ja samalla somessa trendanneet lempparit/nopeat herkut tuunattuna omalla tyylillä.

Mutkatonta & maukasta kirjan voi tilata ennakkoon ja sain teille vielä aika mahtavan koodin käyttöön. koodilla: SARA25 saa -25 % ennakkotilauksista. Se on voimassa 31.1.2024 asti  kirja.fi . Sain muutaman viestin siitä, että harmi kun kirja ei ehdi jouluksi, niin ennakkotilattuna (löytyy myös signeerattu, jonka käyn itse kirjoittamassa) & kortin voimin se mielestäni voisi olla aika ihana joululahja. <3 HUOM! Kirja lähetetään vasta 17.01 alkaen! Olikin parasta kun sain viestejä, että tämä kirja oli tilattu itselle joululahjaksi 🙂 Kiitos jokaiselle! 

Jos oot kokannut mun reseptejä ja tykännyt, niin tulet rakastamaan tätä kirjaa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

  1. Kkatja_ 19.11.2023

    Onnea! Hienoa, että olet tehnyt ison työn ja saanut haaveen toteutettua. Itsekin halusin tallettaa omia lempireseptejäni johonkin, niin aloin pitämään blogia, jossa kokkaillaan lasten kanssa yhdessä.

    Vastaa
    • Sara Parikka 20.11.2023

      Kiitos paljon 🙂 <3 hei onpa ihanaa, täytyypä käydä kurkkimassa 🙂 Mukavaa loppuvuotta sinne <3

      Vastaa
  2. Roosa Ahonen 19.11.2023

    Tää kirja menee ehdottomasti pian tilaukseenn itelle joululahjaksi!! En malta oottaa😍😍sun reseptit on aivan parhaita ja muutenkin oot ihmisenä niin positiivinen ja aidosti ystävällisen oloinen ihminen! Arvostan ja millanen äiti oot sun tytöille, kun instastakin nähnyt , wau sunlaisia pitäs olla enemmän💜

    Vastaa
    • Sara Parikka 20.11.2023

      Voi kiitos ihan mielettömän paljon <3 en kestä mikä viesti <3 kaikkea parasta sinne ja ihanaa alkavaa viikkoa 🙂 <3

      Vastaa
  3. Jensusa 24.11.2023

    Ihanaa tätä on odotettu! <3 Heti laitoin tilaukseen ja en malta odottaa, että ilmestyy. On varmasti aivan upea ja houkutteleva kirja, oon kovasti tykänny sinun resepteistä! Parasta niissä on se, että ne käy kaikentasoisille eikä tarvi olla mikään huippukokki attä niitä voi valmistaa.
    Onnea kirjasta, ihanaa että saadaan juuri sinun tekemä reseptikirja <3

    Vastaa
    • Sara Parikka 26.11.2023

      voi kiitos ihan superpaljon <3 merkitsee paljon!!! halauksia sinne 🙂

      Vastaa
  4. Sari 07.12.2023

    Onnea uuden kirjan julkaisusta! 📚 Odotan innolla reseptejäsi. Kiitos alennuskoodista! 😊

    Vastaa
    • Sara Parikka 07.12.2023

      ihanaa, kiitos paljon <3

      Vastaa
  5. päivi 04.01.2024

    Hienoa! odotamme innolla kirjaa ja tytär osti itselleen oman ja hyvää tätä uutta vuotta teille kokoperheelle, Onnea ! uudesta kirjasta.

    Vastaa
    • Sara Parikka 06.01.2024

      Voi miten ihana kuulla <3 kiitos paljon ja hurjasti terkkuja tyttärelle! Mukavaa vuotta 2024 koko perheelle 🙂 <3

      Vastaa