Viikonlopun kuulumiset

yleinenTags:

Moi! Nyt on sellainen spessu-viikonloppu takana että oksat pois. Matilda oli lauantaina isovanhemmilla yökylässä ja eilinen vietettiin Linnanmäellä perheeni kanssa. Matildan riemu oli niin aitoa kun hän pääsi karuselliin, junaan jne. Ihan eri meininki tänä vuonna jos vertaa viime vuoteen.

Otan kyllä edelleen kaiken irti tyttöjen pukeutumisesta. Rakastan etsiä ja ostaa heille vaatteita. En todellakaan ole tuhlari tyttöjen vaatteiden suhteen, vaan tykkään hyvistä löydöistä ja alennusmyynneistä. (Pakko muuten vinkata, että Mangossa on alkanut alet ja siellä löytyy 3-14v lastenvaatteita.. suht edullisia ja tosi kivoja 🙂 tilaus netistä on myös äärimmäisen helppo ja sivut muutenkin toimii mun makuun juuri täydellisesti. Ne on niitä pieniä isoja juttuja). Kampauksia tykkään myös väsäillä Matildalle, mutta ne tuppaavat levähtämään suht nopeasti.. Kuten näissä kuvissa, kun Matilda oli juuri istunut autonpenkkiä vasten.

Tämä viikko on aika auki suunnitelmien osalta ja yritetään tänään miettiä mitä kaikkea olisi kiva tehdä. Monesti aamut menevät niin nopeasti jos vasta silloin aloittaa sumplimisen kyseisen päivän osalta. Lounas- ja päikkäriaika tulee niin nopeaa, että mieluusti puuhaisi aamupäivisin jotain kivaa. Kesällä toisaaltaan unet venyy ja jää nukumatta/nukutaan rattaissa sekä lounaat vaihtuu välipaloihin.. Tämä ei ole onneksi vakavaa. 🙂 Ihanaa alkanutta viikkoa! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Pautsi 13.06.2016

  Ihana asu Matildalla! Näinkin teidät eilen lintsillä ja olisin niin kovasti halunnut moikata ja kiittää tästä kivasta blogista, mutta jotenkin sitä vaan ujous yllätti 😀 Matilda istui hevoskärryissä meidän tytön vieressä siinä sisääntuloporttien lähellä ja tytöillä näytti olevan hauskaa keskenään. 🙂 Ihanaa kesää teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.06.2016

   Voi, hei mä muistat teidät!! Aivan ihanan nätit pikku tytöt sulla ja niin kauniit vaatteet 🙂 Matilda ihaili teijän tyttöjä ihan selkeesti ja olisi mieluusti jäänyt leikkimään 🙂
   Kaikkea hyvää teille ja aurinkoista kesää!!ps. ens kerralla tuu moikkaa!!!

   Vastaa
 2. Niinu 13.06.2016

  Voii miten suloinen ja tyylikäs neiti <3 Tulee aina mieleen sinä! 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.06.2016

   hehee, joo se on aika samannäköinen kun minä lapsena 🙂
   Kiitti <3

   Vastaa
 3. taskuapinat 13.06.2016

  Matilda vois tulla opettaa Jannikalle kuinka ollaan paikoilla kun äiti letittää/ laittaa hiukset kiinni. 😀
  Aivan ihana tyttö ♡
  Kiitti Mango vinkistä, pitääkin käydä kurkkaamassa. Ite kanssa rakastan lasten vaatteiden ostelua, kohtuudella tietenkin 🙂
  Ihanaa viikkoa teille, nyt on taad aurinkoa ja lämpöä luvattu 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.06.2016

   hahahaa, täälläkin kyllä lahjotaan armottomasti joinain päivinä kun tyttöä ei voisi vähempää kiinnostaa 🙂 puhelimen kuvat on tässä kohtaa paras kikka 😀

   Joo sama homma täällä, että kohtuudella mennään 🙂

   Ihanaa viikkoa sinne myös <3 ja terkkuja pienille!!

   Vastaa
 4. ester 13.06.2016

  Voikun kuulostaa kivalta teidän suunnitelmat Sara ja hyvää viikkoa sulle!:)

  Vastaa
 5. ester 13.06.2016

  Ootko muuten enemmän rento vai tiukka ihminen Sara tuli muuten vain mieleen kysyä?

  Vastaa
 6. Kaisu 13.06.2016

  Onpa tyylikäs pieni neiti 🙂 Loma/kesä on kyllä ihanaa kun voi vähän joustaa aikatauluista ja unohtaa arjen velvoitteet. Itselleni luksusta ovat ne päivät kun ei tarvitse laittaa herätyskelloa soimaan ja voi nauttia aamupalaa vaikka 2 tuntia jos siltä tuntuu ? Ja mielestäni lapsetkin nauttivat sellaisista pienistä muutoksista, joita kiireettömyys ja aikatauluttomuus päiviin tuo.

  Vastaa
 7. Jenna 13.06.2016

  Ihana tyyli lyyli 😀 mäkin tykkään panostaan tytön pukeutumiseen ja mä niiiiiin rakastan kiertää kirppiksiä ja alennusmyynneissä;) meillä myös laitetaan hiuskia lähes joka päivä kiinni kun maryamilla on semmonen käkkärä pää kun isältään perintyt ( isä afrikasta kotoisin) niin on pakko pitää kiinni koska muuten on niin takussa ettei saa selvitettyy ihan hetkessä 😀 matilda kyllä muistuttaa sua tosi paljon <3 kyllä teillä on kauniit lapset <3 me oltiin kanssa linnanmäellä muutama viikko sitten ja musta tuntuu että mä olin enemmän innoissaan mitä maryam. Suunnataan uudelleen lintsille 18 päivä kun titi nallet esiintyy ja täällä ollaan kova titi fani. Onneksi ilmojen pitäis alkaa lämpiämään niin pääseee laittaa ihania kesämekkoja tytölle<3 Voikaa hyvin !!! Nauttikaa kesälomasta

  Vastaa
 8. 2 13.06.2016

  Hehee mekin nähtiin teidät ja niin ois mieli tehny tulla moikkaamaan, mutta en sit viittiny tulla häiriimään 😀 meijän poitsu olis varmaan matildaan(kin) ihastunut, eikä ihan heti ois suostunu lähtee 😀 (naistenmies, aina tyttöjen perässä juoksemassa ja kädestä pitämässä 😀 )

  Vastaa
 9. Mimmi 14.06.2016

  Mä en ollut vielä jirin kohdalla niin kova vaatehamstraaja enkä ihan älyttömästi ostellut (vaikka jonkin verran tietty tuli osteltua).. Mutta nyt lumin kohdalla musta on tullut ihan kamala haalimaan vaatteita alennuksesta, kirppikseltä ja h&m:ltä (juurikin edullisuuden takia ja siellä on todella nättejä lasten vaatteita) ja tuntuu että vaatteita on iiiiihan liikaa kaapissa 😀 pienten tyttöjen vaatteet on vaan niin ihania! Tykkään käyttää aikaa lumin päivän asun valitsemiseen ja tykkään pukea tyttöä kauniisiin ja tyttömäisiin vaatteisiin 🙂 jirin pukeutumiseen kun ei saa kauheesti enää puuttua, hän kun valitsis itse vaatteensa kaapista ja useimmiten vetääkin pelipaidassa ja shortseissa 😀 futissukat, nappikset, säbäkengät ym varusteet pitää tietty myös aina olla peliasuun sopivat 😀 vaikka ei pelais kun hetken aikaa vaan..

  Vastaa