lunta

yleinenTags:

Moi! Sunnuntaina pakattiin molemmat muksut rattaisiin ja käytiin kävelyllä. Matilda oli kipeänä, joten päiväuniaika sopi parhaiten ulkoilulle. Ilma oli aurinkoinen ja sopivasti pakkasella.

Oon alkanut suunnittelemaan vauvan kastejuhlaa ja Matildan 2vee synttäreitä. Keväällä täytän ite 25 vuotta ja koska en oo ikinä ollut mikään synttäreiden juhlia, niin tänä vuonna olisi kiva järkätä jotain. Ei kyllä mitään hajua mikä olisi kivaa. Ideoita saa antaa :)! Tässä alkuvuoden aikana tulee siis varmasti postattua paljon reseptejä ja juhliin liittyviä asioita. Kivaa suunnitella juhlia, herkkuja ja koristeluja ajan kanssa.

Tämä viikko menee totuttuun tapaan kavereiden ja perheen kanssa. Mikko on vielä pari viikkoa lomalla, joten vielä se meidän normi arki ei ole alkanut. Toisaaltaan jo vähän odottaakin, että arki lähtee rullaamaan ja käyntiin.. mutta nautitaan nyt vielä tästä lomasta koko perheen voimin! Terkkuja! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *