Heippa joulu

yleinenTags:

Moi! Nappasin tänään aamusta viimeisetkin joulukoristeet pois ja vitsit miten täällä näyttää heti kevyemmältä ja siistimmältä. Joulukoristeet on ihania, mutta niistä on myös kiva päästä eroon. Kartonkitähteä ja paperihiutaleita pidin tähän päivään saakka, mutta nyt nekin saivat lähteä.

Käytiin Matildan kanssa ulkoilemassa ja tyttö on aivan innoissaan lumesta. Tänään lumi vielä leijaili ihanan rauhallisesti taivaalta ja meillä meni paljon aikaa pelkästään sen ihmettelyyn. Vauva voi oikein hyvin ja on todella rauhallisen, kiltin ja tyytyväisen oloinen tyyppi. On ollut jännää huomata kuinka erilainen vauva on verrattuna Matildaan ja hänen vauva aikaan. Helposti sitä ajattelee, että kaikki menee samalla tavalla kuin esikoisen kanssa. Kuitenkin oon huomannut, että ihan samanlaista opettelua ja tutustumista tämä on myös uuden vauvan kanssa.

Nyt päiväkahvit ja muotilehtiä. Hirvee into kevätvaatteista ja muodista!! Kävin tällä viikolla ostoksilla ja aattelin satsata uuteen takkiin+kenkiin. Arvatkaa vaan löysinkö mitään..? Miks siinä aina käykin just niin. 😀

Ihanaa lauantaita! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Annina 09.01.2016

  Niimpä, joulukoristeilla on ihana luoda tunnelmaa kotiin, mutta heti joulun jälkeen niistä jo haluaiskin eroon. Ihanaa alkanutta vauvan tuoksuista uutta vuotta ja iloa teidän päiviin! 🙂

  Vastaa
 2. Sonkku 09.01.2016

  Moikka,

  Olisi kiva kuulla lisää miten vauva aika uuden tulokkaan kanssa on tähän asti ollut
  erilaista kuin esikoisen kanssa 🙂 samat asiat koskettavat niin monia lukijoita/ihmisiä 🙂
  Iloista vuoden alkua!

  Vastaa
 3. Mimmi 13.01.2016

  Täällä mentiin myös samoilla linjoilla, joulukoristeet lähti päivää ennen loppiasta. Lumihiutaleet tosin sai jäädä vielä ikkunaan ja muutama jouluvalo tunnelmaa tuomaan 🙂

  Vastaa