tilannekatsaus

baby, koti & sisustus, lapset, me

Moikka! Siirsin juuri kuvia puhelimelta ja ajattelin jakaa teille muutaman todellisen kuvan siitä miten täällä menee. Pahoittelut puhelimen ja pimeän tuottama laatu. Meillä on alkanut loppukiri muuton suhteen ja taas kerran voi todeta sen saman, että miten tätä tavaraa voikaan olla niin paljon? 😀 Onneksi ollaan saatu lähes kaikki tarvittavat myytyä ja vietyä kierrätykseen jne. Alla meidän tämän hetkisiä fiiliksiä. Mukavaa lumista torstaipäivää! <3Sara

Elsa-mekko on Matildan päällä koko ajan. Hän pitäisi sitä jatkuvasti ja kaikissa paikoissa, jos olisi hänestä kiinni. 😀 Aina yhtä iloinen innostus päällä, kun M saa mekon päälle.

Kynttilät palavat meillä joka päivä ja melkeinpä aamusta iltaan. Ne antavat ihanaa tunnelmaa ja rauhoittaa mieltä kiireen keskellä.

Sänky on edelleen olohuoneessa ja siinä on ollut kyllä ihana loikoilla tyttöjen kanssa pitkin päivää. Ihan hauskaa olla pidemmän aikaa ”retkellä” olohuoneessa. 🙂

Jokainen nurkka on täynnä muuttolaatikoita ja jotain epämääräistä…

collage_fotor87

Joulukalenteri odottaa avaamista ja joka päivä tutkitaan Matildan kanssa kuvan tonttuja. On se joulu ihmeellistä aikaa lapsille, kun he ovat niin häkeltyneitä. Myös postiin saapunut ”suuri lelukirja” on ollut kovassa käytössä ja M lukee sitä päivittäin. Muistan kyllä itsekkin miten leluvihkot oli ihan parasta lapsena!

Keinumaan piti eilen päästä, vaikka lunta oli älytön määrä eikä kukaan ollut sitä iltasella kolannut. Oli kyllä kiva reissu ja Matilda väsyi jo pelkästään lumessa tarpomisesta.

Magneetit on laitettu Mimosan iloksi jääkaapin oveen ja hän viihtyy niiden parissa yllättävän hyvin. Usein Matilda käy laittamassa ne niin korkealle ettei Mimosa yllä, mutta muuten ovat kyllä huippu keksintö. Varsinkin nyt kun kotona riittää itsellä puuhaa on hyvä jos lapset jaksavat leikkiä myös itsekseen.

Meikitön oon ollut nyt koko viikon… Lukuunottamatta Marja Hintikka Liven maanantai-iltaa. 😀 Noin muuten en ole jaksanut meikkailla ja iho on päässyt kunnolla hengittämään.

collage_fotor5644

Kukat tuovat iloa ja olenkin ostanut joka viikko uudet kukat. Tuntuu, että nautin niistä entistä enemmän nyt kiireen keskellä.. Sama juttu kynttilöiden suhteen. Vaikka kotona on muuttorumba käynnissä ja jonkun sortin kaaos, niin mulle on tosi tärkeetä pitää paikat puhtaina ja viihtyisinä.

Mimosa osaa syödä jo aika hyvin itse. Mikä on niin mahtava juttu! Kerkeen samalla siivota hieman keittiötä ja keskustella neitien kanssa touhun lomassa. Mimosa selkeästi myös tykkää siitä kun saa itse syödä. 🙂 Toissa päivänä saatiin enkka akselissa, kun Mimosa käveli viisi askelta putkeen ja hihkui onnesta!

Ulkovalot ovat olleet myös kovassa käytössä iltasella ja nyt suunnittelen jo tulevan kodin ulkovalaistusta.

Kalenteri + tehtävävihko on pöydällä 24h päivässä ja sieltä kurkkaan jatkuvasti missä mennään. Monta liikkuvaa osaa. Myytävää, ostettavaa, ilmotettavaa jne.. Täytyy kuitenkin myöntää, että tykkään tästä kaikesta muuttotouhusta tosi paljon. On ihanaa muuttaa ja on mahtavaa päästä käymään kaikki tavarat kunnolla läpi. Palkintona tästä kaikesta säädöstä on uusi ihana koti! <3

collage_fotor09209

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. Emma 10.11.2016

  http://www.kaksplus.fi/lapsi/lapsen-terveys/lapsi-kuolla-nieltyaan-magneetteja-selviytyminen-kiinni-tunneista-lue-koskettava-tositarina/ Pakko laittaa toi linkki. en itekkään aikaisemmin ajatellut kuinka vaarallsia voi noi magneetit olla :S kannattaa olla tarkkana! Sulla on kiva blogi 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2016

   Voiiiih :/ Kiitos linkistä!
   Joo meidän magneetit on kyllä niin isoja ettei missään nimessä mahdu suuhun.. Muutenkin Mimosa ei onneksi laita niitä suuhun ollenkaan.. Muistan että Matilda aikoinaan yritti niitä pureskella.. Hui, olipa inhottava tilanne tuossa artikkelissa.. Pitää kyllä aina muistaa olla tarkkana noiden muksujen kanssa <3

   Vastaa
 2. Martta 10.11.2016

  Moi! Teiltäkin löytyy partiolaisten adventtikalenteri! Itse just äsken Kävin hakemassa myyntiin lisää partiolaisille kalentereita.

