Myssy 17.

yleinenTags:

Moi! Pakko oli tulla jakamaan teille vinkkiä ja alekoodi näistä ihanista myssyistä. Saatiin myssyfarmilta pipot talveksi mitä ihanimmissa väreissä. Heillä on vapaavalintainen myssy verkkokaupasta -20% lukijoilleni koodilla SARANMYSSY (voimassa 17.12-03.01)

Matilda on tykännyt todella paljon omasta myssystään (tuo missä on vaaleanpunainen tupsu) ja hän pitää sitä välillä myös sisällä. 😀 Voi vain arvostaa tämän yrityksen ideologiaa ja tuotteiden puhtautta!

Tänään mennään ystäväperheen luokse ja neiti pääsee leikkimään toisen pikkuneidin kanssa. Terkkuja ja kivaa päivää <3Sara

myssyfarmi

100% käsintehty

100%jäljiteltävissä

100% kotimainen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Pipot- myssyfarmi- saatu)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Sanni 17.12.2015

  Huhhuh, mitä hintoja noilla pipoilla! 😮 En ymmärrä, mistä noin kalliit hinnat! Itse neulojaihmisenä olen tietoinen lankojen hintaeroista, mutta se ei vielä selitä puoliakaan noista hinnoista.

  Vastaa
  • Hanna 18.12.2015

   Hei Sanni!

   Ymmärrän näkemyksesi tuotteen hinnasta, joten tässä vähän lisätietoja Myssyjen kustannusrakenteesta. Suomenlampaan luomuvilla tulee meidän oman ja Rintalan tilan lampailta, se lajitellaan Rintalassa, viedään omana eränään Pirtin Kehräämöön, pestään käsin ja kehrätään sekä tuodaan omana eränään takaisin. Villan hinta on siis korkeampi kuin perus Novita. Itse tuotteet neulotaan käsin Pöytyällä ja mummot saavat niistä kohtuullisen korvauksen. Tuotteiden markkinoinnista ja kuvauksista on omat kulunsa. Koska tuotteita myydään myös jälleenmyyjillä, täytyy hinnan kuluttajalle olla sellainen, että jälleenmyyjätkin saavat omansa pois ja me taas emme voi myydä tuotteita paljon halvemmalla kuin jälleenmyyjä tai muuten yhtälö ei toimi. Näistä elementeistä siis muodostuu lopputuotteen hinta. Jos puolestaan rinnastaa tuotteet myyjäisissä myytäviin neuloksiin, vaikka villasukat 25 euroa pari, jää sellaisesta neulojalle työpalkkaa noin 20 senttiä per tunti ja jos sukista vielä maksetaan alvit, ei jää sitäkään.
   Tässä siis hieman eri näkökulma hinnan suuruuteen 🙂

   Yst,
   Hanna Myssyfarmilta

   Vastaa