Stay north

kuulumiset, lapset, loma, luonto

mainos Stay North

Moikka! Palataan hetkeksi meidän hiihtolomaan. Vietettiin viikko perheen kanssa Kemiönsaaressa ja vieläkin muistellaan miten ihanaa meillä oli <3 Tehtiin hyvää ruokaa, ulkoiltiin meren jäällä, saunottiin, käytiin avannossa ja pelattiin lasten kanssa lautapelejä.

Tutustuin viime syksynä kotimaiseen Stay North (aiemmin Kotihost) yritykseen joka on laadukkaiden loma-asuntojen välittäjä. He tarjoaa vuokraus- ja majoituspalveluita loma-asuntojen omistajille Etelä-Suomessa. Yrittäjäpariskunnan tarina innosti heti tutkimaan lisää ja täytyy sanoa, että tämä homma on mietitty alusta loppuun poikkeuksellisella tavalla.

Stay Northin klassinen, laadukas ja samalla helposti lähestyttävä tyyli vetosi muhun. Veikkaan, että saatte parhaiten käsityksen, kun kurkkaatte heidän nettisivuja (klikkaa tästä). Mulle tuli ainakin heti sellainen fiilis, että WAU mitä paikkoja meillä Suomessa onkaan ja, että haluaisin päästä viettämään aika juuri tuollaiseen upeaan lokatioon. Ollaan mietitty monesti Mikon kanssa, että mikä laskee kierrokset arjen keskellä ja luonnonläheiset ympäristöt, saunominen, uiminen ja perheen yhteinen aika nousevat tärkemmiksi pointeiksi.

Stay North hallinnoi ammattimaisesti kaikkia sivuston loma-asuntoja ja yhdistää palvelussa premiumhotellin laadun ja oman loma-asunnon mukavuudet. Ai että! <3

Hiihtoloma vietettiin Koto House nimisessä huvilassa. Kannattaa katsoa nämä kuvat, niin saatte käsityksen siitä kuinka upea paikka oli kyseessä. Tykkään kovasti siitä, että Stay Northin sivuilla näkee selkeästi mitä mökkiin kuuluu ja kuvat sekä varustelutaso on aidosti linjassa sen kokemuksen kanssa millainen loma-asunto on.

Mikko rakasti rantasaunaa, lapset poreammetta ja sitä että he sai nukkua parvella. Musta oli ihanaa herätä luonnon keskellä ja suunnata heti aamusta avantoon.

Musta on ollut ihanan vaivatonta suunnata loma-asunnolle, joka on vain 1-2h päässä kotoa. Tuntuu, että pakkaaminen on helpompaa ja lähtemiseen ei liity stressiä. On ollut myös ihan parasta, että Laku on saanut tulla mukana ja kaikki kohteeseen liittyvä, kuten: missä avaimet on, onko petivaatteet jo paikallaan jne on selkeää alusta saakka. Kaikki on tehty asiakkaalle helpoksi. <3 Extrahuomiona on ollut ihanaa kuinka joka kerta loma-asuntoon on jätetty jääkaappiin erilaisia juomia ja tervetulotervehdys. Jokaiselle perheenjäsenelle on tullut viimeistään tässä vaiheessa tervetullut ja spesiaali fiilis.

Kannattaa myös tsekata Saunamäki Resort. Oltiin siellä viime syysloma ja paikka jätti meihin suuren vaikutuksen. Halutaan sinne kyllä ehdottomasti uudestaan! Etenkin jos olet perheen kanssa loma-asuntoa vailla, niin voin lämmöllä suositella Saunamäkeä. Sieltä löytyi myös padel-kenttä, tramppa, grillikota jne, joten tekemistä riittää ihan lähistöllä. Huviloita on vierekkäin muutama, joten isommankin seurueen majoittaminen onnistuu.

Tullaan taatusti jatkamaan loma-asuntojen buukkausta nimenomaan Stay Northin kautta. Mikko suunnittelee NFL kauden starttia kavereiden kanssa ja mä haluaisin joskus suunnata tekemään töitä loma-asunnolle. Olisi ihana tehdä tiiviisti töitä pari päivää ja vastapainona nauttia luonnosta. Toiveena on myös syyslomareissu isommalla porukalla ja ehkäpä juuri Saunamäessä. Viihdyttekö te huviloissa keskellä luontoa? <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *