kukkia x 25

yleinenTags:

Moi! Meillä on kotona ristiäisten jäljiltä joka paikka täynnä kukkia. Pitäisi kyllä muistaa ostaa useammin leikkokukkia, sen verran ne piristävät ja kaunistavat kotia. Tänään juhlitaan mun 25vee synttäreitä. En ole koskaan ollut synttäreiden juhlija ja en oikein tykkää järkätä itselleni mitään isoja juhlia. Täytyy myöntää, että vasta vietetyt ristiäiset ja 2vee synttärit kiinnostavat paljon enemmän kuin oma synttäripäivä. Tänään on kuitenkin kiva päivä tiedossa, kun meen siskojen+perheen kanssa syömään ja nauttimaan ”vapaasta” illasta. Aamu ja aamupäivä vietetään pitkän kaavan mukaan perheen kesken. Muutaman täydellisen paketin olen saanut avata, vaikkakin yritin terottaa etten tarvitse/halua mitään.

Kiitollisuus.. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 kommenttia

 1. Annukka 05.03.2016

  Ihanaa syntymäpäivää!! <3

  Vastaa
 2. Nenne 05.03.2016

  Hyvää syntymäpäivää!
  Jään aina välillä tuijottamaan kirjoitusvirheitä, varsinkin jos ne ovat toistuvia. Nyt tässä poistauksessa ”synttäreiden juhlia” pitäisi olla juhlija, sillä viitataan tekijään. Myös yhdyssanavirheitä esiintyy silloin tällöin, ei onneksi nyt. Mielestäni on tärkeää, että teksti on kirjoitettu oikein, sillä silloin teksti on miellyttävämpää lukea 🙂

  Hyvää kevättä sinne!

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.03.2016

   ymmärrän.. :/ tämä on kyllä huono homma, kun kirjotan niin ajatuksen virtaa.. Luulen, että täydellisesti ja kieliopillisesti oikein en tule varmaan koskaan kirjoittamaan 😀
   Kiitos samoin <3

   Vastaa
 3. Mimmi 05.03.2016

  Paljon onnea! ?? ja mukavaa vapaata tyttöjen iltaa! ?

  Vastaa
 4. Mimmi 05.03.2016

  Ja mun täytyy nyt kommentoida tota kirjotusvirhe asiaa josta usea lukija huomauttaa.. mua ei itseeni häiritse millään tapaa onko yhdyssanat kirjotettu yhteen vai erikseen ja onko joku sana kirjoitettu oikein. koska itsekin kirjotan mitä päähäni tulee, sen enempää miettimättä onko se kieliopillisesti oikein. Ja noi kirjoitusvirheet tekstissä huomioin vasta siinä kohtaa kun luen jonkun niistä kommentoineen. Halusin vaan tuoda esille, että kaikkien silmään nuo virheet ei hyppää ja omasta mielestäni teksti on selvää ja helposti luettavaa 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.03.2016

   Onpa kiva kuulla! itse olen samanlainen lukija, että ei virheet haittaa.. myös kirjoittajana kirjoitan vain ajatuksen virtaa ja en jaksa käyttää aikaa siihen, että teksti olisi kieleiopillisesti täydellistä. Tietty yhdyssanat ovat sellaisia, että ne yritän jatkossa saada paremmin kirjoitettua 😀
   Ihanaa päivää<3

   Vastaa
 5. niina 05.03.2016

  Oikein hyvää syntymäpäivää! 🙂 -lukija niina

  Vastaa
 6. Jansku 05.03.2016

  Onnea Sara! 🙂

  Vastaa
 7. Marianna 05.03.2016

  Synttärionnittelut 🙂

  Vastaa
 8. Niina 05.03.2016

  Hyvää syntymäpäivää Sara! (:

  Vastaa
 9. Katrianna 05.03.2016

  Ihanaa syntymäpäivää ja viikonloppua 🙂

  Vastaa
 10. ester 06.03.2016

  Joo hei nii mullakin on tänään ollut hyvä päivä ja kiva että sulla menee hyvin❤️ Onnea vielä kovasti nuorelle naiselle Saralle!??

  Vastaa
 11. Ruut 06.03.2016

  sun blogi/nettisivu on loistava ? ite oon vasta 12 mut on tosi mielenkiintosta lukee näitä koska kirjotat niin hyvin ja lyhyesti. oon pian varmaan jo kahlannu kaikki postaukset läpi ☺ hyvää syntymäpäivää !!

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.03.2016

   Oi miten kiva kuulla 🙂 Kivaa jos viihdyt blogissani!!! <3 ja kiitos!

   Vastaa