kaulakoru

yleinenTags:

Moikka! Muutamat teistä ovat kyselleet kaulakorusta joka on roikkunut viime aikoina lähes koko ajan kaulassani. Sain sen Mikolta synttärilahjaksi ja se on Pernille Corydon kaulakoru. Olin vinkkaillut, että jos kyseiseltä merkiltä koruja hommaa niin metsään ei voi mennä. Tykkään heidän kaikista koruista. Joskus aikaisemmin kirjoittelinkin täällä, että oon heittänyt ison osan halpis- ja nikkelikoruista pois koska ne ovat jääneet kokonaan käyttämättä.

Tämä kaulakoru on jumittunut kaulaan ja ollut siinä siitä asti kun sain sen. Niin kevyt ja siro, että ei nukkuessa häiritse ja en oikeastaan huomaa sitä. Välillä tulee säädettyä korun pituutta vähän sen mukaan millainen paita on päällä.

Pikkuhiljaa korut alkavat palaamaan iholleni lasten saannin jälkeen. Tällä hetkellä vakkari koruihin kuuluu kihla+vihkisormus, kaksi käsikorua (molemmissa lastennimet ja syntymäpäivä laatassa, äitini ostanut tytöille ja mä oon ottanut käyttöön) ja kaulakoru. Sekoitan rohkeasti valkokultaa, kultaa ja ruusukultaa, sillä se ei häiritse silmääni.

Ihanaa viikonloppua! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Anni 22.04.2016

  Ei liity postaukseen, mutta haluatko kertoa mistä tuo ihana Kukkapaita on mikä näkyi sun ig:ssä pari päivää sitten? 🙂

  Kiitos kivasta blogista!:)

  Vastaa
 2. ester 22.04.2016

  Tuo pallo koru on kyllä hieno.❤️

  Vastaa
 3. Niinu 23.04.2016

  Toi kaulakoru on tosi kaunis <3 🙂 Jossain sun kuvissa ihastellut sitä 🙂

  Vastaa