äitienpäivä ja uusi viikko

yleinenTags:

Heippa! Viikonloppuna juhlittiin äitienpäivää ja mulle valikoitui päälle rennot farkkushortsit ja silkkipaita. Oikein rytinällä ollaan päästy käyttämään kesävaatteita. Tuntuu, että luontokin on ihan muutamissa päivässä muuttunut vihreäksi ja kukoistavaksi.

Oon muutaman kerran pitänyt nutturakampausta mikä koostuu kahdesta pallosta pään päällä. Kampaus on mielestäni mukavan leikkisä ja hiukset pysyy helposti pois tieltä muksujen kanssa touhutessa. Näitä nutturoita näkee nyt joka puolella ja olen itsekkin kieltämättä ihastunut tähän kampaustyyliin. En kuitenkaan osaa yhdistää kampausta kaikkiin vaatteisiini tai tilanteisiin. Tiettyä lapsekkuutta se vaatii! Mitä mieltä ootte kampauksesta?

Täällä oltiin aamulla puistossa ja nyt molemmat tytöt nukkuu.. Mulla edessä kasa lehtiä jotka sain eilen äidiltäni mukaan. Äitienpäivä oli täynnä kiitollisuutta, naurua, haleja ja iloa. Yritin eilen miettiä mitä kirjottaisin intagramkuvaan äitiydestä, lapsistani ja omasta äidistäni. En vaan yksinkertaisesti osaa tiivistää sitä kaikkea rakkauden määrää yhteen/muutamaan lauseeseen. Niinpä oli helpompi käyttää emojeita. 😀

Aurinkoista viikkoa! <3Sara

silkkipaita-forever21, alustoppi-victorias secret, farkut-american apparel, tossut-hm, koru/saatu- By Pinja

Collage_Fotor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Mimmi 09.05.2016

  Oon samaa mieltä kampauksesta, että vaatii ehkä tietynlaista lapsekkuutta vaatetuksessa, että ei välttämättä ihan mihinkään konservatiivisempaan tyyliin sopis 🙂 sopii just farkkushortsien tai esim lappufarkkushortsien, shortsiasun, lyhyen hameen yms kanssa 🙂 ootko sä oikeesti jo noin paljon ruskettunut vai ootko käynyt jossain rusketuksessa??! Mun mielestä sun instakuva kiteytti sellasenaan (ilman emojeitakin) kaikki ne äitiyden tunteet yhteen <3 ja teijän tytöt oli ihan hirmu sulosia kuvassa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.05.2016

   samaa mieltä 🙂
   heh, joo oon ruskettunu! oon kyllä käyttänyt ahkerasti aurinkorasvaa, että en vaan pala. Tulee oltua ulkona joka päivä niin monta tuntia, että olis ihme jos ei näkyisi rusketuksena 🙂
   ja kiiiiitos <3

   Vastaa
 2. Sonja 09.05.2016

  Mistä oot ostanut sellaset nätit kuviolliset mukit? Näkyy mm. tämän päivän instagram kuvassa, niin kivat!

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.05.2016

   ollaan saatu ne lahjaksi 🙂 mutta ne on ostettu indiskasta! super kätevät kyllä kun ovat niin ihanan isot 🙂

   Vastaa
 3. Paprika 09.05.2016

  Äitiys on kyllä ainakin miun elämän paras juttu <3 Oot ihanan pirteän näköinen taas kuvissa!

  Vastaa
 4. ester 10.05.2016

  Oot kyllä tosi nätti ja tykkään tosta sun asusta etenkin kivan värinen paita ja korukin ihan ok.:)

  Vastaa