sushisushisushi

yleinenTags:

Moikka! Monesti herkuttelemme sushia take awayna niin, että lapset ovat juuri menneet nukkumaan. Matilda tosin tykkää sushista ja on aina innoissaan jos päätämme mennä sushille. Pikku kulinaristi. 😀 Veikkaan, että soijan suolaisuudella voi olla näppinsä pelissä!

Pitäisi ottaa projektiksi sushin valmistus kotona. Olisi ihanaa oppia tekemään tuoretta & herkullista sushia juuri niistä omista lemppari aineksista. Mä tykkään erityisesti avokadosta, lohesta, tuorejuustoista, erilaisista sipuleista ja majoneeseista. mmm nam! Pitäisköhän meillä olla tänään sushi-ilta kun tää postauksen kirjoittaminen saa aikaan valtameren mun suussa. 😀 No ehkä ei tänään, koska ollaan menossa äitini luokse syömään tortilloja porukalla.

Syöttekö te sushia? 🙂 Monilla taitaa olla viikossa yksi päivä milloin syödään sushia.. Olen kuullut ystäväpiiristäni sushi-sunnuntaista ja perjantain vakkari sushista.

Mulle tuli myös vahvasti mieleen viime vuosi, odotus ja se kuinka olin erityisen varovainen syödessä raakaa kalaa. Varmistin aina kalan tuoreuden jne. Hei ihanaa sunnuntaita! Huomenna alkaa ma-pe kestävä arkiruoka postaussarja, jee! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Mimmi 18.09.2016

  Häpeäkseni myönnän että en oo ikinä ees maistanu sushia ?? tosin ajatuskin raa’asta kalasta saa etomaan ? tykkään kyllä kovastikin kalasta, mutta kraavia tai edes kylmäsavustettua kalaa en pysty syömään. Kylmäsavustetussa inhottaa kalan koostumus, vaikka muuten maun puolesta uppoiskin ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2016

   Joo sushi on kyllä semmonen että se jakaa.. joko tykkää tai kammoksuu 😀 Kyllä mulla meni kana aikaa että löysin sen jujun siinä 🙂
   Mutta ehkä koklaat vaikka joskus jotain ei kalallista sushia 😉
   Ihanaa viikkoa teidän porukalle <3

   Vastaa
 2. Jasminpinjaemilia 18.09.2016

  Ahh sushi! Parasta!
  Rakastan sushia ylikaiken ja aina kun tehdään sushia sitä tuleekin vedettyä 2 kädellä? Toivottavasti en oon ainoo?? Paras on lohi sushi ja avakado!❤️ Terkkuja teille? På nähtiin sut kesän alussa kampissa koko perheen voimin mun kaverinkaa mut ei kehdattu tulla moikkaamaan!??❤️

  Vastaa
 3. Iitu 18.09.2016

  Sushi, aaah! Tykkään tosi paljon, mut tulee syötyä tosi harvoin! ?❤️

  Vastaa
 4. A 18.09.2016

  Meillä monesti kuuluu myös sushi-sunnuntai eli sushintai viikkoon ?Osataan poikaystävän kanssa molemmat valmistaa itse sushia ja yleensä syödäänkin itsetehtyä, tulee paljon halvemmaksi ja saa syödä niin paljon ku jaksaa!

  Se on just ihanaa ku monesti on aineksia kaapissa nii jos himo iskee arkenakin voi nopeastikki valmistaa pari rullaa 🙂 Koko ajan oon vaan kehittyny sushin teossa ja aina vaan tulee parempaa jälkeä!

  Mun vakkari rullaan mitä teen tulee katkaraputuorejuusto pohjalle, päälle maustettu riisi,paprikaa, porkkanaa,avokadoa, salaattia, surimia ja lohta ??Nam nyt tuli himo, valitettavasti oon todella tiukalla ruokavaliolla ärtyneen suolen vuoksi etten voi pariin kuukauteen syödä mitään herkkuja saatikaan sushia mutta sitten kun taas voin niin teen kyllä kunnon satsit haha!?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2016

   OI waude, mäki haluun 🙂 Tosi kiva kun osaatte tehdä itse ja vitsit että sun lemppari kuulostaa h y v ä l t ä 🙂
   Hei tsemppiä suoliongelmiin 🙂 niitä tuntuu olevan aika monella! Muutamat mun tutut on saanu apua fitline tuotteista..
   Ihanaa viikkoa <3

   Vastaa
 5. Laura 21.09.2016

  Sushi on ihan parasta! ? Söisin sitä useamminkin, mutta Lahdessa meillä ei ole varsinaista sushi paikkaa ? Lohi on aina hyvä valinta, mutta olen ihastunut myös raputäytteesern. ? Kotonakin on tullut muutaman kerran tehtyä ja kaikki on aina hävinnyt ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.09.2016

   naminami, joo totta hyvät sushi paikat on kiven alla, mutta mahtia jos osaat itsekkin tehdä 😉
   Ihanaa viikkoa <3

   Vastaa