kuulumiset 15.

yleinenTags:

Heippa! Viikonlopun pikkujouluista ollaan selvitty ja tuleva viikko on täyttynyt kavereiden+perheen näkemisestä. Ihanaa miten päivät menee nopeasti, kun on sopinut tekemistä. Matildalla on kivaa, kun saa seuraa ja itselle tulee muuta ajateltavaa kuin raskas olo. Joulua varten melkeinpä kaikki on hankittuna. Ajateltiin käydä Porvoossa lounastamassa joku päivä ennen joulua. Sieltä vanhankaupungin pikkuputiikeistä löytyy varmasti viimeiset viemiset joulunviettoon. Helsingin joulukadulla ja Tuomaan Markkinoilla pitää vielä myös ehdottomasti käydä. Ootteko te käyneet?

Käväisin eilen Tapiolan hm:ssä ja ällistyin, kun siellä oli 50% alet käynnissä. Löysin Matildalle vaikka mitä! Tyttö on osittain siirtynyt kokoon 92 ja luulen, että se koko on sopiva pitkälle keväälle. Kirppareilta ei löydy samalla tavalla hyvänä pysyneitä taaperokokoisia vaatteita, kuin pikkuvauvalle. Olinkin ihan innoissaan, kun sain puoleen hintaan monta kivaa vaatetta, mitä oon katsonut itseasiassa ihan normi hintaisenakin. Jaksoin intoilla tätä vähän huvittavan pitkään, kun soitin vielä siskolleni ja laittelin viestiä kaverille. Mikko pyöritteli vieressä päätään. 😀 Mä meistä vastaan enemmän vaatteiden ostosta, ihan jo sen takia että siihen löytyy kinnostusta ja tykkään miettiä eri vaatejuttuja. Kaikki isommat vaatehankinnat pohditaan yhdessä ja oon yrittänyt myös kunnioittaa Mikon toiveita tiettyjen vaateinhokkien suhteen. Miten teillä jako tehdään?

Tänään äitini tulee kyläilemään ja ajattelin tehdä lasagnea ruuaksi ja lämmittää glögiä jälkkäriksi. Yllättävän nopsaa toi meidän jäätävän kokoinen konvehti kulho hupenee. Kivaa päivää! <3Sara
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. taskuapinat 15.12.2015

  Moikka!
  Meillä minä päätän lasten vaatteista, kysyn toki mieheni mielipidettä mutta loppupeleissä päätöksen teen minä.
  Olen antanut miehelle pikkuisen päätös valtaa että saa valita ulkovaatteet pojallemme, esim: hän päätti että takki ja housut talveksi eikä haalaria. Minä siis osten t2h tähti housut ja takin 😀

  Vastaa
 2. Johanna 15.12.2015

  Moi!
  On tosi kiva, kun joka päivä tulee pieni postaus. 🙂 Nyt jäi kiinnostamaan, että mitä ovat Mikon ”inhokkivaatteet”? 😀 Mukavaa joulunaikaa ja loppuraskautta!

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.12.2015

   Kiva kuulla 🙂 hmmm.. vaikea vastata tohon.. ei mitään tiettyä inhokkia, mutta tiedän ne mitkä on sen milestä ”liikaa” 😀

   Vastaa
 3. Mimmi 17.12.2015

  Meillä päätän minä kaikista lasten vaatetuksiin liittyvistä asioista 😀 miehellä ei oikeestaan oo kiinnostusta lainkaan lastenvaatteisiin, myöskään niihin ulkovaatteisiin.. on kyllä muutamat vaatteet esikoiselle ostanut omatoimisesti aikoinaan 😀 mutta myöskään mitään inhokkivaatteita ei miehellä ole, joskus saattanut kylläkin jostain neppareista yöhaalareissa tai bodeissa valittaa mutta muuten ei kauheesti mielipidettään ilmaise 😀

  Vastaa
 4. Milja 17.12.2015

  Minkä tapettivalmistajan tapetti tämä teillä on näissä kuvissa? Olen katsellut että tosi hieno ja keväällä pitäis laittaa tapetit uusiksi 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2015

   Heippa Milja! 🙂 Mä en valitettavasti tiedä.. :/ tapetti oli jo seinässä kun muutettiin. Mutta tiedän että bauhausissa on ainakin ollut todella vastaavaa!

   Vastaa