kevättä kohti

yleinenTags:

Heippa! Oon niin iloinen mun uusista hiuksista!!! Menin laittamaan viikko sitten latvoihini ”frozen mocha” sävyttävää hoitoainetta ja lopputulos ei ollut mun kohdalla yhtään ”frozen” vaan punainen.. Onneksi satuin saamaan Tytiltä peruutusajan ja nyt mulla on viiihdoin sellaiset hiukset mistä oon aina vaan haaveillut. (..tai no melkein 😀 vielä se 15cm pituutta, kiitos!) Hiukset alkaa varmasti voimaan paremmin, kun en enää värjää/käsittele niitä säännöllisesti. Hyvä juttu on, että hiukset eivät kuitenkaan kärsineet tästä mun sävytys operaatiosta ja niistä ei jouduttu leikkaamaan pituutta ollenkaan pois. Vain huonot päät napsastiin kasvun tieltä. Nyt omaa väriä löytyy noin 10-15cm tyvestä ja loppu on sävytetty sen mukaan. Ihanan luonnolliset ja sopivan ”kylmät” mun makuun. Tytti ymmärsi juuri millaiset hiukset haluan ja onnistui toteuttamaan sen. 🙂

Keväässä parasta on se, että tarkenee silkkihousuissa ja voi käyttää kivoja nilkkureita ilman liukastelua/jäätymistä. AURINKO mistä ollaan saatu nauttia viikonloppuna on niin mahtava! Odottelen vaan, että mihin tää viikko etenee sen suhteen.. mahtaisko päästä pihalle löhöilemään 🙂

Tänään tärkeinpänä vietetään Matildan nimipäivää ja vietetään aikaa yhdessä. Mukavaa alkanutta viikkoa! <3Sara

ps. täällä Beatin sivut, voin suositella!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Pia paivi keranen 14.03.2016

  Moi. Ihania sun asu ja sisustuskuvat ja jutut. ?

  Vastaa
 2. Tiina 14.03.2016

  Hyvää nimipäivää Matildalle! 🙂 <3

  Vastaa
 3. Laura 14.03.2016

  Tosi hyvä toi sun uus tukka, sävy just eikä melkein! Innostuin muuten tilailemaan muutamat julisteet sun postauksen innoittamana 🙂

  Vastaa
 4. jen 14.03.2016

  Ootpa kauniina! Mistä nuo housut muuten on?

  Vastaa
 5. ester 14.03.2016

  Oot kyllä tosi kaunis ja sun hymy on tosi kiva❤️ Mä niin ihailen sun positiivisuutta ja hei hyvää maanantaita!??

  Vastaa
 6. Katrianna 14.03.2016

  Paljon onnea Matildalle<3

  Vastaa