raitapaita

yleinenTags:

Moi! Tänään suunnataan Taaborin kesäteatteriin katsomaan Zorroa. Onneksi on lämpimämpi sää kuin kuvissa.. kuvat napsattu, kun oltiin puistoilemassa Matildan ja kummityttömme kanssa. Ihanaa viikonloppua, nautitaan nyt tästä auringosta! <3Sara

ps. huomenna sisustussunnuntai!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. amanda-97 25.07.2015

  Hei, kauniita kuvia. Lisäksi haluun kertoa kuinka piristävä ja raikas sun blogi! 🙂 Toivottavasti jaksaisit postailla mahdollisimman aktiivisesti myös uuden vauvan syntymän jälkeen, vaikka varmasti hetkeksi hiljeneekin. Jos postaus toiveita saa esittää niin sellanen ”100 faktaa” ja kysymyspostaus ois kivoja. Ois kanssa kiva tietää sun Salkkari-ajasta, kuten miten löysit haun ja miten peruskuvaus päivä etenee. 🙂 Myös sun oloja/tuntemuksia masun kasvamisesta ja Mikon ajatuksia uudesta tulokkaasta ois kiva lueskella sekä miten Matilda on reagoinut uuteen pikkusisarukseen! Ihanaa loppukesää, täällä luetaan paniikissa ylppäreihin..<3

  Vastaa
 2. Adaalina 26.07.2015

  Ihana paita ja kiiltävät legginssit käy tosi hyvin sen kanssa! 🙂 ehkä vähän erikoinen kysymys mutta minkälaisia alusvaatteita tykkäät käyttää ? 🙂 ne tuntuu olevan usein blogeissa aika tabu-asia.. 😀 vaikkakin ihan tavallisia vaatteitahan ne ovat mitä jokainen käyttää… Onko esim housuissa jotain lemppari mallia/merkkiä ? 🙂

  Vastaa
 3. Taru 27.07.2015

  Hei sulla on ihana blogi! 🙂 oon ettiny pitkään tollasia legginssejä, mistä ne on ostettu? 🙂

  Vastaa
 4. JONI 28.07.2015

  Voisitko tehdä kello postauksen sun kelloista ?

  Vastaa