…se julkisuus homma 18.

yleinenTags:

Heippa! Ajattelin kirjoitella teille aiheesta, mistä tulee tasasin väliajoin kysymyksiä. Nimittäin julkisuudesta.. Jokin siinä kiehtoo, pelottaa ja kiinnostaa ihmisiä. Toisille se on pakollinen paha ja toisille unelmien täyttymys. Oma matkani julkisuuden kanssa alkoi jo varhain, kun aloitin 16-vuotiaana Salkkareissa näyttelijänä. Opin jo nuorena hyväksymään julkisuuden osaksi elämääni ja tein varhain päätöksen siitä, että se ei saa vaikuttaa elämiseeni. En halunnut arkailla tai muuttaa käytöstäni sen vuoksi. Ajattelin, että lähimmäiseni tietävät kuka – ja millainen olen. Voitte tosin kuvitella, että nuorena nämä asiat vaivasivat enemmän päätäni ja jouduin kulkemaan pitkän matkan ennenkuin tulin sinuksi julkisuuden kanssa.

Nykypäivänä julkisuus ei juurikaan vaikuta elämääni ja elän ihan normaalia lapsiperhearkea. Välillä ihmiset tulevat juttelemaan ja pyytävät valokuvia. 99% kaikista kohtaamisista ovat positiivisia ja mukavia. Ihmiset ovat kohtelian uteliaita 🙂 Arkipäivässämme julkisuus ei näy juuri lainkaan.

Hassuinta edelleen julkisuudessa on se, että välillä täytyy pohtia kuinka haluamme julkaista jonkin  meille erittäin henkilökohtaisen asian. Se tuntuu jotenkin hullulta 😀 että tarvii miettiä semmosta. Kun odottaa lasta, saa lapsen, menee naimisiin.. tms. Ellemme halua, että joku media (=juorulehti) ehtii tiedottamaan asioistamme, meidän täytyy tehdä se itse. Näihin tilanteisiin blogi ja insta ovat olleet mahtavia kanavia. Pystyn kertomaan asiasta juuri miten itse haluan, jolloin myös faktat ovat kohdallaan.

Julkisuus ei ole ammatti, eikä siitä saa rahaa.. Omalla kohdalla julkisuus ei myöskään ole glamouria tai jatkuvia kekkereitä.. Kaiken kaikkiaan julkisuus ja media on kohdellut minua hyvin, vaikka se on tietysti myös paljolti itsestä kiinni. Olen tarkka siitä mitä itsestäni annan ja mihin. Blogini on turvallinen paikka jakaa asioita, koska täällä ajatuksiani ei irroteta kontekstista. Olen myös monta kertaa hämmästellyt sitä miten ihania ihmisiä siellä ruudun takana kirjoittelee kommentteja. Tuntuu, että mua ei haluta ymmärtää väärin, vaan pikemminkin jaetaan monien kanssa samoja arvoja. Kiitos teille!

<3Sara

ps. kuvat ovat joulukortti asetelmasta.. Tyttö vain puuttuu keskeltä. 🙂 Oli aikamoinen projekti, kun heiluttiin molemmat Matildan ja Lilan edessä yrittäen saada se paras hymy esiin. Kuvan jälkeen mekko oli päällä 1s ennen kun se sai kyytiä. Lila malttoi vähän pidempään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. taskuapinat 18.12.2015

  Moikka!
  Kiva kirjotus.
  Ite ajattelen sun blogista että olet yksi kotimamma joka pitää mielenkiintoista blogia enimmäkseen perhearjesta ja siinä sivussa myös sisustamisesta ja itselleen tärkeistä asioista.
  En niinkään lue blogiasi, koska olet julkisuudenhenkilö, todennäköisemmin lukisin blogiasi muutenkin 🙂 ♡
  Itsestäni on kiva kommentoida kirjotuksiasia, ja seuraille miten teillä menee Matildan kanssa sekä innolla odotan jo pikkusiskon tuloa 🙂
  Ihanaa joulunodotusta koko perheelle ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2015

   Kiitos viestistä.. ihana kuulla tuo <3 Aina kiva lukea kommenttejasi ja vinkkejäsi täältä 🙂 Ihanaa joulunaikaa myös teidän koko perheelle!!
   ps. en tosiaan tiedä miksei kommenttia näkynyt heti! 🙂

   Vastaa
 2. HUIPPU! 18.12.2015

  Oot vaa niin huippu! Susta huokuu maanläheisyys ja aitous, paras blogi ikinä <3

  Vastaa
 3. Sofia 18.12.2015

  Tätä lukiessa tuli jotenkin sellainen tunne, että nyt on pakko kommentoida.
  Musta on ihanaa se kuinka herttaselta ja sympaattiselta ihmiseltä vaikutat kun tätä blogia lukee 🙂 !
  Mukavaa joulunaikaa!

  Vastaa
 4. Mimmi 20.12.2015

  Olipas mukava kuulla tosta julkisuus puolestakin kun useesti mietityttänyt 🙂 pari ensimmäistä postausta aikanaan luin sillä että oot julkisuuden henkilö. kuitenkin hyvin äkkiä sun juttuja lukiessa julkisuus unohtui kun huomasin kuinka ihanan avoin, positiivinen, aito ja samanhenkinen äiti-ihminen oot ja aloinkin blogia seuraan vaan sen takia millainen ihmisenä oot 🙂 Kiitänkin sua taas kerran hyvin antoisasta blogista ja musta on ihana kun jaksat vastailla meijän lukijoiden kommentteihin ja tunnut oikeesti välittävän meistä ja meidän mielipiteistä <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.12.2015

   Kiitos <3 et tiedäkkään kuinka ihana olo mulla tuli kuin luin viestisi. Kaikkea hyvää sinne 🙂

   Vastaa