hello monday

yleinen

Mooi! Meidän perheellä on vielä muutama viikko lomaa, kunnes mä jatkan tyttöjen kanssa kotona ja Mikko palaa töihin. Tuntuu niin hurjalta miten kesä viuhahtaa ohi, vaikka ollaanhan sitä jo tehty kaikenlaista. Onneksi kesää ja lämpimiä päiviä on vielä toivottavasti paljon jäljellä.

Olin eilen viettämässä iltaa kaupungilla siskoni kanssa ja nukuin aamua pitkään. Iltapäivällä meille tulee perhettä tekemään pizzoja ja viettämään terassipäivää. Laitetaan M:ille allas pihalle ja nautitaan lämmöstä. Ihanaa rentoilua eilisen riennon jälkeen. Voisin kuvailla teille pizzan valmistusta, kun ohje on ehtinyt hioontua sitä mukaa kun pizzoja ollaan valmistettu.

Ihanaa uutta viikkoa, aurinkoa ja iloa! <3Sara

ps. oon niin ihastunut playsuitteihin, ne on yllättävän käytännöllisiä lasten kanssa.. Hame kun saattaa helposti hulmuta korviin. 😀 Nämä kuvat on reilun viikon takaa, kun oltiin menossa 30.v juhlille. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(playsyuit/NA-KD/saatu, kengät/NA-KD/saatu, kello/DanielWellington/saatu)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

24 kommenttia

 1. Maijjjaa 25.07.2016

  Moikka! Uudet sivut näyttävät todella hyviltä. Mutta sellainen parannusehdotus, että pystyisi blogikirjoituksesta suoraan siirtymään edelliseen ja seuravaan postaukseen. Ärsyttää varsinkin mobiililla edestakaisin meneminen.. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.07.2016

   Kiitos 🙂 jooooo siis ehdottomasti täytyy saada next-previous.. se oli ihan ekoja juttuja minkä bongasin! Toivotaab että saatais pian 🙂 Kiitos viestistä <3

   Vastaa
 2. MIMMI 25.07.2016

  Sulle kyllä sopiikin noi playsuitit tosi hyvin! 🙂 mäkin tykkäisin muuten mut ärsyttää vaan koko asun riisuminen aina vessakäynnin yhteydessä 😀 yhdyn myös edelliseen kommenttiin, että uudistetuissa sivuissa edellisten ja seuraavien postauksien lukiminen puhelimella on hieman hankalaa. Ja sivut latautuu aika hitaasti puhelinversiolla. Muuten kyllä kivat nää uudet sivut! 🙂 teillä vielä onneks muutama viikko aikaa touhuta yhdessä kaikkea <3 meillä oli toi yks ainut viikko vaan tänä kesänä ja meni kyllä niiiiin hujauksessa! Mutta oli kyllä kiva kun oli melkein koko lomaks ohjelmaa ja ehti tekeen yhdessä kaikkia kivoja juttuja, mitä ei välttämättä tulis sitten ihan vaan viikonloppuisin tehtyä. Lapsetkin nautti reissusta ja automatkakin meni (yllättävästi?!) niin hienosti, että varmasti tehdään pidempiäkin automatkoja useemminkin 🙂 mutta kyllä nyt on vaan niin ihana olla taas pitkästä aikaa kotona, vaikka reissussa ihanaa olikin.. torstaina sit taas reissuun 😀 tosin tällä kertaa lähden neidin kanssa kahdestaan ja ollaan vaan yksi yö ystävän luona espoossa <3 kivaa viikkoa teille, toivotaan että ois lämmin ja aurinkoinen viikko edessä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.07.2016

   TOtta muuten toi riisuminen 😀

   Jooo siis aivan ehdottomasti täytyy saada next-previous 🙂 ja joo hei kysäsen myös tuosta lataushommasta että voisiko sille tehdä jotain 🙂 Kiitos kun kerroit mietteitä <3

   kuulostaa että teidän loma on mennyt nappiin, mahtavaa!! Ihanaa että ootte nauttineet <3 ja vitsit miten kivalta kuulostaa sun ja pikku neidin suunnitelmat.. varmasti pikkunen on innoissaan kun saa laatuaikaa ja myös äiti 😉
   ja tänne espooseen on luvattu vielä mahtavia säitäkin 😉
   Voikaa hyvin <3

   Vastaa
 3. ester 25.07.2016

  Ootpa nätti noissa kuvissa:) tykkään paljon sun kuvista.Sara olet hyvä ihminen.

