ostoslista

yleinenTags:

Heippa! Kävin eilen vaatekaappini läpi ja kierrätykseen lähti yllättävän paljon vaatteita. Ajattelin ettei karsintaa olisi juurikaan tullut, koska muutimme alku vuodesta.. Eniten kiertoon lähti kotivaatteita ja aluspaitoja. Nyt sain myös selkeämmän kuvan siitä mitä uutta vaatekaappini kaipaa. Ei muuta kuin ostoslistaa tekemään.. multa löytyy jo nycin matkatavaralista ja käsimatkatavaralista. Varsinkin Matildan myötä listat ovat todella tarpeen, koska en millään muistais pakata kaikkea tärkeää mukaan yhdessä hetkessä. Onko kukaan teistä listaihminen?

Aluspaidat

Mulla on milteinpä aina aluspaita. Musta tai valkoinen toppi joka istuu hyvin päällä. Silkkipaitojen ja neuleiden alla pidän aina aluspaitaa, koska koen sen jotenkin mukavaksi. Topit nuhjuuntuvat yllättävän nopeasti, joten se osasto kaipaa ainakin uutta.

Kotivaatteet

En ole koskaan kotona farkuissa tai missään kireässä. Kotivaatteilta vaadin hyvää materiaalia, löysyyttä ja rentoutta.

Silkkipaidat

Tykkään kaikkein eniten silkkipaidoista. Omistan niitä muutamia, mutta haluan ehdottomasti etsiä lisää niitä ihanuuksia.

Toivotaan, että löydän reissulta jotain kivaa. En kuitenkaan lähde sinne mitään metsästämään ja jätän fanaattisen shoppailun väliin. Matildalle on olemassa oma lista (jos on vinkkejä lastenvaatekaupoista, otan mielellään vastaan) ja kasvonhoitotuotteita olisi myös tarkoitus hankkia. Ei olla ostettu moneen kuukauteen juurikaan mitään uutta, joten tuntuu kivalta satsata kerralla kunnolla.

Ihanaa viikonloppua kaikille teille. <3Sara

(kuvat Miamin reissulta 2012-2013)

IMG_0312

IMG_0377

IMG_0389

IMG_2581

IMG_2588

IMG_2591

IMG_2592

IMG_2611

IMG_2639

IMG_3026

// //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Annika 22.05.2015

  Samat puuhat ollut täällä käynnissä. Neljä säkillistä vaatteita ja asusteita kierrätykseen ja kesäkuun NYC:in reissulta uutta tilalle! Millonka teillä on reissuun lähtö?

  Vastaa
 2. Emma98 22.05.2015

  Sara, mistä sä ostat niitä sun silkkipaitoja?
  Oon jo pitkään halunnu löytää niitä, mutta ei oo tullut vastaan misään.
  🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.05.2015

   mm. forever21, zara, hm.. ja siis kyse ei oo aidoista silkkipaidoista vaan ne on jotain sekotteita. Mutta kevyitä ja silkkimäisiä 🙂 Tiiät varmaan mitä meinaan! Valikoimaa kyllä löytyy varmasti 🙂

   Vastaa
 3. mmndi 22.05.2015

  Täällä yksi listatyyppi myös! Yleensä tykkään kaikkea suunnitella paperille. Välillä vähän turhankin tarkasti, mut se suunnittelu ja miettiminen ja listaaminen on vaan niin kivaa fiilistelyä :).
  Olisikin kiva kuulla teidän reissun jälkeen mm, reissun käsimatkatava vinkkejä ym mitä koit tarpeelliseksi lapsen kanssa. Vinkkinä omaa reissua ajatellen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.05.2015

   Niinpä 🙂 ymmärrän hyvin!
   Joo postaan ehdottomasti aiheesta reissun jälkeen! 🙂

   Vastaa
 4. iiina 23.05.2015

  Kannattaa tsekata outletit Century 21 ja T.J.Maxx! Varsinkin lapsille on noissa niin söpöjä merkkivaatteita ihan sairaan halvalla!

  Vastaa
 5. annika 24.05.2015

  Listat on tosi hyviä! Mulla on lista jopa yhden päivän näyttelyreissuille koiran kanssa valmiina, eipä tartte juurikaan stressata sinä aamuna! Ja juurikin pidemmälle matkalle lähtiessä lista on ehdoton, yleensä valmistelen jo yli kuukausi ennen, lisään sitten aina mitä mieleen tulee.

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.05.2015

   Sama homma 🙂 ihanaa sitten kun voi vedellä asioita listalta pois sitä mukaan kun on pakattu! 🙂

   Vastaa