1. Feb

yleinenTags:

Moikka! Tajusin tossa yks päivä, että mulla on nykyään aina hiukset kiinni. Haluan kasvattaa pitkät kutrit (..jos nyt joltain on mennyt ohi :D), vaikka hiukset ovat nykyään lähinnä tiellä. Tykkään kihartaa ja suoristaa hiuksia, mutta muksujen kanssa on vaan niin kätevää kun ne ovat poissa tieltä. Varmaan tästä syystä moni päätykin leikkaamaan lasten myötä lyhyemmän hiusmallin. Minä en missään nimessä ole luopumassa pitkistä hiuksista, vaikkakin kaipailisin vähän uusia ideoita hiustenlaittoon. Voisin hyvin pitää ”sotkunutturaa” tai ponnaria vaikka joka päivä, mutta ne alkavat aina ikävästi painamaan päässä. Mulla on myös keskellä takaraivoa pyörre ja luulen, että sekin vaikuttaa siihen särkyyn minkä monet kampaukset aiheuttaa. Letit ovat tästä syystä tosi käteviä ja niitä väkertelenkin usein aika paljon. Voisin tänään etsiä vinkkejä hiusten kiinnipitoon ja jakaa teille niistä parhaimmat! 🙂 Tykkäättekö te väkertää tukkaa, vai meettekö jollain samalla kampauksella usein?

Mä laitoin eilen kaksi ranskanlettiä saunan+hiustenpesun päätteeksi päähän ja kohta olisi aika avata ne. Saas nähdä mikä kiharapehko paljastuu. 😀 Kivaa päivää teille! <3Sara

ps. helmikuu!! hurjaa vauhtia kevättä kohti!

P1310093_Fotor_Collage

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Kiti 01.02.2016

  Moi.

  Kuulostaa tutulta.. Hiukset myös aina kiinni jollain sotkunutturalla. Helpompaa niin, etenkin vauvan kanssa.
  Missä vaiheessa päivää yleensä bloggaat ja miten otat kuvat? 🙂
  Mukavaa maanantaita teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.02.2016

   Totta! 🙂
   Bloggaan kun tytöt nukkuu.. ja kuvia otetaan vähän milloin sattuu 😀 Kivaa päivää myös sinne!

   Vastaa
 2. Mimmi 01.02.2016

  Täällä sama homma, hiukset on vaan tiellä kotona lasten kanssa. Lumi myös tykkää repiä jos oon erehtyny hiukset auki jättään 😀 täällä mennään kaks normilettiä/ranskanlettiä, ponnari tai sykerönuttura triolla 😀 ammattitaitoakin ois hiustenlaitosta, jotenkin vaan innostus ei riitä kotona oman tukan laittoon yhtään. Ja vajaa nelisen vuotta kotona ja pois työelämästä on ehkä vähän vieny noita kampausasioitakin muistista 😀 mutta tykkään kyllä sitten aina laittaa tukkaa kun johonkin on menossa, tosin sillonkin tulee nykyään suosittua nopeita vaihtoehtoja. Joten tännekin vinkit helpoista arkikampauksista kelpais! 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.02.2016

   Joo täälläkin hiuksia tykätään repiä 😀 Kyllä se helppous vaan jesaa kotihommissa! Ihanaa viikkoa teille 🙂

   Vastaa
 3. Vieras 02.02.2016

  Sama juttu. Hiukset aina vaan nopeasti ponnarilla tai sotkunutturalla ja päänahka hellänä aina iltaisin.
  En vaan osaa letittää omaa tukkaa! Kovasti aina yritän, mutta enhän minä niistä siistejä lettejä saa 🙁
  Arkikampausvinkit ois jees! Semmoset ohjeet vielä, et hölmömpiki tajuaa 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.02.2016

   joo, ärsyttävää se päänahkan hellyys :/ juu.. mä yritän väsää jonku kivan postauksen! 🙂 Kivaa viikkoa!

   Vastaa
 4. taskuapinat 03.02.2016

  Moikka!
  Itelläni aina otsatukka pinneillä ylhäällä kiinni ja ponnari päässä…
  Tylsä yhdistelmä mutta noa ja helppo lasten kanssa.

  Vastaa
 5. Kurre 06.02.2016

  Moikka! Mulla on myös takaraivossa kaksi pyörrettä ja mietin itsekin, että ne varmaan tekee sen miks särkee takaraivoon jos paljon pitää hiuksia kiinni. Joskus en voi laittaa edes lettiä, kun tuntuu että hiukset painaa. Ja ne on vielä niin ohkaset.
  Tuosta pyörteestä johtuen takaraivolla on kaksi kaljua kohtaa jota häpeen 😀 (vaikka ei pitäisi) siks usein tupeeraan niitä vaikka ei teekään hyvää hiuksille. Mulla on myös korkea/iso otsa jota häpesin yläasteelta lähtien kun siitä huomauteltiin. Sillon aloinkin laittaan aina sivuotsiksen jotta se vähän peittäisi sitä. Sivuotsis mulla on edelleen vuosien jälkeenkin, mutta en enää häpee sitä niin. Ihana huomata, että on muitakin samanlaisia ja blogiasi lukiessa huokuu sinusta miten oot niin aito ja sinut itsesi kanssa. 🙂 Joku kenestä ottaa mallia! Toivon kaikkea hyvää ja paljon onnea perheellenne! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.02.2016

   kuulostaa tutulta toi tukka tilanne.. ja heei mulla on iso otsa myös! se oli inhottavaa kun yläasteella ”haukuttiin” ja tuli tietoiseksi siitä.. mutta sitten jossain vaiheessa tajusin, että se on monien mielestä myös tosi kaunis ja monilla malleilla on korkeat otsat 🙂 persoonallista!
   Älä häpeä mitään, oot kaunis oma itsesi.. se on viehättävää!
   Kaikkea hyvää myös sinne <33

   Vastaa