  Vastaa
 4. Johanna 25.07.2016

  Ihana outfitti!❤️ Ja tosi fresh tää blogin uus ulkoasu:)
  -Johanna☺️

  Vastaa
 5. Hantzu 25.07.2016

  Ompas ihania piristäviä kuvia tälle maanantai päivälle! <3
  mistä noi kengät ja mekko on ostettu?:) Ja paljon suunnilleen hintaa?

  Hyvää viikkoa! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.07.2016

   Kiitos <3
   Ne on NA-KD.com ihana kauppa! olisko kengät joku 80e ja playsuit 50e. 🙂

   Kivaa viikkoa!

   Vastaa
 6. Pia paivi 25.07.2016

  Moi. Ihana kesäinen asu. ? . mistä oot ostanut kullanväriset tatskat jotka sulla on instan sivulla?. On tosi ihanat. ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.07.2016

   KIITOS 🙂 ne on accessories kaupasta, on kyllä niin kivoja 🙂

   Vastaa
 7. kr 25.07.2016

  Koska palaat äitiyslomalta ja jatkatko vielä Salkkareissa?

  Vastaa
 8. kr 25.07.2016

  Nätti oot:) ja tosi positiivista, että vastailet fiksusti lukijoillesi.

  Vastaa
 9. Paprika 25.07.2016

  Siula on kyllä aina niin kiva tyyli, ihanat vaatteet taas! 🙂 Tää uusi ulkoasu on myös paljon selkeämpi kuin se vanha ja helpompi luettava, tosi kiva 🙂

  Vastaa
 10. Linnea 26.07.2016

  Kesä on menny tosi nopeesti meilläkin! 🙂 Meillä on taas toistenpäin, mä lähen töihin ja Niko (aviomieheni, 26v) jää kotiin hoitaa Liljaa.. Leevi ja Lilja menee päiväkotiin ?
  Lapset (1v 9kk Lotta, 3v Lilja ja 4,5v Leevi) on nauttinu ihan hirveesti tästä kesästä, lukuunottamatta sadepäiviä ? Se on niin ihanaa katseltavaa, kun isommat peuhaa pitkin pihaa ja pienimmän perässä pitää vielä kyllä kulkea, mutta ens kesällä annetaan ihan vapaasti kulkea pitkin oihaa.. Meillä siis on kakskerroksinen 190m2 omakotitalo tontti lähellä Lappeenrantaa, johon kuuluu tosi ison kokonen piha, joka ollaan sit aidattu ite (ihan lasten takia), Olkkari/keittiön ikkunasta näkee joka paikkaan pihaan, joka on tosi kätevää, jos lapset on kotona ja haluaa mennä pihalle niin voi päästää ihan hyvillä ja turvallisin mielin.. ?
  Ihanaa kesää teille ?
  #vieläonkesääjäljellä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.07.2016

   Voi miten kuulostaa täydelliseltä <3 ja miten kauniit nimet teidän lapsilla <3
   voikaa hyvin 🙂 ja tsemppiä töiden aloitukseen, varmasti kivaa vaihtelua 🙂

   Vastaa
 11. LOtta 27.07.2016

  Siis aivan ihana asu!! ?

  Vastaa
 12. Myy 30.07.2016

  Hei, vastaako noi kengät kokoaan sun mielestä? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.08.2016

   ne on kokoa pienemmät.. mulla normisti 37-38, niin nämä ovat ehdottomasti 37 🙂

   Vastaa