nyc part1

yleinenTags:

Moikka! Nyt oon saanut nycin kuvat lajiteltua eri postauksia varten ja karsittua parhaat päältä. Siinä olikin hommaa, kun olin ahkerasti käyttänyt kameraa. Paljon tuli kysymyksiä lapsen kanssa matkustamiseen ja siitä aiheesta tulossa erillinen postaus huomenna. Tänään kuvat puistoista, lähinnä Central Parkista ja vastauksia muutamiin yleisiin kysymyksiin.

Me lähdetään viettämään päivää Porvooseen ja yritän saada samalla vietyä ajokorttilupahakemuksen poliisiasemalle. Täällä pk-seudulla kaikki asemat on ihan tukossa, niin päätettiin lähteä vähän kauemmas kokeilemaan. Samalla olis tarkoitus pyöriä vanhassa kaupungissa ja käydä syömässä. Porvoo on niin ihana kesäkaupunki. Mukavaa päivää sinne! <3Sara

Olisi kiva kuulla jos löysitte kivoja ruokapaikkoja/kauppoja/nähtävyyksiä.. Ylipäänsä vinkkejä mihin kannattaa nycissä suunnata. Ja ostospostaus ois tietty kiva! Mitä löytyi itellesi ja mitä löytyi Matildalle.

Ruokapaikat valitsimme niin ettemme olleet aivan väkijoukon keskellä. Parhaat ravintolat löytyvät mielestäni Greenwicht Villagesta ja ytimen (eli times squaren ja 5av) laidoilta. Viime reissulla syötiin monta kertaa keskeisillä paikoilla ja niissä hinta-laatu suhde ei mielestäni kohdannut. Tuntui myös, että ravintoloilla oli tuolloin kiire saada meidät pian ulos jotta uusia asiakkaita saatiin sisään. Tällä kertaa söimme myös paljon take away ruokia ja oikeastaan ravintolassa syötiin kerran päivässä. Ostospostaus tulossa 😉 …ja mun mielestä nycistä löytyy kaikille jotakin, eli se mihin kannattaa suunnata vaihtelee hirveästi ihmisestä. Meidänkin perheen joukosta löytyi paljon eri mielenkiinnon kohteita. Tietysti musikaalia voin erittäin lämmöllä suositella.. Ne ovat aivan omaa luokkaansa siellä!

paljon kuvia nähtävyyksistä! 🙂

tulossa! 🙂

Olitteko hotellissa? Millainen oli hintataso ruuan ja vaatteiden suhteen? Entä taksit, metrot yms? Kiitos jos vastailet! 🙂 Vähän jo kaipailinkin postauksia kun yleensä postaat ahkerasti. 😀

Oltiin vuokrattu asunto Airbnb:n kautta. Hinta taso on vaatteiden suhteen halvempaa, varsinkin jos sattuu reissaamaan ale aikoihin. Ruoka on edullista, mutta ravintoloissa aika samaa luokkaa kun suomessa. Takseilla ei matkustettu kuin kentältä kämpälle ja se maksoi 55dollaria, mutta käsittääkseni ne ovat melkoisesti halvempia kuin suomessa. Viikon metrokortti maksoi n.30dollaria per henkilö ja sillä suhattiin joka päivä paikasta toiseen. Ihanaa jos siellä kaipailtiin <3

Mikä oli lempi paikka new yorkissa?(:

hmmm.. tämän reissun jälkeen varmaankin puistot. Niissä oli kaikille jotakin ja ihana tunnelma. Central Park, sekä pienemmät puistot ympäri Manhattania!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 kommenttia

 1. Ronja 18.06.2015

  Tosi ihania kuvia ja teidän lomakin mennyt ilmeisesti hyvin 🙂 Muutama nuista kuvista vois olla vaikka taulu, niin ihanasti värit ja aurinko näkyy! Nyt tuli vaan ihtelle kauhee matkakuume ja Amerikka on mulla ollut jo pienestä asti semmoinen kohde maa jossa haluisin päästä käymään. Ihana päästä lukee sun postauksia eri asioista liittyen matkaanne ja sun blogia on muutenki kiva lukea, koska osaat kirjoittaa hyvin ja mielenkiintoisesti ja olet oma itsesi! 🙂 Mukavaa ja aurinkoista juhannusta teidän perheelle! 🙂 <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.06.2015

   Voi kiitos 🙂 Ihana kuulla että kuvat miellytti ja tykkäät blogistani! <3 Ihanaa kesää!!

   Vastaa
 2. Olivia 18.06.2015

  Moi! Yhdyn tohon Ronjan kommenttiin täysin! Aivan ihania kuvia ja tuli itselle ihan kylmät väreet kun katto noita kuvia! Mahtavaa kesää koko porukalle :)!

  Vastaa
 3. Lapland Diaries 18.06.2015

  Oi, ihanaa katsella tuttuja maisemia muidenkin kuvaamana. Mekin käytiin New Yorkissa viime syksynä. Meille ensimmäinen kerta siellä. Olihan se upea kaupunki. Niin paljon nähtävää ja koettavaa! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.06.2015

   Samaa mieltä! 🙂 ihana paikka! <3 Siellä kyllä riittää nähtävää moneksi kerraksi!

   Vastaa
 4. Jenni 18.06.2015

  Moi! Millanen kokemus toi Airbnb oli? 🙂 sujuiko kaikki ongelmitta? Reissataan poikaystävän kanssa paljon ja seuraavalla reissulla ajateltiin kokeilla kyseistä majoitusta 🙂 vaikuttaa musta tosi mielenkiintoselta ja kivalta tavalta majottua! Ihanaa kesää koko perheelle <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.06.2015

   Kaikki sujui todella hyvin 🙂 suosittelen kyllä!! Ihanaa kesää sinne myös <33

   Vastaa
 5. Jenni 18.06.2015

  Hei ihana kuulla että reissu meni hyvin! Miten teidän lento meni ja viihtyikö matilda hyvin koneessa :)?

  Vastaa
 6. Tiina 18.06.2015

  en tiedä miksi mutta mä ihailen sua, just sua niin paljon vaikka oon sanonut tän jo monta kertaa mutta haluan toistaa vaan koko ajan tätä!
  <3 sulla on asenne todellakin paljon enemmän kun kohdillaan! <3 you are my idol! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.06.2015

   Oi apua! <3 KIITOS! et tiedäkkään miten miten häkellyttävää kuulla 🙂 <3

   Vastaa
 7. Annn 18.06.2015

  Upeita kuvia! Olitteko kauan reissussa? 🙂 Olen kuullut monen sanoneen että nyc on tosi likainen ja roskainen. Miltä susta näytti? Jännä ku nosa kehuu maasta taivaisiin ja osa ei yhtään. Haluaisin silti joskus sinne vileä matkustaa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.06.2015

   Oltiin viikko 🙂 hmmm, roskainen se on illalla kun roskat ovat katujen varsilla. Mutta ei kyllä niin roskainen että se mua olis häirinnyt.. Riippuu varmaan myös paljon alueista missä on. 🙂

   Vastaa
 8. Niinu 20.06.2015

  Kauniita kuvia <3 Odottelen jo lisää näitä postauksia 🙂

  Vastaa
 9. Alina 22.06.2015

  Ihania kuvia jaksoko matilda istua pitkiä aikoja rattaissa. Minusta olisi kiva että tekisit yhen postauksen niistä rattaista mitkä matildalla on että onko ne hyvät ja minkä kokosii niitä on ja mitä ominausuuksia niissä on

  Vastaa