  Vastaa
 3. Jutta 10.11.2016

  Hei! On mukava lukea näistä teidän muutto ja uuteen kotiin muuttojutuista. Mielenkiinnolla jo odotan sisustuspostauksia. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2016

   jee, niin mäkin 🙂 IHana kuulla että sielläkin odotellaan! Niitä on tulossa 🙂

   Vastaa
 4. Sanna 11.11.2016

  Moikka, tuli ihan yhtäkkiä mieleen tässä kuvassa, että onko teidän tytöillä ruskeat silmät kuin isällään vai siniset niin kuin sinulla? Ja onko tytöt paljon toistensa näköisiä, vai onko juuri toinen äidin näköinen ja toinen isän? Entäs luonteet? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2016

   Matilda on mun näköinen ja hänellä on vihreät silmät.. MImosalla on todella tummanruskeat silmät ja näyttää mikolta 😀 eli ihan eri näköiset tyttöset <3
   Luonteet menee aika samalla lailla, molemmat reippaita ja aktiivisia 😀 sekin meiltä molemmilta!
   Ihanaa viikkoa 🙂 <3

   Vastaa
 5. Frida 11.11.2016

  Mul on iha sama kalenteri ku sulla ☺?

  Vastaa
 6. Sarkkukai 11.11.2016

  Heippa! Pitkästä aikaa pääsin tänne kommentoimaan, arki ollut niin kiireistä viimeviikkoina että tulee aina vaan pikaisesti käytyä lukemassa päivitykset. Tänään vasta katsoin tallennuksesta tuon MHL jaksonkin missä olit. Tosi mielenkiintoista keskustelua, ja sä olit tosi luontevana ja nättinä. Oli kiva nähdä sua tv:ssä muutoinkin kuin roolin takana 🙂

  Mitä annatte Mimosalle itse syötäväksi? Tuntuu, että oma mielikuvitus kiireisen arjen keskellä on loppunut 😀 Ja monet ruuat (esim leipä, banaani) on semmoisia mitkä meidän poitsu tunkee suuhun isoina määrinä paloinakin, itseä hirvittää että joku kerta menee väärään kurkkuun oikein kunnolla :O

  Kivaa viikonloppua teidän perheelle! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2016

   KIITOS <3 IHanaa kun kommentoit!

   Hei voisin tehdä tuosta erillisen postauksen 🙂 Mutta makarooni on ainakin yksi semmonen hyvä mitä mimosa osaa syödä ja napsia itse lautaselta, lohi palat, ja livät kannikat, eli semmoiset kovat.. PIkku hiljaa oon uskaltanut antaa isompia määriä, mutta hei palaan tähän tällä viikolla 😉
   Kiitos, ja ihanaa viikkoa sinne :)<3

   Vastaa
 7. Heidi 11.11.2016

  Muakin kiinnostaisi tarkemmin Mimosan ruokailu! Ootteko kauan sormiruokailleet, miten aloititte ja mitä kaikkea Mimosa syö? Mulla on aivan sama haaste kun aiemmin kommentoineella että jännittää hulluna! Ja meidän poika ei lähtökohtaisesti tykkää noista isompien soseista (8+) koostumuksen takia… Entä sormiruokailiko myös Matilda aikoinaan?
  Tsemppiä muuttoon!

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2016

   Hei joo, mä palaan tarkemmin tähän asap tällä viikolla postauksen muodossa!! 🙂 Ihanaa viikkoa <3

   Vastaa
 8. Mimmi 13.11.2016

  Ihana pikku elsa siellä! ? meillä varmasti kans pidettäis jatkuvasti jos neidillä elsa mekko olis. on meinaan ihan järkyttävä frozen fani ? lauleskelee päivät ”taakse jäätä” ? toi keinuminen on muuten jännä miten se lapsia kiinnostais niin paljon talvellakin. Lumi kiukkuaa vähän väliä että haluais lähteä ulos keinumaan ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2016

   Haha, jep, en edes tajunnut mitä mekon hankinta tarkoittaa jokaiselle päivällä 😀 😀
   Ihana L U M I <3<3

   Vastaa