mandariini

yleinenTags:

Moi! Mä oon mandariinikoukussa ja syön niitä iso kasa päivittäin. Muistan ylä-aste ikäisenä, että valitsin välillä ison pussin satsumia karkkipäivänä, kun olin vaan niin hulluna niihin. Nythän satsumakausi alkaa saapua ja on pian parhaimmillaan.

Tänään suunnistan hullareille ja katson josko tarttuisi mukaan joitain lastenvaatteita. Benettonin lastenvaatteita on tullut ostettua muutamana edellis vuonna. Pikku hiljaa oon alkanut sumplimaan myös joululahjoja, kun mielellään sitä ostaa sellaisia lahjoja mitkä tulee tarpeeseen tai on toivottuja. Jotenkin aina tuppaa kuitenkin tulemaan kiire lahjojen kanssa. Oletteko te vielä aloittaneet valmisteluja? Tuntuu, että ihmiset jakaantuu hyvin kahtiin tässä jouluasiassa. Toiset laittavat jouluvalot lokakuussa ja aloittaa fiilistelyn, kun taas toiset ei niin innostu koko jouluhössötyksestä. Mä kyllä asetun enemmän sinne hössötysosastoon. 😀 Mutta toivottavasti en liikaa, hah!<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Essi 08.10.2015

  Täällä jouluhössöttäjä!! Yhdet jouluvalot on jo aseteltu sellaiseen risuhässäkkään, mutta minä lasken tuonkin koristeen enemmän sellaiseksi syksyn pimeiden iltojen fiilistelijäksi enkä joulujutuksi. Parasta joulussa on sen odottaminen! Toisaalta, jos liian aikaisin aloittaa odottamisen niin siihenkin ehtii kyllästyä ennen varsinaista h-hetkeä. Mutta hössötellään sopivasti 🙂

  Huippu blogi sinulla. Ihastuin muuten jotenkin tuohon yhdistelmään mandariininkeltainen-harmaa. Taidankin ensi kauppareissulla ostaa sisustusjuttuja hedelmähyllyltä! Mukavaa syksyä ja alkavaa joulun odotusta 😉

  Vastaa
 2. Niinu 09.10.2015

  Täällä kans yks joka tykkää mandariineista tosi paljon 🙂 Ne on niin hyviä!

  Vastaa
 3. Mandariini 08.07.2016

  Heippa!
  Itsekin rakastan mandariinejä niin paljon ja nyt alko tekee niin paljon mieli niitä mutta ei oo pitäisi vaan joku pv käydä ostaa! Itse teen saman homman että joskus karkin sijasta ostan niitä ja kyllä syön kourallisen 😀 Sitten vähän aikaa sitten kaverini kaveri keksi mulle kutsumanimeksi mandariini kuin ei tajunnu mun oikeaa nimee ku se on niin hankala sit se vaa no mä kuulin mandariini ja kutsun mandariiniks sit oli hyvin sattuma ku oon hulluna niihin 😀

  Vastaa