sekalaista soppaa

design, koti & sisustus, lapset, me

Mooi! Harvemmin tulee postailtua yömyöhään ja lähes aina blogihommat sijoittuu aamuun/aamupäivään. Nyt ollaan kuitenkin menty aamusta asti pää kolmantena jalkana ja piti tulla vielä jakamaan teille päivän kuvia. Tänään heitin Matildan kerhoon ja sillä välillä kävin kiertelemässä kaupoilla. Jatkoin kiertelyä vielä kerhon jälkeen ja mukaan tarttui kaikkea muuta kuin sitä mitä olin alunperin menossa ostamaan. Perus! Päivän kaupoilla pyöriminen piristi ja inspiroi.. En edes muista koska olisin vaellellu kaupasta toiseen, yksin, ilman mitään aikatauluja. Postailen teille heti ostoksia kun saan kuvattua! <3 Aivan ihana sisustusliike on Cobello ja uusin ihastus Monday to Sunday.. kannattaa tsekata. 🙂

Tänään ollaan menty isosti eteenpäin kodin laitossa ja nyt tosiaan tuntuu siltä, että ollaan voiton puolella. En jotenkin edes osannut ajatella kuinka iso ruljanssi muutto tulisi olemaan.. mutta ehkä parempi niin. 😀 Nyt nukkumaan, hyvää yötä. <3Sara

collage_fotor4958 collage_fotor04958 collage_fotor9876 collage_fotor235433

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Jade 25.11.2016

  Joskus vaan on niin kiire, ettei oikein ehdi tehdä mitään muuta, kuin juosta asioilla.? Itsellä ei oo siitä tosin oikein kokemusta, mutta vanhemmillani on joskus aika kiire.?
  Ihanalta näyttää, sellaiselta pieneltä ja mukavalta pikkuputiikilta, jossa voisi viettää vaikka koko päivän <3
  Kivaa perjantaita siulle, itse lähden reilun puolen tunnin päästä kouluun. <3

  Vastaa
 2. Anna 25.11.2016

  Moi, instastroyssa ihailin teidän olohuoneen pöytää. Onko se mistä hankittu? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   <3 kiitos! Se on Mikon isovanhempien vanha ja ollaan päällystetty se mikrosementillä :)

   Vastaa