simppeli salaatti

yleinenTags:

Moikka! Selailin vanhoja lomakuvia ja sieltä osui silmiini kuva salaattiannoksesta. Tilaan usein tämän tyylisen salaattiannoksen ravintolassa, mutta nimenomaan ulkomailla. Tämä salaatti on mielestäni todella varma valinta ja usein ulkomailla se maistuu vielä entistä paremmalta.. tomaattien ollessa isoja ja maukkaita. Päädyin tekemään tätä salaattia kotona ja vitsit miten raikas ja kiva lounas siitä syntyi.

Toinen ruoka mikä näkyi useissa reissukuvissa oli pasta bolognese ja sitä ajattelin kokkailla tänään. Aloitan jo aikaisin aamupäivällä niin, että saan kastikkeen maistumaan varmasti hyvälle ja hautuneelle. Onko teillä jotain vakkariruokia reissussa? Mä en edes tajunnut, että mulla on vakkareita ennen kun katsoin kuvia sillä silmällä. On oikeastaan aika hauskaa maistella samaa ruokaa eri puolilla maailmaa. Niinä reissupäivinä kun haluaa jotain hyvää ruokaa, mutta ei jaksa sen enempää perehtyä paikallisiin herkkuihin, on ihana turvautua johonkin varmaan. Näin ainakin mun kohdalla. Saas nähdä minne päin sitä seuraavan kerran reissataan. Mukavaa tiistaita <3Sara

Tarvitset

mozzarella

tomaatti

basilika

laadukas oliiviöljy

mustapippuri

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. veera 24.11.2015

    Ihanan näköinen salaatti, nam:)

    Vastaa