ystävyys

koti & sisustus, me, muoti, ootd

Moi! Tämä aika vuodesta on vaan ihanaa jos yrittää ottaa kuvia ja saada muutaman asukuvan. 😀 Bloggaajien työ vatii luovuutta tässä kohtaa. Onneksi lumi auttaa kovasti asiaa, kun maan ollessa valkoinen myös taivaalle heijastuu valoa.. Mutta missä se lumi nyt on?? Toisaaltaan tykkään tästä leudommasta säästä ja tyttöjen kanssa voidaan helpommin ulkoilla pitkiä aikoja.

Nämä kuvat nappasin muutama viikko takaperin kun olin menossa elokuviin ystäväni kanssa. Nyt on ollut kyllä aika kavereiden kanssa kortilla, kun kotihommat vie niin paljon aikaa&energiaa. Toisaaltaan tuntuu, että kaikilla kavereilla on omat kiireet ja kaikki ymmärtää hyvin toisten tilanteet. Monet ystävät voidaan onneksi pian kutsua uuteen kotiin juomaan glögiä ja viettämään aikaa. Kunhan saatais ensin paikat järjestykseen. Miten siinä menekään eritavalla aikaa kun 4 kertaa minuutissa komentaa jompaa kumpaa tytöistä. 😀 Sain muuten viikonloppuna puhelun mun yläaste-lukio vaiheen parhaalta ystävältä jonka kanssa ollaan asuttu jo pitkään kaukana toisistamme ja muutenkin elämät vieneet eri suuntaan. Silti aina kun puhutaan/nähdään jatketaan siitä mihin jäätiin. Olin niin iloinen puhelusta ja siitä, että vaikka ei joka päivä, viikko tai edes kuukausittain nähdä on toinen aina taustalla tukena ja ystävänä. Sellaiset suhteet missä ei lasketa tapaamisia ja ollaan aidosti iloisia sekä onnellisia toisen puolesta ovat niitä arvokkaimpia.

Nämä kuvat jäävät viimeisiksi edellisestä kodistamme ja nyt on uuden aika. Tuntuu aika hyvältä, vaikka normaalisti oon semmoinen fiilistelijä ja haikeus iskee joka kohdassa. Tällä kertaa taisin päästä vähemmällä.

Nyt mennään Matildan hiustenleikkuuseen.. ääk! Ensimmäinen kerta.. Palaan tästä pian! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia

 1. kaisa 23.11.2016

  oi aivan ihana asu <3 sopii nii hyvin kaikki yhtee ja toki sopii sulle täydellisesti. Onnea uutee kotii myös 🙂 tsemppiä sen laittoo !

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   KIITOS!! Tsemppiä tässä ollaankin tarvittu ;D Nyt jo voiton puolella!
   Hei ihanaa viikkoa <3

   Vastaa
 2. Laura 23.11.2016

  Mullakin on muutama tosi hyvä ystävä joihin välimatkaa 200-400km. Nähdään ehkä 1-2krt vuodessa, mut kaikki jatkuu aina siitä mihin jää..Usein kyl viestitellään.. Kavereita on muutama mut kyllä ne tosi ystävät on niitä jotka asuu harmi kyllä kauempana.. Itselläni on jopa 15 vanhempia ystäviä ja ne on kyllä rikkaus..Yks tosiystävä ihan lapsuudesta asti, yli20v tunnettu,tutustuttu joskus ennen ku mentiin kouluun,vois sanoa et on enemmän ehkä myös sisko..

  Vastaa
 3. ester 23.11.2016

  Nättinä 🙂 Hyviä jatkoja Saralle Tv:Ester.

  Vastaa
 4. kaisu 23.11.2016

  Hyvät ystävät on kyllä niin tärkeä juttu, ja aina se ei todellakaan vaadi säännöllisiä tapaamisia. Ja jos edellisestä tapaamisesta on enemmän aikaa, niin onpahan paljon juteltavaa 🙂 Onneksi ite osaa arvostaa hyviä ja luotettavia ystäviä, ja toivottavasti osaan edes vähän olla sellainen myös itse 🙂 Hauskaa keskiviikkoa sinne <3

  Vastaa
 5. Jade 23.11.2016

  Oih, tuo siun asu on ihana ja tollaset vaaleet värit sopii siulle tosi hyvin! <3
  Oot kyllä oikeessa, hyvät ystävät on tosi tärkeitä?
  Matildan hiuksista tuli varmasti tosi ihanat,vaikka ymmärrän kyllä, että ensimmäinen hiustenleikkuu Matildalla jännittää. <3

  Hei muuten, haluisin lähettää siulle postia, mahtaisko tulla perille, jos lähettäisin Salkkareiden studiolle, vaikket enää siellä näyttelekään??
  Vietä kiva loppuilta! <3

  Vastaa
 6. taskuapinat 23.11.2016

  Ihanaa kun ystävät jaksavat pitää yhteyttä. ❤
  Itellä kanssa muutamat ystävät asuvat eripaikkakunnilla, mutta yhteyttä pidetään ja nähdäänkin suht usein. Ne on ne aidot ystävät ❣

  Vastaa
 7. Laura 23.11.2016

  Onnea uuteen kotiin 🙂

  Vastaa
 8. Floella 24.11.2016

  Onnea uuteen kotiin :)! Meidän perhe muutti omaan unelma kotiinsa kesän alussa. Myö tehtiin urakka muutto kun lasten kanssa se tosiaan on aika haasteellista. Mummo hoiti lapsia ja puolitoista päivää painettiin hommia, onneksi oli pari apuria purkamassa laatikoitakin. Saatiin kaikki valmiiksi muutamaa laatikkoa lukuunottamatta. Jotka edelleen ovat purkamattomina varastossa 😀 meidän muuttoa tosin auttoi se kun kaikki oli valmiina pakattuna. Muutettiin edellisestä asunnosta pari kuukautta aiemmin pois. Näin ei tarvinnut arjen pyörityksen keskellä enää miettiä muuttolaatikoita. Tunnen myös itseni enkä siedä keskeneräisyyttä. Joten miehen ehdotus viikon kestävästä muutosta ei mennyt läpi 🙂 Muttei tällaiset onnistuisi ilman läheisiä <3 Ihanaa että olette löytäneet teidän unelma kodin! Ja toisaalta urakat ei lopu muuttoon 🙂 aina omassa keksii puuhasteltavaa, itse ainakin hurahtanut pihan laittoon kun tällä hetkellä ei sisällä ole tehtävää 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   Ihanan lohduttavaa kuulla, että sielläkin muutto ollut työntakana 😀 huh hhei, samaistun!!

   Kiitos <3<3 Ihanaa viikkoa sinne koko perheelle!

   Vastaa
 9. Mimmi 27.11.2016

  Ihana kun on ystäviä, joista tietää että ne tulee aina olemaan ja pysymään vaikka kuinka elämät heittelisi ajoittain erilleen. Mulla myös sellaisia ystäviä joiden kanssa jatketaan aina siitä mihin on jääty ja joiden kanssa saattaa olla pitkiäkin välejä, ettei olla jutuissa, mutta silti tuntuu ettei ihminen ole kadonnut yhtään mihinkään sen kauemmas ❤

  Vastaa