k ä v e l y l l ä

yleinenTags:

Moikka! Oon pienestä tytöstä saakka käynyt kävelyillä perheeni kanssa. Vanhempani ottivat/halusivat meidät lapset aina mukaan ja niinpä ollaan talsittu monet 7km sunnuntaikävelyt mukana. Muistan, että tämä oli välillä tylsää ja yritettiin keksiä jotain ajanvietettä (esim. arvotuksia) vanhempien/sisarusten kanssa. Jälkeenpäin ajatellen olen todella kiitollinen siitä että kävelyllä käymisestä tuli rutiinia, normaalia ja jotain sellaista mitä oon halunnut vaalia aikuisenakin.

Käytiin pitkillä kävelyillä ennen lapsia ja nykyään pakataan tytöt rattaisiin ja rullaillaan heidän kanssa. Matilda on oppinut tosi hyvin istumisen paikoillaan ja sen että hän saa kävellä aina kun itse tahtoo/jaksaa. Kaikki vuodenajat ja säät ovat ihania kävelyille, koska ulkoilu itsessään piristää. Ehkä paras kävely on juuri jonkun löllökän päivän keskellä, kun ei ole muita suunnitelmia ja kävelyn päätteeksi mennään kotiin tekemään ruokaa, saunomaan tai muuten vain viettämään leppoista aikaa. Kävelyt myös puhdistaa ja en osaa edes kertoa kuinka monet lenkit ollaan aloitettu siitä että asiat ovat solmussa, työt painaa jne. Muutaman tunnin ulkoilun-, omien ajatusten läpikäynnin- ja juttelun jälkeen kaikki on selkeää ja usein mieli virkeä sekä innostunut.

Nyt kun tytöt ovat olleet kipeinä ollaan käyty muutamilla kävelyillä, niin että neidit ovat olleet pakattuna lämpimästi kyytiin. Melkein kaateksi käy kuinka mukavissa oltavissa sitä tytöt saa köllötellä ja katsella maailmaa. Toivottavasti saan vietyä tämän kävelyillä käymisen perinteen eteenpäin lapsilleni. Käyttekö te kävelyillä? Ihanaa viikonloppua, huomenna sisustushommaa tiedossa! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. SS 08.10.2016

  Mulla on ihan samat muistot omasta lapsuudesta! Olen yrittänyt saada miestäni mukaan kävelyille mutta ei innostu, ei ymmärrä rauhallisia lenkkejä. Sen mielestä pitäis juosta tai vähintään kävellä tosi reippaasti että siinä ois järkeä 😀 Asutaan tosi pienellä paikkakunnalla nykyään ja mua harmittaa kun täällä ei oo ihania maisemia mitä katsoa kävelyllä. Jos käydään reissussa kaupungeissa niin ihan parasta vaan kävellä ja katsella 🙂

  Vastaa
 2. Laura 08.10.2016

  Kyllä me tavataan joskus kun on aikaa yhdessä mennä lenkille tai kävelylle.. Mut yleensä aika menee asioiden hoitamiseen. Mut kyllä lapsen kanssa usein käyn kaksin lenkillä. Olis hauska kuulla noista sisarus rattaista,et miten päädyit just noihin,oliko vertailu kohtia tai top kolme vaihtoehtoa joista valitsit juuri nuo..Onko kätevät kaupunki käytössä,mahtuuko hyvin kulkemaan kaupungilla ovista?Miten kulkee lumessa /sohjossa..Eli pieni esittely olis kiva saada. 🙂 Ja ihanaa kun saitte asunnon myytyä <3.
  Olis kiva kuulla vähän teidän uusista kuvioista..
  Miten sä hoidat arjen,pakkaamisen ja bloggailun? Itse aloitin pakkaamisen jo heti ku ostettiin oma talo..Meillä oli se kuukausi aikaa muuttaa..Eli aloitin heti kuun alussa.Ja periaate pakkaa laatikko/ kaappi per päivä ja tuhoa kaikki ylimääräinen ja nii se suju itse asiassa tosi helposti ja stressittömästi. Taulut kannattaa viimeisenä ottaa seinältä 😉 näin ne ei pääse kaatuilee ja rikkoutuun kaiken muutto päivän hässäkän alle.
  Mukavaa kiipeää syksyn alkua..

  Vastaa
  • Laura 08.10.2016

   Tarkoitin kirpeää syksyn alkua 🙂

   Vastaa
 3. Niina 09.10.2016

  Ulkoilu piristää kyllä ja saa ajatukset selkenemään 🙂 Luonnossa kävely on niin rentouttavaa ja sitä pitäisi tehdä ehdottomasti enemmän! Upeita lenkkimaisemia teillä, kyllä tuolla kelpaisi ulkoilla! <3

  Vastaa