sporttia

yleinenTags:

Moi! Oon pikku hiljaa alkanut herätellä kroppaa synnytyksen jälkeen ja ai vitsit miten kivat treenivaatteet piristää mieltä. Sain nämä vaatteet raskausaikana ja kaiholla niitä silloin hypistelin. Nyt kevät on lähempänä kuin osaan edes ajatella ja pian pääsen lenkkeilemään (vielä näillä kuteilla ei tuolla pakkasessa kyllä tarkene). Toistaiseksi keskityn ryhdin hakemiseen ja lantiopohjalihaksiin. Pelkästään synnytys ja raskauden loppuminen kohensi mun oloa todella paljon, mutta vielä on matkaa hyvään ja vahvaan oloon. Kaksi pientä tyttöä nimittäin tarttee mua leikeissään ja haluan jaksaa mahdollisimman hyvin arjessa. Haluaisin myös aloittaa siskoni koripallojoukkueessa keväällä ja täytyy vähän kohentaa kuntoa ennen sitä. 😀

Oon kulkenut viime päivät kotona urheiluvaatteissa, koska ne tuntuu kivan ryhdikkäältä päällä ja niissä on helppo liikkua. Tänään nähdään perheen kesken isolla porukalla ja suunnataan burgereille. Parasta!

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vaatteet ja kengät/ adidas/ saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Tiina 20.01.2016

  Kivaa päivää! <3

  Vastaa
 2. Mimmi 20.01.2016

  Aivan ihana ja pirteä takki! Ihan on kantajansa näkönen! 🙂 ootko tehnyt tukalles jotain vai näyttääkö se muuten vaan tosi tummalta? 🙂 kivaa loppuviikkoa teille <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.01.2016

   Kiitti 🙂 Se on mun oma väri mikä on kasvanut nyt pitkään.. näyttää vaan tummalta kun on kiinni ja muutama päivä edellisestä pesusta 😀 Kivaa viikonloppua sinne myös<3

   Vastaa
 3. essi 20.01.2016

  Olet kyllä hyvin palautunut raskaudesta näin ulkoisesti! Ja aivan ihanan väriset hiukset sinulla. Itselläkin oman värin kasvatusprojekti meneillään, mutta tuntuu että hiukset ei kasva ollenkaan näin talviaikaan 🙁 Ja sen verran mitä kesällä kasvaa, niin syksyllä saa leikata pois saman pätkän latvasta kun aurinko haperoittaa ne rumaksi. Syötkö jotain hiusten kasvuun vaikuttavaa vitamiinilisää tms?

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.01.2016

   Kiitti 🙂
   Joo, sama homma täällä.. hitsit, miten se kasvattaminen onkaan niin vaikeeta! Oon syöny semmosta biotiinia mitä saa syödä raskaus ja imetysaikana.. Mutta varmaan imetyksen jälkeen sitten mietin jotain muitakin lisä hommia 🙂

   Vastaa
 4. Sonja 22.01.2016

  Ihanat noi vaatteet, varsinkin housut!! 🙂

  Haluisin kysyä ja tietää, mietin salkkarinäyttelijöiden vaatteita. Valitsetteko itse kuvauksiin vaatteet vai onko teille valittu ns tyylit? Mietin mm. 22.1 jaksoa missä sulla on sellanen villakangastakin tyylinen takki, että onko se sun oma? 🙂 Btw, katotko salkkareita telkusta, miltä tuntuu nähä ittensä siellä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.01.2016

   Kiitos 🙂 Puvustajat valitsevat meidän kaikki vaatteet, ei ole omia. 🙂

   Vastaa